Kalp Atışı - УДАРИТЕ НА СЪРЦЕТО - Йойкю Карайел и Гьокхан Алкан - 1

• 82 663
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Да ви кажа честно според мен влюбените наистина ще са Селим и Али, Оуз е привлечен, но ще останат приятели, Мехмед е напълно наясно, че Ейлюл не го обича, не го е обичала и няма да го обича.

Мафиозо и Алп и се кефят на Ейлюл, но не са наистина влюбени, Алп ще се влюби в Есма, а Мафиозо ще видим какво ще стане с него с времето... Ако е нужен за сюжета напред (т.е при добър рейтинг) сигурно ще го включат и него, ако не ще се появи още един или два пъти и ще му кажем чао. 

# 556
  • Плевен / София
Тя, не че не знае кой да избере, знае тя, ама не иска... Но благодарение на док. ще започне да иска.
А пита него "Ти инат ли си?" Инатът е тя! Grinning
Ами Али в 1-ви еп. да се беше затичал навреме и да я беше грабнал, както я грабна Мехмед. Той я запитал културно "Наистина ли искаш да замина?" Тя тази работа само с питане не става. (по Дани)  Grinning
Сега ще сритва днес Мехмед, утре Селим, вдруги ден Оуз и пак Мехмед. Че и ще тича с патериците барабар. hahaha

Наистина попресилиха с 5-6-те броя влюбени в Ейлюл. Мафиоза не го броя, сигурно бързо ще мине и замине. Но можеше и без тоз с обецата, "бледия момък" Селим. Grinning
и на мен Селим ми е в повече:ill:
Дядото на Бахар каза, че ще оставят Али да се оправя с Ейлюл ...т.е. да я изгони от болницата....аз поне останах с това впечатление...ако трябва да избира между баща си в затвора и да бъде с Ейлюл, какво ли ще избере Али Асаф....Как мислите?

# 557
Дядото на Бахар каза, че ще оставят Али да се оправя с Ейлюл ...т.е. да я изгони от болницата....аз поне останах с това впечатление...ако трябва да избира между баща си в затвора и да бъде с Ейлюл, какво ли ще избере Али Асаф....Как мислите?
Ще им бъде трудно на Бахаровото семейство да представят валидни причини защо Ейлюл трябва да напусне болницата. Но ако се стигне до шантаж, тогава няма да имат нужда от валидни причини, ще шантажират всички, от които зависи Ейлюл да изчезне.

Относно избора на Али - ще му бъде много трудно, защото и двамата души са му много скъпи. Мисля си, че Али ще търси начин да надхитри Бахарови и да ги вкара в собствения им капан и няма да се поддаде на шантаж.

# 558
  • София
Според мен бащата на Али няма да е дълбоко замесен в цялото това, а ако е няма да е по свое желание, днес коментираха в ТТ образа на Зиянур и сценаристите отговориха, че той ще е в отбора на добрите, ще видим как точно ще се развият нещата.

# 559
  • Плевен / София
Според мен, за да бъде изслушан Али Асаф от Ейлюл трябвя да са на самолет ...във въздуха телефоните не са разрешени и Ейлюл няма къде да избяга...Kissing Heart но каквито са си късметлии току виж отвлекли самолета....Grinning
Бу радвам се , че Зиянур ще е от добрите...не му трябва и този товар на Али....баща му да е замесен в грешките при операцията на бабата на Ейлюл...

# 560
Според мен, за да бъде изслушан Али Асаф от Ейлюл трябвя да са на самолет ...във въздуха телефоните не са разрешени и Ейлюл няма къде да избяга...Kissing Heart но каквито са си късметлии току виж отвлекли самолета....Grinning
hahaha
Гости, във фрага Али ѝ казва, че каквото и да става, иска от нея да не се отказва да го обича. Нещо тежи върху отношенията им явно, но ми се струва, че Ей този път ще му повярва и ще е до него, дори и баща му да е замесен. А той ще е малко замесен, според мен, и мисля, че всички в темата вярваме, че бащата на Али не е лош, а е било от слабост или мекушавост, заради приятелството им със Сюлейман или някаква друга благодородна в неговите очи причина.

Ето, и сценаристите ни успокояват, че Зиянур няма да е черен.

# 561
Това "влюбени" е условно казано, бе. А инак той не само Мехмед, и други ще са наясно, че Е. не ги обича, ама това не им пречи да я гледат отнесено.  Grinning
С Оуз ще останат прители, той има ли друг избор. Но очаквам известно време да е повече от привлечен. Тя границата от едното до другото е бая тънка.  Grinning

Дядото на Бахар каза, че ще оставят Али да се оправя с Ейлюл ...т.е. да я изгони от болницата....аз поне останах с това впечатление ... ако трябва да избира между баща си в затвора и да бъде с Ейлюл, какво ли ще избере Али Асаф... Как мислите?
Все ми се струва, че Зиянур ще си отиде и няма да се стигне до такъв избор за Али. Thinking

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 22:15 от Tania M.

# 562
  • София
Селим си е бая влюбен в нея, при това от доста време....

# 563
За Селим пак казвам, че ми идва в повече като влюбен в Ейлюл. Излишен ми е. Йок артък.  Grinning
Иначе като съратник на Али е необходим, просто образът ми бледнее на мен.

# 564
За Селим имах предвид, че излишно да го влюбват в Ейлюл. Иначе като съратник на Али е необходим, но просто образът ми бледнее на мен.
Той няма много екранно време, сигурно затова ти бледнее. На мен ми е много симпатичен образ. Улегнал, зрял мъж, влюбен в едно диво момиче, над което е бдял, докато тя учи. Закрилял я е от другия ѝ приятел (Мехмет), който я обича, но поради несподелената любов Мехмет е леко деструктивен в поведението си. Селим трябва да се бори с чувствата си, защото знае, че са несподелени и защото знае, че приятелят му Али му я е поверил точно заради любовта си към нея. Мисля, че сценаристите ще му напишат благородна роля - ще страда от несподелена любов, но ще помогне на Ей да осъзнае чувствата си към Али!

# 565
  • София
Таня  - Според мен ако рейтинга е добър ще видим и развръзка в тоя любовен триъгълник - Али-Ейлюл-Селим, ако има някой, на който Ейлюл да има доверие освен на Есма и донякъде на Али - това е Селим, а ако Али я нарани по някое време, тя ще се обърне към Селим и той ще го използва като възможност.

# 566
Дани, въпрос на възприемане и на образа, и на актьора. На едни харесва, на други - не дотам. Като Йойкю/Джансу.  Grinning
За мен триъгълникът Али-Ейлюл-Селим е развързан, Grinning ама спирам с пожеланията и прогнози.  smile3505
Скрит текст:
За днес.  Mr. Green

# 567
Таня  - Според мен ако рейтинга е добър ще видим и развръзка в тоя любовен триъгълник - Али-Ейлюл-Селим, ако има някой, на който Ейлюл да има доверие освен на Есма и донякъде на Али - това е Селим, а ако Али я нарани по някое време, тя ще се обърне към Селим и той ще го използва като възможност.
Рускините точно това коментираха, че на брега Ей хвана ръката на Селим, погледна го в очите, което говори за близостта и доверието между тях, но и за свободата да го направи, защото не изпитва към него любов, а приятелски чувства.

Аз си мисля, че сценаристите ще задълбочат любовния триъгълник Али-Ей-Мехмет. Тя ще трябва да бъде до Мехмет поради някакъв дълг, от приятелство, но Мехмет и Али ще тълкуват нещата по друг начин. Но ако рейтингът и времето позволят, може и да задълбочат интригата и със Селим. Ще поживеем, ще видим!

Дани, въпрос на възприемане и на образа, и на актьора. На едни харесва, на други - не дотам.

Танче, да цитирам рускините отново - на вкус и цвет товарищей нет! Винаги ми е било интересно как различно възприемаме нещата. Актрисата с една от най-големите фен бази например е актриса, която не мога да гледам в нито един неин проект. А е толкова, толкова популярна. Няма да казвам имена, няма значение коя е. Просто не ми харесва. Така че разбирам напълно как няма как всички да харесваме едно и също нещо!

# 568
О, аз нямам особени пристрастия или антипатии към актьорите, по ми е важна историята и двойката да хваща око. В случая със Селим по-скоро от образа се ръководя и излъчването донякъде.
Дани,
Скрит текст:
собственото име на актрисата с буквичката на Бахар ли започва или с моята?  Simple Smile Grinning  Laughing

# 569
О, аз нямам особени пристрастия или антипатии към актьорите, по ми е важна историята и двойката да хваща око. В случая със Селим по-скоро от образа се ръководя и излъчването донякъде.
Дани,
Скрит текст:
собственото име на актрисата с буквичката на Бахар ли започва или с моята?  Simple Smile Grinning  Laughing
Танче,  hahaha
Скрит текст:
ама че си любопитна! Heart Eyes С буквичката на Бахар ми е много симпатична,
 а с твоята буквичка не ми е симпатична.

А на Селим историята ми е симпатична като на герой, но и актьорът ми е симпатичен!

Общи условия

Активация на акаунт