8 клас - Ваканцията си тече, а който иска и чете!

• 74 189
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Галимар, действат здраво по въпроса за плочките младежите, няма шега.
Аз споделих преди няколко дена , но пак да си кажа Сашето е висок 175 см и тежи 57 кг.
Косето ви е наблизо, но ние сме на другия край на държавата. Laughing
Бети, за лятото и нашият така се подстригва. Много му е гъста косата и му топли, ако не е първи номер.

# 556
  • Русе
 Тяло, плочки при нас е ясно е има.   
Скрит текст:
Сега на плажа две девойки го лепнаха.Той се дърпа маминия, че го замеряли с пясък, пръскали го с вода, пък той бил сериозен и не се лигавел, ама накрая само да му свирнеха и скачаше да обикалят плажа под звездите. Иначе гласенето му стигна до там, да се сресва. Понякога. Към дрехите си е абсолютно непретенциозен и може да не смъкне една блуза и едни дънки цял месец, ако не издебна да му ги грабна. За лагера си беше приготвил само една блузка разбира се, въпреки е има над 10 и то повечето сам си ги е избирал. Имаме си сериозно гадже с планове за семейство от миналото лято. Има три приятелки , с които си споделя всичко и са почти всяка свободна минута заедно. С едната е сега и на лагера.

# 557
Амбър, ние по плочки със Светльо не можем да се мерим.
Сладур е той, затова ги привлича девойките.

# 558
  • Пловдив
Знаете ли приетите осмокласници как ги подреждат по класовете? Синът ми е приет в немска паралелка, даже вече са се намерили с някои деца и си имат група във фейсбук, но в гимназията има две немски паралелки и не знаят дали ще се паднат в един клас. Надявам се да ги подреждат по бал, защото той е третото момче по успех там и би бил с най-големите отличници в клас. Има ли изобщо определен ред, по който да се подреждат? Или на случаен принцип?

# 559
Това никой от нас не може да каже.
Ще решат на педагогическия съвет в началото на септември.
Силно се надявам ядрото от нашия клас да се запази и допълнението да е от добри деца.

# 560
Знаете ли приетите осмокласници как ги подреждат по класовете? Синът ми е приет в немска паралелка, даже вече са се намерили с някои деца и си имат група във фейсбук, но в гимназията има две немски паралелки и не знаят дали ще се паднат в един клас. Надявам се да ги подреждат по бал, защото той е третото момче по успех там и би бил с най-големите отличници в клас. Има ли изобщо определен ред, по който да се подреждат? Или на случаен принцип?
Зависи за кое училище говорите. Ако искате децата да са в един клас отидете в училището и помолете. Ако искат ще се съобразят, но поне ще опитате.
Специално за 32 СУ, където учи дъщеря ми децата са разпределени равномерно по класове, като децата с еднакви имена се разпределят поравно между паралелките с един и същи профил. Във випуска на дъщеря ми А и Б клас са с немски и Б клас е по-силния, но това е чиста случайност.

# 561
  • София
Моят младеж ще учи в училище тип "женско царство" и при записването директорката каза, че малкото момчета ще бъдат разпределени поравно в двете паралелки. Очакванията са 4-5 момчета в клас. На първо класиране младежите бяха едва два броя в паралелка.... Синът ми е доволен, ще бъде обгрижван от момичетата и ще се прави на паун...

# 562
# 563
Брей да не им се ненадяваш!
Явно удължаването на учебната година имаше за цел да разбуни духовете и да насочи вниманието в грешна посока.

# 564
А, то това не е прецедент. И преди се е случвало. Обикновено е свързано с датите за НВО на седмокласниците. Да видим сега дали ще бутнат и тях.

# 565
Това се прави не само от МОН.
Уви, като цяло се цели в държавата да се отвлича вниманието на хората от сериозни проблеми.

# 566
Случайно влязох (нали го бях сложила на "бързо набиране"Stuck Out Tongue Closed Eyes) в https://priem.mon.bg/
Иииииии, официално вече всичко приключи, даже достъп нямаме Wink
"НАЦИОНАЛНО ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ 2017
7. КЛАС
Системата вече не е достъпна"

# 567
  • София
Случайно влязох (нали го бях сложила на "бързо набиране"Stuck Out Tongue Closed Eyes) в https://priem.mon.bg/
Иииииии, официално вече всичко приключи, даже достъп нямаме Wink
"НАЦИОНАЛНО ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ 2017
7. КЛАС
Системата вече не е достъпна"
Добре, че си имам скриншот за спомен  Laughing

# 568
  • столицата
А аз така и не си направих.
Позамря темата. Явно почивките вървят активно. Аз вече почивах и сега съм на работа,но тези горещини ми действат ужасно. Особено преходът от климатик навън и обратно.

# 569
  • София
Позамря темата, а миналата година по същото време набираше скорост Simple Smile)) Сигурно на бъдещите седмокласници  им е напечено вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт