Kalp Atışı - УДАРИТЕ НА СЪРЦЕТО - Йойкю Карайел и Гьокхан Алкан - 1

• 82 610
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Плевен / София

На мен пък, засега симпатиите са ми за Ейлюл... Rolling Eyes
и на мен....харесва ми такава бойка.....бореща се с това, което и поднася живота...ако Бахар беше на нейно място да е оревала орталъка, че живота я мачка... а и Али си я харесва такава....инатлива....биеща се...трудна....кара го да се бори за любовта им...

# 661
Здрасти на всички

Споделяте за Ейлюлката...
То това момиче, личен живот до сега не е имало. Като гледам, няма и грам опит в междуполовите отношения, макар и на тези години. Тя не знае, дори, как да приеме един комплимент, а направо блокира. Не владее никакви женски трикове. За женско кокетство пък, забрави. А Али се кефи, като я вкарва постоянно в ъгъла и я поставя в конфузни положения.

Не искам да се развиват бързо техните отношения. Забавно ми е да гледам този етап, за сега.  Peace

# 662
  • Плевен / София
Мерсаж, Айре, за фрагчето  bouquet

Груба е спор няма  Peace като я гледам й се ядосвам... ооообаче, за всичките си години от къде е видяла жената любов, че да й се доверява. М? Само от бабето и то за кратко. Ще й трябва време за да разбере, че не всичките хора

Ей, на две сме дето мислим подобно. Гости  Hug
важното е, какво ще мислят и измислят сценаристите:joy:JoyJoy

# 663
и моите симпатии са за двамата, ама май повече за Али Rolling Eyes Wink
и Ейлюл ми е една идея по-груба, въпреки, че съм съгласна с причините й, които изтъквате.....
страхува се тя да обича и да бъде слаба и уязвима по-този начин, ама ще я научат Wink Peace

думичките от фрага на руски
Цитат
Али:Эйлюль,что ты от меня скрываешь?
Эйлюль:мне нужно пойти и узнать в чем дело..
Али:Эйлюль,ты можешь немного успокоиться?
Эйлюль: Али ,отпусти меня..отпусти..
Эсма:работай со мной!
Мехмет:ты уверена,девочка?
Огузка:зачем тебе это?
Эйлюль:а можно без вопросов?
Эйлюль:ни тебя..ни твою жену змею я лечить не буду..забирай эту карту и иди ищи другого доктора...
Мачеха Эйлюль:доктор Эйлюль,ты не можешь отказать мне!здесь перед тобой отец и мать!!
Эйлюль:ты знаешь,моя мать покончила с собой..потому что любила мужчину больше себя и больше меня..из-за любви ,в смысле..я не буду такой как она..
Али:Эйлюль!!!

а за Ойкю и Бономо, тя едва ли е тръгнала да се жени, а и доколкото я следя и тя си пада малко любовчийка Wink

Мире Hug
Цитат
То това момиче, личен живот до сега не е имало. Като гледам, няма и грам опит в междуполовите отношения, макар и на тези години. Тя не знае, дори, как да приеме един комплимент, а направо блокира. Не владее никакви женски трикове. За женско кокетство пък, забрави. А Али се кефи, като я вкарва постоянно в ъгъла и я поставя в конфузни положения.

ахам Peace Wink

# 664
  • в подножието на планината
А за Али кое остава?  Laughing
На мен пък за нея ми е по жал, ако е въпрос.
Али трябва да се помъчи доста с нашето момиче... Laughing

На мен пък, засега симпатиите са ми за Ейлюл... Rolling Eyes
и на мен....харесва ми такава бойка.....бореща се с това, което и поднася живота...ако Бахар беше на нейно място да е оревала орталъка, че живота я мачка... а и Али си я харесва такава....инатлива....биеща се...трудна....кара го да се бори за любовта им...
+1  Peace

# 665
  • Плевен / София
Здрасти на всички

Не искам да се развиват бързо техните отношения. Забавно ми е да гледам този етап, за сега.  Peace
и го прави все в асансьора:joy: добре, че Айлюл няма фобия от затворени пространства....И наистина парадокса е, че тя не може да отличи комплимента.....а когато "почувства" любовта в Али  бърза да се само убеди, че нищо значимо не е станало...сигурно трябва да и падне тухла по главата, че да повярва.....

# 666
Докато Али се забавлява с нейното упорство, няма да ѝ се ядосвам аз на Ейлюлката много. Но ако му стане тежко на момчето да тича след нея, ако го налегне отчаянието от нейното бягство, тогава ще ме ядоса Ей! Grinning

# 667
Аз симпатизирам и на двамата, но Ейлюл повече ме нервира  Mr. Green

# 668
  • в подножието на планината

Аз пък си мисля, че Али повече ще ни пили нервите, особено моите... Mr. Green

# 669
Абе много по-благодатен и по-сложен образ е Ейлюл. Али е ясен.  Grinning

П.С. Е, това за пиленето на нервите го поправих, защото явно не се разбра иронията (т.е. не е моето мнение).  Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 23:26 от Tania M.

# 670
Аз симпатизирам и на двамата, но Ейлюл повече ме нервира  Mr. Green
+1

# 671
  • Плевен / София
Абе много по-благодатен и по-сложен образ е Ейлюл. Али е ясен.  Grinning
+1

# 672
  • София
Тъкмо напреднаха във взаимоотношенията АлЕй и веднага проблем, не стига Сердар, ами и онези двамата малоумници се появиха. За Ейлюл ми е много жал - през живота и всичко хубаво е било за кратко, поживя с баба си само няколко месеца и след това я загуби, загубила е майка си, след това сама се принуди да изгони Али, защото според нея самата тя носи нещастие, а и не искаше близост. Другия и близък човек Мехмет изчезва... Единствено Есма и Селим са били до нея. Но! Това  със сигурност не я оневинява, не трябваше да удря Али и като цяло не трбява да се държи надменно и като ледена кралица. Али е човекът, който я обича и този, който тя обича, можеше да му каже - не искам връзка, не съм готова, не искам да те обичам или обичам те, но не съм готова/не искам връзка.  Тогава той щеше да знае как да реагира и какво да направи и това, което ще му каже на покрива (сцената от трейлъра) ще е това, което ще помогне на Али да пробие защитата на Ейлюл.

# 673
Тъкмо напреднаха във взаимоотношенията АлЕй и веднага проблем, не стига Сердар, ами и онези двамата малоумници се появиха. За Ейлюл ми е много жал - през живота и всичко хубаво е било за кратко, поживя с баба си само няколко месеца и след това я загуби, загубила е майка си, след това сама се принуди да изгони Али, защото според нея самата тя носи нещастие, а и не искаше близост. Другия и близък човек Мехмет изчезва... Единствено Есма и Селим са били до нея. Но! Това  със сигурност не я оневинява, не трябваше да удря Али и като цяло не трбява да се държи надменно и като ледена кралица. Али е човекът, който я обича и този, който тя обича, можеше да му каже - не искам връзка, не съм готова, не искам да те обичам или обичам те, но не съм готова/не искам връзка.  Тогава той щеше да знае как да реагира и какво да направи и това, което ще му каже на покрива (сцената от трейлъра) ще е това, което ще помогне на Али да пробие защитата на Ейлюл.
smile3521

# 674
Скрит текст:
Тъкмо напреднаха във взаимоотношенията АлЕй и веднага проблем, не стига Сердар, ами и онези двамата малоумници се появиха. За Ейлюл ми е много жал - през живота и всичко хубаво е било за кратко, поживя с баба си само няколко месеца и след това я загуби, загубила е майка си, след това сама се принуди да изгони Али, защото според нея самата тя носи нещастие, а и не искаше близост. Другия и близък човек Мехмет изчезва... Единствено Есма и Селим са били до нея.
Но! Това със сигурност не я оневинява, не трябваше да удря Али и като цяло не трябва да се държи надменно и като ледена кралица. Али е човекът, който я обича и този, който тя обича, можеше да му каже - не искам връзка, не съм готова, не искам да те обичам или обичам те, но не съм готова/не искам връзка. Тогава той щеше да знае как да реагира и какво да направи и това, което ще му каже на покрива (сцената от трейлъра) ще е това, което ще помогне на Али да пробие защитата на Ейлюл.
БУ, Ейлюл поне от 10 години е обсебена от търсенето на истината. И когато а-ха да я разбере от Сердар и не успя и кой знае какво се разбушува у нея, в тоя момент не й е до нежността на Али и до деликатност с Али.
Е, блъсна го и той малко падна, ама тя не си знае силата. Не го ли тръшна на улицата и в 1-ви еп., като се запознаха. Даже се сепна и тя.  Grinning

Кога да му каже "не искам да те обичам или обичам те, но не съм готова/не искам връзка"? На покрива ли? Ами тя там казва с други думи горе-долу това. Да, пази кутийката от мехлем и тайно го обича, но това е "безопасна любов".  И точно защото не е готова, не може и да каже нещо повече в този момент. Аз така го разбрах.

И после, тя неслучайно ще се обърне за помощ към Оуз, а не към Али. Нещата са вързани, според мен. На този етап сигурно ще търсят истината паралелно, а после един до друг.

Дани, според мен оттук нататък Али няма да се забавлява с упорството на Ей. Но няма и да има време за отчаяние. Grinning

Последна редакция: ср, 02 авг 2017, 00:59 от Tania M.

Общи условия

Активация на акаунт