Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 56 618
  • 904
  •   1
Отговори
# 645
Али, страхотна си, а роклята е супер!  Черно коте, не се оставяй, не те вълнува, че и мострата е така, не си длъжна да пробваш всички. На мен така ми смениха ТВ, заради бъг в партидата, но центр. Сервиз на Самсунг, сервизите 5 пъти го отваряха

# 646
  • ту тук, ту там
Алечка, просто си прекрасна! И роклята ти е страхотна! А колко си фина... 😍

Честит имен ден на Магдалена!

Последна редакция: сб, 22 юли 2017, 09:53 от elleni

# 647
Добро утро!
Лиляна, честита да е Магдалена! Много да ви радва и прави горди, и щастливи родители!
Лина, като прочетох, че и ти виждаш снимките бях готова да размахам пръст на Алечка, а тя се оказа от добра, по- добра! Бонбон си(това съм го ползвала само за деца до сега), Али! И рокля, прическа, грим, тяло!
От доста време не ми се беше случвало да се събудя с главоболие. Как ще карам днес на басейн и на жега- идея си нямам.

Последна редакция: сб, 22 юли 2017, 10:05 от mariat

# 648
Мари, глезло, като не можеш на басейн, ходи копай Mr. Green

# 649
  • Бургас
Чудна Алечка!

Да ти е честита Магдалена, Лиляна! На здраве и късмет да е името й!

Пия второ кафе, а домашните здраво спят. Идея нямам каква ще я вършим днес.
Бургазлийки, ходи ли някоя вече на Даляна на Морска гара?

Аз съм много доволна от престоя си в общежитие. 4 години живях в една и съща стая, а после още две в съседната, с почти едни и същи хора. Имах едноседмичен ужас съвсем в началото, но с късмет бързо смених блока.

# 650
Честита именничка на Лиляна!
Ние изпуснахме басейна - младежа още спи... кога ще стане, кога ще закуси, кога ще се придвижим?! Май утре ще ходим.
Али, много сте добре и роклАта ти е много хубава, може още снимчици да пуснеш 👍

# 651
Да е честита Магдалена! Красиво име носи!

Али, чудни снимки! С мъжа ти сте много хубава двойка. Simple Smile

По казуса на Янтра- съгласна съм с нея. Отделно, че никога не съм разбирала и одобрявала храненето на всички улични животни в радиус от поне 10 километра. Ако искаш наистина да помогнеш, прибери животното в къщи и си го гледай. Освен храната, която ще му сипеш веднъж на ден, едно животно има нужда и от ветеринарни грижи, от покрив над главата и от внимание и любов. Но това е друга тема.
Днес поспах до по-късно, сега пия първото кафе за деня и после малко домакинска работа и готвене. Tired Но определено няма да се мотая и целия ми ден да отиде. До обяд ще сме приключили и после релакс. И ще мръднем нанякъде.

# 652
Аууу, Даун, ти май завиждаш! Ела ме смени, пък аз с кеф ще изчистя стаята на твоя пубер.

# 653
И аз харесвам името Магдалена. Само не харесвам кратките "Маги" и "Меги". По принцип при дългите имена обичам да ги произнасям целите, без съкращения. Някак винаги пълното име ми звучи по-красиво и правилно, от всякакви "галени" имена.
Не знаех, че има имен ден, но ще честитя на една-две познати, да ги шашна Grinning

Да ти е честита именичката, Лиляна, и да расте умна и мотивирана като батко си Hands V

Пия си кафето и се развихрям, че довечера имам среща със скъпа приятелка от детството.
Както казах, виждаме се веднъж годишно, за няколко часа, през останалото време си пишем, но не в реално време, заради часовата разлика. Започваме разговорите си сякаш оттам, откъдето сме ги прекъснали, и все едно не сме се разделяли. Въпреки, че пропастта в светогледите и начина ни на живот ни е ясно видима, някак успяваме да общуваме на онова дълбоко ниво, където и двете сме още на 6 Heart Eyes
Ако трябваше по някаква причина да се запознаем и да общуваме сега, няма никакъв шанс. Точно от този типаж бягам надалече, с 200 км/ч.

# 654
Аз не режа бързо хора. Отнема ми време да прценя.

Мари, идвай веднага, ама те предупреждсавам, че е страшно. Не съм влизала там с месеци (лъжа, миналата седмица изпрах разпиляните по пода дрехи).

# 655
Аз не режа бързо хора. Отнема ми време да прценя.

В повечето случаи режа доста бързо.
От няколко години (6-7) имам чувството, че тече някакъв направо френетичен процес, в който всеки се натиска да се запознава, социализира, вписва, групира, интегрира... Imp  Това, че децата ни са в един клас, или тренират в един отбор, или фактът, че харесваме един определен филм или група, че имаме някакъв общ интерес, не ни прави близки априори. Аз съм на 45 години, по дяволите, имам си достатъчно приятели и познати, имам си име, имам си среда - и лична, и професионална, и нямам нужда да се сприятелявам с някакви нови хора, които много "ме харесват" Hands Hand Общуването и приятелството са химия, не стават насила. А и като се сетя колко много време съм пропиляла в младите си години, за да поддържам безмислени контакти с не особено приятни хора, само защото ми е неудобно да ги отрежа... Това е едно от ценните уроци, които научих - да си ценя времето и емоциите, за хора и действия, които наистина си заслужават.

# 656
Аз отдавна отчетох предимството на "остаряването". Все по малко ни пука.

# 657
  • Телиш/Плевен
Честит имен ден на Магдалена, с гордост да си носи името (което и аз много харесвам)! Flowers Hibiscus

Общежитията изглеждат страхотно, много съм впечатлена! Аз живях на квартира навремето в Търново, но имах колеги, които бяха на общежитие и се оплакваха доста.

Алечка, страхотни снимки! Heart Eyes

# 658
  • София
Лиляна, честита ви именичка, да е жива и здрава!

Аз пък много харесвам галените имена и винаги, когато се запозная с някого, питам как му казват на галено.

Али, снощи въздишах и се наслаждавах на албумчето със снимките ви. Комплименти за фотографа, но след като материалът си го бива, не се учудвам защо са толкова разкошни снимките!

Ние сме на плаж и времето е повече от чудесно. Утре преди Родопите ще направим последно кратко плажуване. За догодина реших, че ще сме в Албена.

# 659
Не си понасян "галеното" име и винаги се запознавам с цялото си Blush

Общи условия

Активация на акаунт