Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 57 071
  • 904
  •   1
Отговори
# 180
Да е жива, здрава и палава Жаки! Пожелавам й да не спира да бълва бисери след бисери! Винаги с чувство за хумор! Чичо й Мари се нарежда за снимки от детската градина.

# 181
Шефът (разбирай мъжът ми) каза, най- добрите са вода-вода (за това ти трябва вода обикновенно със сонда), след това по ефективност са въздух-вода.  Не знае какво се предлага в БГ, но имайте предвид, че предлаганите в САЩ са в различен цолаж от тези в БГ .
Да, най-ефективни са. Но пък вече има няколко случая тук с изчерпан дебит и става голяма тъпотия после. Така че минахме на следващия вариант въздух-вода, но за по-ефективни определено са тези от вашия тип.
Сега наистина обмислям да направим проект на кухнята и да проектираме всичко с ел. проектанта по нея, за да няма изненади. Чудя се сега ли, после ли да я свършим тази работа, защото имаме време до строителството все пак. Бе омотах се, дето се казва.

Сесили - има, да. Изпразнил се е градът, но колко да се е, има отлив, обаче сутринта точно в тоя диапазон си висяхме доволно в задръстване. Иначе е възможно да се объркаш предвид, че има и яко ремонти, но по твоя маршрут май не се сещам. Нищо де, ако се овъртиш, карай към центъра, поне по едно кафе да пием Joy
Тонка, аз по-скоро бих се учудила, ако на Албена не те хване подобно нещо, но това са си лични (и професионални тогава) впечатления.
Честито на малката Жаки!

# 182
Честита рожденичка, Жаки, жива и здрава да е, слънчево детство ѝ желая Hug

Жаки
Скрит текст:
Я да те питам, Миа ползва ли фотоепилатора. Аз спрях, че имам тен и често съм на слънце, без да се пека нарочно, пък нали не дават тогава.
Ама май започват да се връщат гадните косми и се чудя дали да се светна или ще се "изгоря"

# 183
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте всички, домъчня ми за вас. Hug
Изпуснах ви из поглед, ама като фърлих по едно око тук-там, видях че пак темата къща-апартамент сте претакали. Има защо, важна тема си е.
Моето мнение го знаете - къща, ама с чистачка и градинар - достатъчно близо до града и достатъчно далеч от него.
Както ви казах, малко бягство от действителността си подарих аз - 3 баби гледахме 6 внучета на вилата на едната, достатъчно далеч от София. За мен беше идеално - далеч и от тъжните мисли, които оставих в София, поне през деня, де. Нощите явно още дълго ще са време за тъгуване, не за спане.
Беше хубаво, забавно и весело. Трите се разбираме много добре, готвихме, угаждахме на малката детска чета, шетахме, приказвахме, изядохме една фабрика сладолед, пихме бяло и розово вино, а аз открих Ариана Радлер с лимони - е много ми хареса! Като свежа газирана напитка, изобщо не се усеща биреното.
Много приятно разнообразие бяха за мен тези 8 дни.
Имаше и малко напрежение - хлапетата непрекъснато тичаха насам-натам и, разбира се, не из двора, където е просторно, равно и безопасно, а нагоре-надолу по едни тесни и вити стълби, колкото да сме на нокти да не падне някой и да ни държат във форма, да не вземем пък много да се разпуснем.
Днес и утре малко тъжни приготовления ме чакат, че в сряда ще правим помен за 40 дни и ще бъдем 15 души у нас. Правила съм и преди семейни събирания, но все по хубави поводи и съм готвила с радост и удоволствие. Този път ще е безрадостно, но какво да се прави.
Някак очаквам след този ден да ми стане по-леко, пък ще видим.

Честит рожден на сладката малка Жаки! Да е здрава й пожелавам, всичко останало си го има. love001

# 184
  • Germany
Честито на малката Жаки и от мен! Да е здрава и щастлива, обичана и все така чаровна! Simple Smile

# 185
  • някъде ... тук ...
По Хемус има няколко места, където се кара на зиг-заг (ту в едното, ту в другото платно) и отделно Витиня още е двупосочен. В това време обаче едва ли ще има каквото и да е задръстване. Най-вероятно ще има струпване на коли след стесняването на околовръстното и на малкото кръгово на Младост.

Много отдавна не ни е хващал ентеровирус, даже и когато ходихме в Албена преди години. Явно сме късметлии...

Светалчо, радвам се да те прочета Hug

# 186
Ние сме на Албена всяко лято от 1990 г.насам и никога не сме хващали вируси, нито веднъж. Но много рядко сме се хранили там, ползваме само плажа, сладоледа и кафето. Басейни много рядко - ако някое от децата много настоява.

# 187
Живо и здраво да е Жакчето!

Светалчо, скоро се сещах за теб Hug

# 188
Мър, много бих се радвала, но трябва да стигна до крайната дестинация до 11ч. Simple Smile Ще е някой друг път.

Ако има и ремонти по пътя, вече ще се гръмна. Simple Smile И загубя ума и дума, сигурна съм.
Досега все мъжа ми е карал, а аз бодро навигирам...нали не карам аз, много ми е леко, хахаха. Simple Smile

# 189
Честит рожден ден на Жаки, да е много здрава и щастлива bouquet
Сесил, тръгни по-навреме. Миналата година имаше такива задръствания на тунелите,  че за малко да  изтървем самолета, а следващия е след 3 дни, в Дубай пък щяхме да правим връзка за Мавриций и билетите и хотела платени....Аз започнах да роня сълзи, изобщо цялата почивка щеше да пропадне. Мъжът ми е виновен, че не ме слуша да тръгнем по-рано, какво щял да прави да виси на летището толкова време. После пък кара с 180 до София, че си мислех дали изобщо ще пристигнем живи ooooh!

# 190
Жаки, да ви е жива и здрава чаровницата! Все такава сладка и колоритна да е!!!

Ама каква торта в градината по това време? При нас ги забраняват още края на май месец.

При нас е хладно, но приятно, не вали

# 191
  • Sofia
Светълчо  Hug
Скрит текст:
Споменете го с някоя весела история любимия ви човек ..."само" 40 дни ли са минали.Струват ми се повече, а на теб и близките-вероятно още повече. Прегръщам те  Hug
Да кажа,че в Еником-М имат 25 % намаление на мека мебел. Мерих-ширих...не мога да напасна един диван  Crossing Arms (Рая, ти го беше показала, с широчките подлакътници,за сериозни напитки  Mr. Green)

# 192
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит Рожден Ден на малкото Жаки, да расте здрава и щастлива!

Ние утре потегляме за Обзор, дано се оправи и времето вече. Като оправях багажа и си се чудя какви дрехи да сложа, бански да слагам ли или ... newsm78

# 193
Честит Рожден ден на Жаки. Да е здрава, щастлива и все така уникално духовита Simple Smile
Руми, моят фотоеплитор не се включва, ако прецени, че цветът на кожата е по-тъмен, отколкото трябва.

# 194
Искам да кажа, че не разбирам нуждата от нова версия пак...
На всичкото отгоре не ми харесва, изглежда някак потискаща и разхвърляна, неподредена. А пък като разбрах и че за да сложиш картинка, трябва първо да я сложиш в папка, съвсем ми опротивя. Все си мисля, че новите неща се въвеждат, за да е по-лесно, по-удобно, по-функционално и по-красиво. Не виждам нищо от това...

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 13:17 от svetal4o27

Общи условия

Активация на акаунт