Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 56 641
  • 904
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Бърдс, и преди беше описвала майка си и бях много впечатлена. Запомнила съм за шапките и шарените рокли. 😃 Но и теб те бива много в описанието, падам от смях!

С моята майка сме толкова различни, че няма накъде повече. Тя е мила, добродушна, наивна до глупост. Позволява на Кати да й се качва на главата и нищо не й отказва. Ама така е като на дърти години се научи да гледа дете. Мен баба и дядо ме отгледаха и аз съм копие на баба по характер. Властна съм и умея да си отстоявам позициите. Напоследък обаче се улавям, че започнах да омеквам, което не ми харесва и ако заприличам на майка ми ще се гръмна! Но без нея не мога. Убивам човек, ако някой я нарани или обиди. Понякога изригваме жестоко и точно след 5 мин. всичко е забравено и си приказваме сладко. Преди малко се обади да ме пита искам ли да сготви нещо когато се приберем, но й обясних, че детето и мъжът ми ще са в София само една вечер и на другия ден заминават на село. Кръщелницата ми пък отпрашва към Слънчев бряг. А аз оставам мома за 4 дни.

# 601
 Като  си дойда в Бг. отивам право при Бърдс да ме запознае с майка и, че аман от сиви хора. Разтоварват ме цветни човеци като аквариум с рибки.  Жалко, че Астрид Линдген не ви е съседка за да напише книга за нея. Даже ми стана мъчно за себе си защо не се сещам за нито един куплет на Окуджава. Бих слушала бъбренето на такава рядка птица за да ме разбуди, без да търса логика и смисъл, само за да ми да ме разбуди и извади от колелото на хамстер.

Янтра, що така с лошо за котетата.

# 602
И аз не мога да си нарадвам на майчиното проклятие. Малкото се опитва да имитира, но е слаба работа.
Също не го играя приятелка на децата си през повечето време.

# 603
  • Пловдив
Янтра, що така с лошо за котетата.
По няколко причини - тази храна е под прозорците на нашата спалня, ние сме първи надпартерен, на тези, които сипват не им смърди, на седмия етаж са, ама на мен да, не мога да отворя прозорците. Второ- адски са много и ми влизат при двигателя на колата, една беше повърнала вътре върху двигателя, колата ми е чисто нова, дали ми е приятно, а? В повечето коли не влизат, защото няма място, при нас има и колата е една от най-много караните, зимата се крият да търсят топло. Трета причина - когато някоя котка умре никой не я погребва, а я оставят да се разлага, миризмата е ужасяваща. Накрая моя мъж ги погребва, пак по причина, че сме на първия етаж и у нас мирише най-много. Четвърта причина - който иска котка да си я прибере у тях, аз котки не обичам, имам у нас, моята си я обичам и се гледа като принц. Тези котки не се ваксинират, обезпаразитяват, а само хранят.

# 604
Янтро, яхнала си метлата Simple Smile.

Какво реши за къщата? Помислихте ли за варианта да дадете апартамента под наем?

# 605
Какъв грип върлува в Бг сега, че снощи моя хубостник е завършил деня в спешното.
Обърна ми се сърцето, аз ги търся и никой не ми отговаря

# 606
  • Пловдив
Янтро, яхнала си метлата Simple Smile.
Аха, и още как. И отделно се ядосах, че имаме една кола и на нас ни се правят забележки къде паркираме, а на тия с 6-те коли никой нищо не казва. Защото ние сме възпитани, а онези могат и да ги ошамарят. Ама им казах, че ще паркирам както си искам в рамките на законното. И пуснах оплакване за онези.

По къщния въпрос нищо не сме решили, не се налага нищо спешно, имаме си дом, съвсем приличен.

Ами грип, обикновен, ама твоя явно не е привикнал на местните бацили.

# 607
О, Бърдс! Няма смисъл да продължавам. Знаеш защо е това възклицание!

Последна редакция: пт, 21 юли 2017, 22:56 от mariat

# 608
И аз имам драма с котки. С една по-точно. Не е моя, но се разхожда и разбра, че кучката не може да прескочи оградата до басейна.
Сега седи там и просто я дразни. Ближе се, размотава се, а горкото куче се пеняви. Другата, която храня си седи в предния двор и не ми прави такива циркове.

# 609
  • Пловдив
И аз имам драма с котки. С една по-точно. Не е моя, но се разхожда и разбра, че кучката не може да прескочи оградата до басейна.
Сега седи там и просто я дразни. Ближе се, размотава се, а горкото куче се пеняви. Другата, която храня си седи в предния двор и не ми прави такива циркове.
Издебни и пусни веднъж кучката и драмата ти ще приключи.

# 610
Ууууу Янтра, опасна си днес. Кажи как е Въглен или направо дай да го видим.

# 611
  • Пловдив
Въглен го мачкат в момента.

# 612
Янтре, не мога. Котето е мило с мен, когато кучката спи. Черна е като Въглен, но не е толкова пухкава.

# 613
Тефлонов тиган на Тефал може ли да бъде измит в съдомиялня с таблета Финиш? Само него не слагам, но сега не ми се мие, а я зареждам, та съм на косъм да го сложа и него вътре?!

# 614
За веднъж може, но не е препоръчително.

Аз вече не купувам съдове с покритие,  заради миялната.

Общи условия

Активация на акаунт