СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 6

• 71 128
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Спирай,  спирай,  че това с мазола се изтърка. Утрото е по-мъдро от сутринта,  ще имаш възможност да помислиш как да се излагаш по- малко.

# 61
Спирай,  спирай,  че това с мазола се изтърка. Утрото е по-мъдро от сутринта,  ще имаш възможност да помислиш как да се излагаш по- малко.
..

Явно и вие не обичате чуждото мнение, когато се различава от вашето.

# 62
Спирай,  спирай,  че това с мазола се изтърка. Утрото е по-мъдро от сутринта,  ще имаш възможност да помислиш как да се излагаш по- малко.
..
smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

# 63
  • София
..

Ако продължите в този дух, даже няма да сте смешна.

# 64
..

Ако продължите в този дух, даже няма да сте смешна.

Не ви видях много  се смеете на въпросите, които поставих, а за да спра ме оставете на мира. Докато някой ме цитира със злобни нападки да не се надява да си замълча. Пък отваряте и работа на модераторите да чистят.

# 65
Само запис да следя, че темата от 3-4 дни едва се чете. Извинявам се на всички за забележката - не е конкретно. Но е... да кажем емоционално и не съвсем в добрия тон

# 66
Не ви видях много  се смеете на въпросите, които поставих, а за да спра ме оставете на мира. Докато някой ме цитира със злобни нападки да не се надява да си замълча. Пък отваряте и работа на модераторите да чистят.
Ти приемаш всеки въпрос отправен към теб и всяко мнение, различно от твоето, като нападка, на която си длъжна да отговориш.

# 67
  • София
Като ще броим новите стари ученици, бройте и нас.
По дискутираната тема - минах през няколко етапа.
Първо, изобщо не можех да си съставя мнение.
После започнах да осъждам направеното от Петя Тодорова.
Вече твърдо подкрепям Антони Стоянов.

# 68
Ти приемаш всеки въпрос отправен към теб и всяко мнение, различно от твоето, като нападка, на която си длъжна да отговориш.

Дидева, тъкмо мислех да спим вече, ако си обективна и прочетеш назад, ще видиш че не аз съм заядливата.

*Ирина*, жалко ще е от брътвежите по форумите да си определяте мнението, има и по сериозни четива.

# 69
  • София
*Ирина*, жалко ще е от брътвежите по форумите да си определяте мнението, има и по сериозни четива.
#Crazy
Ти как по-точно определи как съм си съставила мнението?!?
Макар, че брътвежите на "защитниците" взеха сериозно да ми писват наистина.

# 70
#Crazy

Кое тогава ви наведе мислите в тази посока?

# 71
Скрит текст:
#Crazy

newsm20 newsm20   smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Последна редакция: пн, 17 юли 2017, 00:44 от មេ

# 72
  • София
#Crazy

Макар да не съм длъжна да обяснявам позицията си, ще го направя.
Простотията покрай ЕК засегна много деца. Много деца, които чакаха с дни, за да бъдат допуснати по милост, "заедно с редовно класираните".
По повод на това, кое ми направи много лошо впечатление в интервюто с Петя Тодорова, писах още в предишната тема. Първо, подписът ѝ върху първия протокол. Второ, това, че /според мен/ се опитва да подмине факта, че не може да е била сигурна, че ще има втори протокол. Или, ако е била сигурна, защо е подписала първия. Повтарям се, но в първия пише "класиране на национален кръг". Не пише "класирани от децата, явили се към Асоциация кенгуру без граници". Трето, това, че двата протокола поставят децата, явили се при различните организатори, при различни условия /и това вече го писах/. А тя е подписала и двата. Подписала се е под два протокола, в които прагът за допускане за НК е различен. По този начин се поставят децата, явили се при единия организатор, в неравностойно положение спрямо тези, явили се при другия организатор. Но и това вече го писах.
Затова подкрепям Антони Стоянов. Между другото, не убеждавам никого. Самата аз бях раздвоена доста време, докато навържа фактите и си съставя лично мнение.
មេ, кое е смешното?

# 73
*Ирина*,  не се въздаржах на въпроса на Dreamily , едно и също, едно и също до безкрай.

# 74
  • София

Не кое, а кой. Погледни последните страница-две.

Общи условия

Активация на акаунт