Kalp Atışı - УДАРИТЕ НА СЪРЦЕТО - Йойкю Карайел и Гьокхан Алкан - 1

• 82 648
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • Плевен / София
Рускините точно това коментираха, че на брега Ей хвана ръката на Селим, погледна го в очите, което говори за близостта и доверието между тях, но и за свободата да го направи, защото не изпитва към него любов, а приятелски чувства.

+1....да...и аз мисля, че Селим за нея е приятел...а към Мехмет чувства дълг, защото и е помагал....а Ейлюл е вярна на приятелите си...Есма е останала до нея и Ейлюл също....

# 571
  • София
Дани - И на мен тази с Т не ми е симпатична, никак даже, ама с моя късмет е играла с всичките ми любими актьори от мъжки пол, пък тази с Б ми е голяма любов Heart

# 572
Дани - И на мен тази с Т не ми е симпатична, никак даже, ама с моя късмет е играла с всичките ми любими актьори от мъжки пол, пък тази с Б ми е голяма любов Heart
hahaha
 Peace

# 573
А на Селим историята ми е симпатична като на герой, но и актьорът ми е симпатичен!
Добре че героят спаси Зиянур и ми се издигна в очите.  Grinning А актьорът ако иска, може и да свали обечката.  Grinning

Аз съм била любопитна ... ама в спойлер, пък вие ... и слепият ви разбра.  Heart Eyes

Аз пък чакам с нетърпение развитието в историята и образа на Оуз.

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 17:54 от Tania M.

# 574
  • Плевен / София
А на Селим историята ми е симпатична като на герой, но и актьорът ми е симпатичен!
Добре че героят спаси Зиянур и ми се издигна в очите.  Grinning А актьорът ако иска, може и да свали обечкатаGrinning

Аз съм била любопитна ... ама в спойлер, пък вие ... и слепият ви разбра.  Heart Eyes
да...интересно как го пускат в болницата с обици...Joy и се чудя , защо той не влезе да оперира бащата на Али Асаф.....той е много по опитен от Ейлюл....Rolling Eyes

# 575
  • София
Не влезе той, защото Али му каза, че иска да оперира, ама Ейлюл буквално му издърпа скалпела от ръцете, та нямаше никакъв избор...

На мен пък си ми харесва Селим с обицата...

Танче - При мен това, че не харесвам въпросната не е тайна, всички знаят.... Grinning Grinning Grinning

# 576
Скрит текст:
Добре че героят спаси Зиянур и ми се издигна в очите.  Grinning А актьорът ако иска, може и да свали обечката.  Grinning

Аз съм била любопитна ... ама в спойлер, пък вие ... и слепият ви разбра.  Heart Eyes

Аз пък чакам с нетърпение развитието в историята и образа на Оуз.
Joy
Оуз е пресечната ни точка с теб по симпатии. И аз си го чакам него! Grinning

Гости, освен това оставиха Сюлейман да прави сърдечен масаж на Зиянур и почти младите мъже Селим и Синан гледаха безучастно. Непрофесионално!

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 17:51 от Дданни

# 577
Цитат
и се чудя , защо той не влезе да оперира бащата на Али Асаф.....той е много по опитен от Ейлюл....

Гости Hug, нали знаеш- за нуждите на сценария.  Joy Joy Joy Joy

# 578
Ами и заради мненията ви по-горе ми накуцва образът на Селим.
Както и този на Бахар. Ами да я направят малко по-перфидна, а не такъв примитив. Стига са е мятала чаши, скубала Есма и тропала с крак: "изпъдете, та изпъдете Ейлюл".

Аа, Дани, в центъра на симпатиите ми е главната двойка. А за Оуз се надявам да развият образа по-убедително (от горните два). И съм любопитна каква ще е геометричната фигура тук.  Grinning

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 20:38 от Tania M.

# 579
Аа, Дани, в центъра на симпатиите ми е главната двойка. А за Оуз се надявам да развият образа по-убедително (от горните два). И съм любопитна каква ще е геометричната фигура тук.  Grinning
А бе таз сладка усмивка на Али и тези тъжни все още очи на Ейлюл как няма да са в центъра на симпатиите ни. Grinning

# 580
  • под най-голямото листо на тиквата
Цитат
и се чудя , защо той не влезе да оперира бащата на Али Асаф.....той е много по опитен от Ейлюл....
Ами не го оперира той щото е коремен хирург а не неврохирург какъвто се искаше за операцията 😀
Иначе приветииии на всички Hug

# 581

Чудя се защо на тия коскоджамити доктори им е бил нужен Сердар, за да прикрият разни болнични документи и да замажат истината около смъртта на бабата на Е.  newsm78

едно предположение с привкус на черен хумор Wink  Взели са от бабата органи и Сердар ги е превозил донякъде за трансплантация Simple Smile

# 582
  • София
Аа, Дани, в центъра на симпатиите ми е главната двойка.
Танче, аз добавям и Есма. Ама толкова ми е сладичка, че, щом се появи на екран, автоматично се нахилвам до уши. Mr. Green Heart Eyes
И в това отношение с Алп са си лика-прилика. baby_neutral Heart Eyes

# 583
Тинче, и на мен ми е слънчице Есмичка. То това за "центъра на симпатиите" беше към Дани, че не е само Оуз пресечната точка. Ами станаха поне три, веднага добавям и Есма.  Grinning

Оуз е пресечната ни точка с теб по симпатии. И аз си го чакам него.

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 20:40 от Tania M.

# 584

Чудя се защо на тия коскоджамити доктори им е бил нужен Сердар, за да прикрият разни болнични документи и да замажат истината около смъртта на бабата на Е.  newsm78

едно предположение с привкус на черен хумор Wink  Взели са от бабата органи и Сердар ги е превозил донякъде за трансплантация Simple Smile

Когато даваха самата операция, като че ли ставаше по-скоро въпрос за лекарска грешка на Синан, защото се разсея от разговор по телефона. Но ако впоследствие сценаристите са решили да криминализират казуса, нищо чудно да има и такъв момент - така или иначе има медицинска грешка, давай да викаме нашия човек да откара някои органи в "черна" органна банка. За целта обаче болницата трябва да е така организирана, че да е готова да продава органи на черно. Ако става въпрос за търговия с органи, то тогава става въпрос за сериозно и добре организирано престъпление.

Общи условия

Активация на акаунт