Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 56 636
  • 904
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Янтре, не мога. Котето е мило с мен, когато кучката спи. Черна е като Въглен, но не е толкова пухкава.
Аз съм уверена, че кучето няма да успее да хване котката, само ще я научи да се страхува от нея.

# 616
Хмм, гледах снимки на Алечка колко е хубава като кума, чак ми се прииска на чужда сватба да ида.Ами ми се прииска и да си сменя прическата.Преди бях на черта, ама на врата по-късо, не знам как се казва.Да взема да се клъцна лиии?

Много обичам такива готони и цветни хора, чупещи стереотипи.Моята мам е консервативна и винаги съм мечтала майка ми да е малко луда  Laughing

Янтра, права си за всичко.

# 617
Мерси, Даун! 🌺 Ами аз само него имам, заради палачинки го взех, но като го ползвам му се дразня после заради необходимостта от индивидуално внимание...

# 618
Подозирам, че ще избяга, но там и патици идват и .... Сега заспа най-накрая, а да не ви казвам, че е почти 4 сутринта. Ще трябва да лягам скоро. За свое оправдание, карах приятелче до летището.

# 619
  • Пловдив
Янтра, права си за всичко.
Благодаря, знам. А като действие - аз не правя нищо незаконно или невъзпитано или неморално - пускам сигнал в Общината и очаквам проверка.

# 620
  • Пловдив
А, и имаме вила - http://media.snimka.bg/4074/014404290.jpg?r=0

Т.е. знам какво е да имаш къща и двор и съм наясно с поддръжката.

# 621
Янтра, вилата ми се вижда, че е из Балкана някъде. Възрожденски стил.

Къде е?
Нали писах, че з а такава къща като на снимката на заглавната страница убивам и веднага заковах погледа.

Последна редакция: сб, 22 юли 2017, 07:52 от Анонимен

# 622
  • Пловдив
До Габрово е, това е моята реставрирана родова къща, има данни за 150 години някъде назад, ама може и да са повече за моя род на това място.

В момента е напълно обитаема като вила. Ходим всеки уикенд през топлите сезони.

# 623
До Габрово е, това е моята родова къща, има данни за 150 години някъде назад, ама може и да са повече за моя род на това място.
Уникално място. Завидях ти люто  Mr. Green

# 624
Що само Катето гледа снимки на Алечка? Ми, и на мен ми се отива на сватба!
Янтра, хубаво родно място си имаш!

# 625
Трябва да си търсим правата. Аз психически се подготвям за Техномаркета. Кукъра който взехме има бъг, ходих при тях и обясних, момчето пусна мострата и тя такава. Обеща да звънне в сервиза и да изясни и днес ми звъни. Госпожа така е, нее повреден кукъра, ами тези са си такива..
Ама чакай бе момче, това означава да избирам програмата и да не мн показва оставащото време?! Да, госпожо, тази партида са така! Аз продължавам да мисля в движение - ама това означава, че той и няма да се изключи сам?! Да, госпожо, това означава!!!.... При което аз онемявам, аз съм си взела уред който е автоматичен и в книжката така си пише и аз ако знаех, че е така просто нямаше да го купя... То от момчето нищо не зависи, каза че се съмнява да го сменят, т.к. му казах че съм го ползвала вече , за връщане на пари дума да не става, а аз се чувствам излъгана. Той реално не може да ми работи автоматично на три от важните програми -за ориз и паста. Да беше йогурт, сладко да го преживея, но за три от основните ми програми, не ме радва този факт... 

# 626
Янтрината е някъде из Габровско. Хубав е Балкана там.
Аз благодаря, че не купихме къща. Щях в чудо да се видя. 
Дно да е подал документите за развод бившия, че иначе не ми се мисли. Все още имам някакви имоти, а хич не искам тий да ги ползва.

# 627
Трябва да си търсим правата. Аз психически се подготвям за Техномаркета. Кукъра който взехме има бъг, ходих при тях и обясних, момчето пусна мострата и тя такава. Обеща да звънне в сервиза и да изясни и днес ми звъни. Госпожа така е, нее повреден кукъра, ами тези са си такива..
Ама чакай бе момче, това означава да избирам програмата и да не мн показва оставащото време?! Да, госпожо, тази партида са така! Аз продължавам да мисля в движение - ама това означава, че той и няма да се изключи сам?! Да, госпожо, това означава!!!.... При което аз онемявам, аз съм си взела уред който е автоматичен и в книжката така си пише и аз ако знаех, че е така просто нямаше да го купя... То от момчето нищо не зависи, каза че се съмнява да го сменят, т.к. му казах че съм го ползвала вече , за връщане на пари дума да не става, а аз се чувствам излъгана. Той реално не може да ми работи автоматично на три от важните програми -за ориз и паста. Да беше йогурт, сладко да го преживея, но за три от основните ми програми, не ме радва този факт... 
Аз миналото лято им върнах използвана прахосмукачка. Върнаха  ми парите. Бях се настроила за битка, а те се съгласиха от раз...чак ги накарах да се чувстват виновни, че са ми загубили времето.

# 628
Дано и аз имам късмет, Титина!
Аз по принцип си харесвам уреда, но това го прави полуавтоматичен. Трябва да следя часовника, отделно дисплея изглежда дразнещо. Младежа ми каза, че книжката е за няколко модела, да ама се е объркал - пише само номера на един, а не са изброени няколко модела, т.е. те знаят за това и умишлено го спестяват и реално подвеждат със знание клиентите си. Аз също му намекнах, че си губя времето, но преди да ми обясняват от сервиза че проблем няма искам да видя мострата как работи, за да знам в моя уред ли е проблема.

# 629
  • Ямбол
Искам да кажа, че тази вечер се пробвах да направя сладко кисел сос по първата попаднала ми рецепта и той взе че стана. Много ми хареса китайското в един китайски в Приморско и то точно соса им. Навих си да го пробвам, пък каквото стане, а то стана перфектно. Днес поливах печени крила, но ще помисля къде другаде мога да го ползвам. Става бързо и мога да си имам винаги готов в хладилника.
И понеже сме сами с дъщеря ми, направих и сладоледено-млечно-бананово-карамелен шейк. И това всичкото след като затворих магазина към 9 и нещо. Hands Muscle

Общи условия

Активация на акаунт