Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 56 694
  • 904
  •   1
Отговори
# 420
Обрулихме кайсията. Първо тръгнах да я бера, но много клони ме драскаха и се отказах. За след обяд ще има компото правене. Дано да се разминем само с това, че сладко хич не искам да почвам.
Едни обувки чаках, дойдоха, супер са, но са ми големи. Малкият намаза. Аз ще дебна.
Светалчо, гуш!

# 421
 Hug Светалчо!!!  Heart Eyes
Сигурна съм, че си се подготвила повече от подобаващо. Сигурна съм, че и той отнякаде ви е гледал. Вярвам, че някои неща никога не изчезват. Любовта е енергия. А тя остава, под една или друга форма. Надявам се само да ти олекне на душичката, да приемеш загубата и в сърцето ти да останат само топлите спомени, споделеното  щастие и радостта от това, което е било! Ще се видим тези дни, надявам се!!!

Даун-че шофирането не ме затруднява. Карам си, но не мога да паркирам. Инструктора  не ме научи поне малко. И сега мога безпроблемно да стигна от т.А до т.Б и после.. греда.. Не мога да паркирам. Няколко пъти се примолвах на мъже наоколо, те веднага скачат да помагат ама това не си е работа. Та трябва да се науча.
А историята с кучето е, че тръгнах миналия четв. от София много уморена, изнервена, страхуваща се от първия ми дълъг път. И после се поуспокоих, останах си сама, шофирах си, всичко точно. Ама в Гърция по едната магистрала, около полунощ, аз вече дремя, сменям къси-дълги, че нищо не се вижда..от нищото изскочи това куче. И първосигнално извих волана много рязко. Зная, че не трябва да го правя. Но нямах време дори да помисля. А не мога да си представя да мина през него, това е абсурдно. По-скоро ще се обърна аз.

Мариат, обожаааааавам кайсии!!!!! Heart Eyes Компоти не, ама кайсиева ракийка.. Peace

# 422
  • София
Лято, тя е малка. И е такава каквато е! Работете върху самочувствието. Но гледай много да не я закриляш, защото ще свикне да разчита на себе си.
Затова дето не искаш да прилича на теб - ами на кого да прилича, на комшиите ли?
Моят големият син прилича на мен. Направо се късам от яд като си видя недостатъците, които ми пречат в живота у него. Sad

Захир, как така няма да те научи инструктора да паркираш? Това просто е нечовешко. Едно време си имаше часове на полигон и изпит на полигон. Не се научаваш идеално, но все пак няма как да минеш, ако бутнеш колчетата.

# 423
  • София
Захирче, на един паркинг на Била в късните часове на един дълъг летен ден се учих да паркирам аз. Сега се стъмва чак към 10, а след 8 паркинга е почти празен.

# 424
  • София
Захир, ти си не-човек! Оня ден книжка взе, днес до Гърция ходила. Аз до морето още не съм годила сама, хем е път като свещ и карам от над десет години😂 Евала, ти си моето гуру😍

# 425
[
Захир, кое паркиране ти е най гадно? Ще ти го нарисувам. Става буквално за два опита. Просто трябва да се абстрахираш от мисълта, че е трудно. Има си графики, които действат при всяко паркиране, на всяка кола, от мини до джип.

# 426
  • Sofia
Захир, хич не се коси за паркирането. Успоредното си е трудничко, с времето ще го овладееш. Сега си търси широчки места, да влизаш напред  Peace.
За това навремето имаше полигон- що рев съм изревала там  Crossing Arms.То не е само шофиране,ами си иска маневриране,паркиране...,които в днешните шофьорски курсове се претупват,или дори пропускат  ooooh!.
Именич/ци нямаме ли днес? newsm78

# 427
Прегръдка!

Много е хубаво времето при нас и много му се радвам.Слънце,синьо небе,но няма жега и леко подухва.БГ!В една от хранителните вериги тук са пуснали малки,шарени дини,които се продават на бройка.Много червени и сладки,довечера смятам да накупя поне десетина.Харесах си един СПА пакет,хотела е недалеч от Залцбург и ще трябва да сондирам мнение с мъжете.Има езеро наблизо и басейна е с минерална вода.Дано се навият,че ми е най-хубаво с тях.Едно ми е лежерно и леко минорно,явно последните емоции ме изчерпаха.Не ми се среща и събира с никого,семейството си ми е достатъчно.Почнах да гледам вечер по 1-2 серии от "Подли камериерки".Допада ми на тоя етап.Почти е сигурно,че септември ще си идвам до България и почнах да се вълнувам.
Хубав ден,момичета!Прегръдка.

# 428
Лято, тя е малка. И е такава каквато е! Работете върху самочувствието. Но гледай много да не я закриляш, защото ще свикне да разчита на себе си.
Затова дето не искаш да прилича на теб - ами на кого да прилича, на комшиите ли?
Моят големият син прилича на мен. Направо се късам от яд като си видя недостатъците, които ми пречат в живота у него. Sad

Ей за това говоря.
Съпругът ми е блъскал котка. Вариантът беше или ние в канавката, (най-малкото), или премазана котка. Подобно нещо се случва за части от секундата и се реагира инстинктивно.
Моят инструктор също не ме е учил да паркирам. Учи ме неволята. На моменти срещам трудности, но това е заради огромната кола седан, която карам.

# 429
  • София
Динята, която купих вчера не е сладка въобще. Добре поне, че е малко парче и няма да ме е яд да я хвърля в боклука.
Ще трябва да купуваме от друго място.

# 430
А помните ли малките дини. Като бях дете само цели купувахме. Редовно правихме фенери.

# 431
Ние отглеждахме и продавахме дини и тези малките не стигаха до пазара, само на фенери ги правехме. Някой ден ще направим със сина ми.

# 432
Бяха кръгли и имаше и раирани, но имаше и едни тъмно-зелени Simple Smile. Ей, като баба ми станах, а да знаеш едно време..." Simple Smile.

# 433
Да, двата отглеждани тогава сорта - Шукер и Кримсон Simple Smile Едно време, колко да е едно време, ей го кога вчера беше.

# 434
[
Захир, кое паркиране ти е най гадно? Ще ти го нарисувам. Става буквално за два опита. Просто трябва да се абстрахираш от мисълта, че е трудно. Има си графики, които действат при всяко паркиране, на всяка кола, от мини до джип.

Down-че!!!!  Hug Най-трудно ми е да се мушна напред с муцуната между две коли. После, като излизам давам задна и се навирам в колата до мен, по някаква причина.  ooooh! 2 пъти го направих, вече 2 коли одрах.
Пред блока ми има паркинг като слънце, ма не спирам там. А спирам на съседната улица, успоредно на тротора, ама и това не мога. Или допирам гумата в бордюра или остава половин кола място.  ooooh!
Инструктора ми показа точно 2 пъти паркиране назад. 2 опита и ай чао. Оправяй се!

Лято, всяко дете е различно. Това, че е плаха сега не значи, че живота няма да и даде уроци, които ще я променят.

Общи условия

Активация на акаунт