Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 56 682
  • 904
  •   1
Отговори
# 435
А помните ли малките дини. Като бях дете само цели купувахме. Редовно правихме фенери.

И сега ги има,но в края на лятото.Те са най-сладки, големите не ми харесват особено.И фенерите си спомням, харесваха ми, но съжалявах за накълцаната диня, не ми беше така сладка, както ако е на резенчета.

# 436
[
Захир, кое паркиране ти е най гадно? Ще ти го нарисувам. Става буквално за два опита. Просто трябва да се абстрахираш от мисълта, че е трудно. Има си графики, които действат при всяко паркиране, на всяка кола, от мини до джип.

Down-че!!!!  Hug Най-трудно ми е да се мушна напред с муцуната между две коли. После, като излизам давам задна и се навирам в колата до мен, по някаква причина.  ooooh! 2 пъти го направих, вече 2 коли одрах.
Пред блока ми има паркинг като слънце, ма не спирам там. А спирам на съседната улица, успоредно на тротора, ама и това не мога. Или допирам гумата в бордюра или остава половин кола място.  ooooh!
Инструктора ми показа точно 2 пъти паркиране назад. 2 опита и ай чао. Оправяй се!

Лято, всяко дете е различно. Това, че е плаха сега не значи, че живота няма да и даде уроци, които ще я променят.

Това с предното не е популярно в БГ, но е супер лесно. Аз така паркирам в шопинг центровете, за да ми е достъпен багажника. Задното паркиране е още по лесно. Обади ми се по фейса и ще ти обясня. Наистина е елементарно. На мен след години имане на книжка, ми го обясни инструктор тук.

# 437
Даун, чертай, чертай, и на мен ще ми е полезно  Blush

Захир, дъщеря ми сега кара курса, тя пък е много доволна как и е обяснил инструктура паркирането, справяла се...чудо, за мен това е най- трудното нещо, а и аз на полигон съм се учила, там правех всичко без грешка, ама колчетата не са коли, между коли ме е страх  Blush Blush Blush, карам, спирам и мъжа ми намества, хи-хи

# 438
Рая, утре в работата ще начертая и ще пусна снимка. за успоредно и за задно между две коли. Предното, никога не съм го мислила, но утре като паркирам, ще гледам да запомня.

# 439
Рая, утре в работата ще начертая и ще пусна снимка. за успоредно и за задно между две коли. Предното, никога не съм го мислила, но утре като паркирам, ще гледам да запомня.

Златна си  Heart Eyes 

# 440
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ех, страхотни сте, момичета!
Много ми е кеф така като си помагате, душата ми пълните.

Елени, аз те разбирам, и аз понякога нямам за казване. Или ако имам, не ми се струва достатъчно важно и интересно.

Даунче, продадохме колата тази сутрин, но тя и без това си беше някак "мъжка" кола.
Не ми се кара кола, иска много внимание, а аз в момента съм на етап от живота си, в който не искам за нищо да мисля, ако може...Просто слагам крак пред крак, за да продължа напред, пък после....ще видим.

Благодаря и аз за прегръдките и съчувствието, стоплят ме много.

На Жълтото цвете искам да кажа, че ми харесаха съветите, които дава на Лято - за децата и приятелството. Спомних си как моят син, на 13 г. ме попита: може ли да ти е приятел човек, който казва, че няма пари за сок и иска да му купиш, а малко по-късно, забравил, че "няма", изважда пари и си купува нещо друго? Ми може, казах му тогава, не съдИ прибързано. Изчакай и ще разбереш. Това момче все още му е приятел, при това от най-добрите. 30 години по-късно.

За сладолед говорите...Аз съм насаме с 12 сладоледа в замразителя - 6 шоколадови и 6 ванилия, които бях купила вчера за малчуганите, обаче родителите прецениха, че не трябва да им ги давам, защото много сладки неща са изяли. Та дали акълът ми няма да замръзне от това, че е все в чекмеджето със сладоледите, не знам... Засега се въздържам, защото съм нападнала 600 г солени печени бадеми, които снощи забравих да сложа на масата... 

# 441
Ох, Светалчо, как хубаво ги казваш нещата, личи си опита, спокойствието, търпението. Възхищавам ти се най- искрено как успя бързо да се окопитиш и да се завърнеш при нас след този стрес  Hug Навестявай ни по- често, на мен лично ми действаш като терапия, казвала съм и преди - като пример за любяща и всеотдайна баба, силна и чувствителна жена  Heart Eyes

За жалост, аз не споделям много теориите ви да не се обръща внимание, детски работи и т.н.  Всъщност, мога да неглижирам някое единично грозно действие, но когато те са традиция от едни и същи деца, не поощрявам децата ми да бъдат вечните будали и да бъдат наранявани. Такава съм, фразата "по- умният отстъпва" не е за мен  Confused

# 442
Райче, ама твоите деца са по-големи и отношенията им са на различна плоскост. На 5 ги гледам сина ми и неговия най-добър приятел какви са, сега се карат, след малко се обичат, но не го правят със зла умисъл. Аз, естествено обяснявам, че не е редно да се карат и т.н., но те все още придобиват емоционална, социална и т.н. компетентност. След 10-12 е различно.

# 443
  • Телиш/Плевен
Съни, Елени, хубаво е понякога човек да си поплаче, определено олеква. Hug

Светълчо, радвам се много, че пишеш, а сигурна съм, че не само аз се радвам. Hug Радва ме и настройката, която имаш, според мен е правилната и се надявам, че наистина ще ти е по-леко вече.

Днес племенникът става на една годинка. Heart Eyes Да не кажа голяма дума, ама съм здрава вече, даже подарък купих и сега чакам с нетърпение събота, когато ще е празненството. Tada

# 444
Ееее, Лаленце, видя ли, че беше напразно притеснението ти! Да е жив и здрав!
Тези малки дини и аз ги помня. На село не сме гледали бостан, но дядо купуваше по цял чувал. Оставяхме ги в мазето на хладно. Когато отивахме да си избираме за хапване, основно ги избирахме според формата им.

# 445
Толкова губаво пишеш, Светалчо, от постовете ти лъха такава доброта и ведрина.
Рая, нашата госпожица е от вечните будали затова и така се подразних от вчерашната случка. При нея не е единичен случай, а нормално поведение Rolling Eyes.
Лале, здрав да е малкият юнак!

# 446
Райче, ама твоите деца са по-големи и отношенията им са на различна плоскост. На 5 ги гледам сина ми и неговия най-добър приятел какви са, сега се карат, след малко се обичат, но не го правят със зла умисъл. Аз, естествено обяснявам, че не е редно да се карат и т.н., но те все още придобиват емоционална, социална и т.н. компетентност. След 10-12 е различно.

Съни, те вече си изясниха много неща, но преди години минахме през това. Те са единици децата, за които говоря, за съжаление установявам, че пораствайки не са се променили, напротив- задобряли са в интригите  Mr. Green

# 447
Лаленце, здрав да ти е!

# 448
Деетските караници на 4-5-6-10 години са за пренебрегване обикновено.  Оставям синът си да си подбира сам приятелите.
Един от добрите му приятели е един много палав младеж, с който израснаха и, който много го тормозеше, защото имат напълно различни темпераменти. Преживяха го, а аз и майката, която ми е приятелка не сме правили драми от техните сблъсъци.

# 449
За жалост, аз не споделям много теориите ви да не се обръща внимание, детски работи и т.н.  Всъщност, мога да неглижирам някое единично грозно действие, но когато те са традиция от едни и същи деца, не поощрявам децата ми да бъдат вечните будали и да бъдат наранявани. Такава съм, фразата "по- умният отстъпва" не е за мен  Confused

Райче, и аз съм така.Нагледала съм се на такива интриги и грозни сцени между деца, които дори възрастни не могат да сътворят.На моето голямото говоря да внимава, да си отваря очите, компромис веднъж да направи, ако се повтори и потрети случката да се дистанцира.Пък и да се учи да отсява използвачите и лъжците.Но и не съм майката-орлица, давам му свобода да вземе решение сам и ако сгреши да се поучи от грешките си.Трябва сам да извърви пътя си, аз ще го подкрепям Peace

Кой освен Янтра имаше фурна с пиролиза, че ми е на дневен ред?

Общи условия

Активация на акаунт