Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 56 617
  • 904
  •   1
Отговори
# 660
И аз харесвам галени имена. Сега, ако на някой му е неприятно подобно фамилиарничене, ще се съобразя. Аз например, не обичам да ме наричат с цялото ми име.

Тонка, понякога много ми приличаш на мен самата. Hug

# 661
Явно зависи от името, а и от казващия го. Тонка ми казва на галено и не ми е дразнещо, така е и с няколко други познати, но ако човек, с който се запознавам започне да ми казва Ани, ще се отдръпна моментално.

# 662
  • София
Сватя, аз имам огромен сантимент към името ти, защото баба ми се казваше така и разбира се на галено беше Ани. И тъй като съм кръстена на нея, нищо че съм Антония, всички ми казваха Ани. По това как ме наричат може да се разбере кои са ми роднините и старите приятели. ☺

Цвети, хахахха, ама как може да приличаш на такава проклетия  кат мене. 😂 За съжаление нямам емотиконка с прегръдка.

# 663
  • София

Цвети, хахахха, ама как може да приличаш на такава проклетия  кат мене. 😂 За съжаление нямам емотиконка с прегръдка.

Благодарение на житейския си опит установих, че тези, които се определят като проклети въобще не са такива. Тонка, съжалявам, ако те разочаровам  Laughing
Обратно на това, други, които се определят като мили и добри, са доста по-проклети и успяват да извадят душата на хората с тяхната "доброта".

# 664
Сватя, ти си ми приятелка и можеш да ми казваш както искаш (гуш), а и сега като ми го описа още по-мило ми стана.

# 665
Ние сме проклети само като ни настъпят, иначе сме душички. Mr. Green

Ох, още не съм се захванала за работа, а обяд стана. Само прането проснах. ММ напълни чушките. Grinning Като станат готови ще обядваме и тогава. Rolling Eyes

# 666
Към мен никой никога не се е обръщал с Екатерина, като е било напечено родителите ми казваха Катерина.Сигурен знак, че ситуацията вече е сериозна и съм сгазила лука.Одобрявам всякакви галени имена, въобще не се втилявам.Най-странно ми е Катрин, ама и него приемам.

Лиляна, честита да е Магдалена, прекрасно име.Общежитието е много хубаво, много четене ще иима там.
Аз бях в общежитията на СУ и по-точно в 18бл. Много готино беше, много си помагахме колегите и купончета имеше ехеее хубави времена бяха.Бих искала да се върна в ония времена.

Някак вече имам непоносимост към хора ментаци и задкулисни взимоотношения.Преди няколко години си взех поука от подобни хора и случки и сега съм доста кардинална в това отношение.Нямам време за глупости.

# 667
Към мен никой никога не се е обръщал с Екатерина, като е било напечено родителите ми казваха Катерина.Сигурен знак, че ситуацията вече е сериозна и съм сгазила лука.Одобрявам всякакви галени имена, въобще не се втилявам.Най-странно ми е Катрин, ама и него приемам.

Лиляна, честита да е Магдалена, прекрасно име.Общежитието е много хубаво, много четене ще иима там.
Аз бях в общежитията на СУ и по-точно в 18бл. Много готино беше, много си помагахме колегите и купончета имеше ехеее хубави времена бяха.Бих искала да се върна в ония времена.

Някак вече имам непоносимост към хора ментаци и задкулисни взимоотношения.Преди няколко години си взех поука от подобни хора и случки и сега съм доста кардинална в това отношение.Нямам време за глупости.

Кате, това с многото четене е добро, но мисля, че на Лиляна и трябва нещо по-силно и не виртуално (търкалящ се).

# 668
Благодаря ви, момичета! Hug

# 669
  • Бургас
Върнахме се от плажа. Баща ми излезе сутринта в 6.15, за да отиде с колата , да я паркира и да пази чадър:hushed: Ние пристигнахме към 8 .30. През цялото време си лежах и не мръднах от шезлонга. Не ми се беше случвало много отдавна Simple Smile
На Даляна още не сме ходили. От друга тема разбрах, че имало доста резервации

# 670
Кой ме би по главата да започвам диета, като го няма "дребното".  Сега се чудя какво да си готвя, а така ми се иска да си поръчам пица Sad.

# 671
  • София
Ние сме проклети само като ни настъпят, иначе сме душички. Mr. Green
А, баш!

Голям кеф е на плажа. Тенът ми също върви добре. 😃

# 672
  • София
Ние с мъжо двамцата само на обяд лека полека в сладки приказки и със салатка си мушнахме тамън една цяла чабатка от пекарната с размерите на средно голям хляб. Просто не е истина...това по повод оплакването на Даун😊 Ние пък като минем на диета, с кървави сълзи ще ревем😂

# 673
Рева като магаре. Единствената ми жива роднина направи 90 през май. Не пожела да дойде при мен, когато можеше, а сега е късно. Оправя се, излиза, готви си и поемам чистене. Единствената ми връзка с нея е пез стационарния и телефон, защото се отказа от мобилен. Не чува вече и дори и така не мога да си поговоря с нея. Сега се "чухме", но тя само ми разказа това, онова, а не ме чува, поне разбра, че съм се обадила.
Сърцето ми се къса, а нищо не мога да направя. Така беше и с майка ми и вече си мисля, че не мога да понеса повече. От ден на ден ставам по-отпусната, а далеч не бях такава. Не знам какво да направя. Хем ми е жал, хем разбирам, че е на 90 и се оплаква от неща, от които хора на по 30 страдат.
Самотна е, но то кой не е, когато няма близки и семейство?

Иде ми да се гръмна с куршуми за глиган Simple Smile.

# 674
  • Ямбол
Благодаря ви за пожеланията. Именичката още спи.
За четенето, дано да има много четене, че там без четене и то ежедневно, трудно се изкарва. Управителката на общежитието им разказала, че понеже имат много места, понякога пускат и от други университети, но тази година щели да внимават, че все идвали някакви, които са за живеене и пречели на учещите.

Общи условия

Активация на акаунт