8 клас - Ваканцията си тече, а който иска и чете!

• 74 744
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.Варна
Новата версия не ме предупреждава, че има нов отговор (или аз не виждам) Simple Smile
Горе в дясно има една камбанката, която показва новите отговори в следените теми.

# 166
  • София
Новата версия не ме предупреждава, че има нов отговор (или аз не виждам) Simple Smile
Горе в дясно има една камбанката, която показва новите отговори в следените теми.
Според мен Ментова има предвид, че не вижда известието, че някой е писал едновременно с нея, преди да публикува.
И съответно са публикували едно и също едновременно с Дидева.

# 167
  • гр.Варна
 Аз не разбрах, че за това става дума.  Не съм виждала такова съобщение.

# 168
  • София
В мобилната версия на сайта не се виждат личните съобщения, дано го оправят бързо!

# 169
  • България, София
Изабел, честито на девойката:)
Хубаво си е училището да е наблизо.

# 170
  • гр. София
Изабел, честито на девойката  newsm10
Хубаво е, че се е сбъднало нейното желание Simple Smile А и вие сте се съобразили с нея.

# 171
Изабел, и от мене честито на детето! С какви точки влязохте?

# 172
  • Бг-мама
Аз пък упорито си се връщам към старата версия на форума . Не знам до кога ще бъде възможно , но за сега отказвам да я ползвам новата. Не ми харесва изобщо.
Георги се опитва да чете Дон Кихот , пък да видим до къде ще я докара.
Днес му купих още части от униформата . Две тениски с къс ръкав , две с дълъг и един суитчер (90лева). Тениските и блузите са тип лакоста и са бели и ще бъде пълен кошмар с пране и сушене зимата. На етикета пише да не се слага в сушилня , но аз смятам да рискувам едната и да я пъхна да видя каква ще излезе.

# 173
  • София
Аз изобщо не обичам бели дрехи, камо ли пък ризи, тениски, блузи, бельо... Ужас. Сагата с нашата униформа стана цял виц... Звъня аз във фирмения магазин, от който се купуват униформи и взаимно установяваме, че дрехите там логично са със стандартни размери, което обаче на нас не ни върши работа. Единственото половинчато решение е, да ушият риза с логото на училището по поръчка, но елече, пуловер, тениски не могат да ни осигурят по никакъв начин, освен стандартните размери в магазина. Писах аз мейл до училището с молба- да ми дадат насоки как точно да осигуря задължителната униформа на детето, след като фирмата-производител не може да ми предостави нужния размер, в резултат на което получих наистина любезен отговор, който гласеше: Да, причините Ви са обективни. Моля, осигурете си една риза, ушита по поръчка, с която ще се радваме да посрещнем нашия осмокласник на първия учебен ден. Та така....

# 174
  • гр. София
Аз също не харесвам новата версия на форума, Зечова  Peace
Наистина белите блузи доста бързо се зацапват. Дааа... зимата как ще ги сушим? Униформата на щерката включва бледо виолетова риза с дълъг ръкав, тениска тип "Лакоста" с къс ръкав - пак същия цвят.

# 175
  • Пловдив
Зечова, толкова и ще ги носи, ама...кат сте ги купили вече...Wink

Уфф, май сериозно ще огранича посещенията си тук, след като въведат напълно новата версия и ако няма начин да си връщаме вече старата.  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 14:49 от *Бенджи*

# 176
  • Пловдив
*Бенджи*, ами зависи. Класната на моята дъщеря ги гони здраво за униформите. И децата масово си ги носят. Е, може и да не е точно униформената риза с лого, но държи на белия цвят.
Колкото пъти съм била в училището, съм видяла достатъчен брой деца, които си ходят с униформи.  Peace

# 177
  • Русе
  Аз пък свикнах с новата версия и особено мобилната за телефон ми е по-удобна. А напоследък ползвам най-вече нея в движение.

Бялото не е толкова страшно. В старото училище бяха с униформа с бели ризи.И ги гонеха здраво за униформи. Мислех, че ще е голям проблем, но за моя изненада не се налагаше всекидневно пране. Проблемът беше само, че след училище отиваше направо в залата и смотаваше ризата на топка в чантата. В новото училище ризите са бели с вишневи райета като орнамент. По-трудно ми беше да му намеря бели тениски за физическо. Мъжката номерация му е голяма, детската му е малка. Днес взех - 42 номер от детската. довечера ще ги мери.
   Ходи с баща си на работа. Каза че му е интересно. От утре излизаме отпуска. Другата седмица ще се насочим към някое море, ама не знаем още кое - Иракли, Камчийски пясъци,Крапец дано преди да тръгнем да сме решили, щот често сменяме дестинацията в движение.

# 178
  • Пловдив
Аз този път като никога си казах, че няма да ритам срещу новото и от самото начало съм с новата версия. Да ви кажа, свиква се. Не съм пробвала обаче още от телефона, сигурно ще е по-кофти.

Зечова, от Гранда ли купи блузите? Ние взехме пуловера на първо време, после постепенно ще й купувам останалите дрехи. Тя пък такъв мерак има за униформа, че и да не им ги искат, ще си я носи Grinning

gabiplus, в същата драма с ризите попаднахме. Направо ни казаха да й търсим сами, те ще сложат само логото. Нямам представа откъде ще намеря, освен на шивач да ходим.

# 179
  • Пловдив
Маце, питайте в Пен силует, те продават униформени ризи, може да имат и чисто бели без лого. Там са и блузите на МГ.
Моята не носи нито пуловер, нито суитчер. Само ризи.

Общи условия

Активация на акаунт