8 клас - Ваканцията си тече, а който иска и чете!

• 74 654
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • в здрача
Да се запиша, че да не ви изпусна.
Ваканцията тече с пълна сила. Рождения ден мина супер. Петък ще гледаме да подадем заявление за лична карта.  В момента лагера е на дневен ред. Стискаме палци времето да е хубаво.

# 106
Емонка, kariem, Enigma, дано да има места за четвърто класиране в желаните от децата ви училища! Успех при разговорите с директорите!
Благодаря ви. Дано да имаме късмет. Дъщеря му направо ме побърква. А аз каква съм паника и как се притеснявам при такива срещу, ужас 😥😥😥

# 107
  • София
Хайде и аз да си призная... Disappointed Дъщеря ми участва на трето класиране и изпадна от класацията. Сега ще ходя да се моля на четвърто да я вземат в училището, кадето беше приета преди. Disappointed Relieved Та ви разбирам, момичета, печем се на един огън.

# 108
Ами рисково си е много трето класиране. Въобще не съм и помисляла за него в ситуацията, в която сме. Сина ми, а и ние с баща му още повече, харесваме училището и паралелката, в които го приеха. Ако беше приет в някое от училищата, които писахме "за всеки случай", само и само да се "закачи" някъде, щяхме и ние да подаваме за трето.

# 109
  • София
Мерси Vessy Blush

# 110
  • с/у ОколоМръсТното
Цоп.
Аз да се впиша, а скоро и синчето живот и здраве ще бъде записан.

Енигма, страхотно име има синчето ти  Heart Eyes Hug

Весело лято!  bouquet

# 111
  • София
http://www.bgonair.bg/sutreshen-blok/2017-07-18/roditeli-nastoya … vatelnata-sistema
Може да се включим тук за по-добро образование.

# 112
  • Русе
   Къде са исканията, какви са тези 14 точки или какво разбират под качествено образование.

# 113
  • София
   Къде са исканията, какви са тези 14 точки или какво разбират под качествено образование.
И аз току що разбрах и намерих това: https://www.facebook.com/groups/1524475554249347/

# 114
# 115
  • Русе
  Малко повечко гъвкави и отворени ми се виждат на пръв поглед предложенията. Могат да доведат до обратен ефект и елитарност на достъпа до образование. На бърз прочит ме навяват на впечатление за учителска организация по-скоро.

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 14:52 от A m b e r

# 116
Хайде и аз да си призная... Disappointed Дъщеря ми участва на трето класиране и изпадна от класацията. Сега ще ходя да се моля на четвърто да я вземат в училището, кадето беше приета преди. Disappointed Relieved Та ви разбирам, момичета, печем се на един огън.
Късмет и на твоето момиче на четвърто класиране! Проучете добре правилата и сроковете на училищата, в които ще има места.

# 117
Дали на четвърто класиране ще искат пак оригинала на дипломата при подаване не документите за участие в класирането? Или ще може да се подаде молба и ако ни приемат да се отпишете от другото училище? Малко ми е тъмна Индия това класиране.

# 118
Дали на четвърто класиране ще искат пак оригинала на дипломата при подаване не документите за участие в класирането? Или ще може да се подаде молба и ако ни приемат да се отпишете от другото училище? Малко ми е тъмна Индия това класиране.
Труден въпрос.
Приемането на ученици по ал. 1( при записани ученици под минималния брой, необходим за сформиране на паралелка), както и допълване на утвърдените паралелки до максималния брой ученици, се организира от училището, за което директорът създава комисия за класирането им по определени критерии съобразно вида на образованието и на спецификите на обучението.
Т. е. всичко зависи от определените критерии. Допускам, че повечето училища ще се презастраховат и ще следват логиката на старата наредба, изисквайки оригиналите на свидетелството и служебната бележка с резултатите от изпитите.

# 119
Или ще може да се подаде молба и ако ни приемат да се отпишете от другото училище?
  Така е най-разумно. Защо е нужен всичкият този стрес, и за децата, и за родителите...

Общи условия

Активация на акаунт