Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 56 610
  • 904
  •   1
Отговори
# 675
Най- накрая ви изчетох. Снощи съм заспала на 40- та страница.

Алечка е наистина прекрасна!
Тони, все си мислех, че ще ти хареса на бунгалата. В смисъл, че тръгна негативно настраена, а обикновенно става обратното.
Честита именичка, Лиляна!

# 676
  • Ямбол
Аз бях сигурна, че на Тонка няма да ѝ хареса, но премълчах. Някак си познавам този тип хора като нея.
Аз също харесвам удобствата на хотела, а и сега ползваме апартамент, но мога да изкарам и на хижа, и на бунгала, и на палатка, и на село с външна тоалетна и без бойлер, особено с приятна компания.
Просто хората са различни и имат различни усещания за комфорт и удобства.

# 677
  • София
Вани, Карз, Лина, простете ако някого пропускам, дайте идея как да се организираме да се видим, предвид липсата на лс в тази версия. От вчера съм го заумувала, нищо ме изумувах.

# 678
  • Пловдив
Има ЛС - до камбаната.

# 679
  • Бургас
Аз през седмицата мога след 18, а събота и неделя непрекъснато.
Някъде в морската предлагам да е.

# 680
  • София
Нямам аз. До камбнана имам човече и вътре ми е профилът, но няма бутон за лс. Или поне аз не го виждам. Янтра, я ми пусни едно лс да видя дали ще ми сигнализира нещо.

# 681
Белинда, аз ти пуснах.

# 682
# 683
  • Бургас
Белинда, точно в профила, под името ти, има един плик вдясно. Е те там са ЛС Simple Smile
Иначе за среща и аз мога по всяко време и навсякъде.

# 684
  • София
Е, браво...Значи проблемът не е в мамата,,а при мен, защото нито бутон имам, нито вашите лс виждам...Преди ми изскачаше попъп, сега нищо... И аз се чудя що така тъпо да я направили тази версия без лс, а то при мен бил проблемът. И ся кво? Една мама ме посъветва да мина на старата версия, но и за това нямам бутон. Пфу...

# 685
  • София
Селесте, там са ми старите, но не мога да пиша нови.

# 686
Белинда, ако си през мобилната там няма   още. Трябва да преминеш на пълна версия.

# 687
  • Пловдив
Нямам аз. До камбнана имам човече и вътре ми е профилът, но няма бутон за лс. Или поне аз не го виждам. Янтра, я ми пусни едно лс да видя дали ще ми сигнализира нещо.
Пратих.

# 688
  • Бургас
Направих си и аз теста за хранителна нетолерантност, който бях препоръчала на Захир. Слава богу, ще се пие бяло винце. Доста неща са ми в забранителния списък-картофи,,пшеница,мая. Ще се свиква бавно.
Този път съм решила да спазвам предписанията, омръзна ми да скачам от диета на диета. Влязох в менопаузата и се страхувам от напълняване.

# 689
Успях да си свърша работата, да не повярва човек. Изкъпах се и сега пия 3 в 1. Няма да излизаме, мързи ме и съм се размазала на дивана.

Общи условия

Активация на акаунт