Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 56 660
  • 904
  •   1
Отговори
# 465
Янтра, нали бабетата бяха мноу точни?

# 466
Селесте, не може ли Нурофен вместо Панадол? От лекари знам да го избягвам

# 467
Кой те ядоса така, Янтра?

# 468
Мъжа и ги е подкупил да я дразнат нарочно,  за да се навие на къща Simple Smile

# 469
  • Бургас
Селесте, не може ли Нурофен вместо Панадол? От лекари знам да го избягвам

Рая, смених с Нурофен, да, че да не я предозирам пък с парацетамол.
Връщаме се от дежурен кабинет. Изписаха капки за уши без да са прегледани ушите. Апаратчето за преглед не се намери.

Марти за сметка на това е супер весел. Не е спрял да си "бърбори" цял ден и да ни разсмива.

# 470
Мъжа и ги е подкупил да я дразнат нарочно,  за да се навие на къща Simple Smile

Точно това исках да кажа, зелен емотикон:) Кога казахте ще ги връщат? Не мога се изкажа, като хората:)

Лаленце, да ти е жив из здрав племеника!
Аз имах кофти емоции по повод на това, че племеницата ми беше на 5 км от нас, но не можах да я видя и на РД на Жаки не дойде, а тя много я чакаше. На една възраст са...Майка и каза, че не иска да дойде. Много мъчно ми стана. Аз искам да имам връзка с детето, въпреки че вече не са семейство с брат ми. Няма да спра да я търся.
Странно е, че обикновено малката много ми се радва, аз специално пътувам до града им и оставам на хотел, за да я видя, спи с нас и много се забавляваме. Сега какво стана не знам.... Дано е временно.

Съни, Елени, дано разминат неприяните ситуации.

Али, официално- честита книжка и безаварийно, емотикон гуш.

Захир, ти си чисто луда:) Ама от готините луди, как сама до Гърция бе жена, как?!?!?!? Искрено ти се възхищавам за куража, ще стане шофьор от теб, не си бъзла, като мен:)

Още щях да казвам, но Жаки вика от ВЦ-то - готоваааа съъъъъъм:)))) Зелен и смеещ се:)

# 471
Щеше да е смешно да ги навика на английски и да им слуша коментарите и накрая да им каже нещо на български.

Подличко, но върши работа. Така се ошашкват, че поне няколко минути има пълно затишие..

Днес съм по-свободна и си наваксах с готвене.
Огромна тава с мусака разсипана вече по стъклени кутии, пържени картофи за обяд с таратор и сега кълцам руска салата за цяла армия.

А е 31 градуса и не ми се диша. Кой ме караше точно днес?!
Вчера беше толкова приятно и хладно и си замечтах за руска салата и след като изпратих 2те си деца за деня се развихрих. А детето пита нямало ли и пица да поръчам? Ще поръчам, що не?  #Crazy

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 22:11 от Анонимен

# 472
Контеса, точно вчера правих руска салата. От кога й се точих.
Жаки, що така тая леля? Може жегата да е виновна.

# 473
марият, да не би да я свършихте?  Party

Аз много я обичам и след като се върнахме и си свалях снощи снимките си припомних страхотните мексикански салати с майонеза, пиле, царевица, зелен лук и картофи и беше решено. ММ работи по 7 дни през лятото и съм му направила кутии за 3те дни занапред.

Захир, скри ми шапката! Браво! Смелчага си.

И аз съм се навила да я изкарам тази пуста книжка.

Ако ще се местим към Калифорния   Crazy да имам поне малко опит, че там са пътища, ама пътища. Аз в нашето село ако не свикна, там пък съвсем ще загазя епично. И Даун е малко виновна с нейното подканяне, ама тя си знае  Flutter

Мъжа и ги е подкупил да я дразнат нарочно,  за да се навие на къща Simple Smile
Абсолютно!

Светълчо, обичам да те чета!  Hug

Жаки е скица Simple Smile

# 474
 Контеса, дишай спокойнио на 31градуса. При нас се усеща като 39, а влажността е 51% и днес е добре, щото преди 2 дни влажността беше 90%. Честито на печелившите  bowuu

ДжеНа, мъжа ти пристигна ли? Притесних се, че надвишаваш разкладка храноден с тези нерви  Laughing

Големият ми син беше от първия випуск сендовчета, и те спяха на двуетажни легла следобед и това никак не му харесваше, защото повечето деца спели и било скучно за неспящите.
Душца Simple Smile Ние бяхме по някаква специална програма целодневна, но не сендовска. Много беше хубаво, че не ни даваха домашни и ни дебнеха да не си носим чантите в къщи. Интересното е че после като отидохме по други училища имахме много високи резултати. Явно читава е била програмата.
Сендовчетат бяха в друга паралелка и спяха, но само първолаците.

Контеса, за щатите книжка ти трябва, стягай се. А Калифорния и яка банкива сметка Simple Smile

# 475
Соу, опитвам се, но аз на жега не вирея. Бурен съм капризен  Crazy

Иначе ви разбирам. Вашето не е живот.  hahaha

И аз съм била Сендовче за 1 година. Обожавам я тази система.

Соу, чакай малко сега. Искам да разнищим един казус, който леко ме смущава.  Всеки тук ми разправя колко е скъпо в Калифорния. Къде и какво му е скъпото?

Последна редакция: пт, 21 юли 2017, 08:46 от Анонимен

# 476
Говорех с много местни и българи там и казваха масово, че ако вземаш 25 долара на час си супер.
А 25 долара там купуват много повече неща от 25 долара тук. А да не отварям дума за климата. Влюбена съм!
С $25 /час си жив умрял, а без застраховка съвсем. Скъп е хаузинга. Иначе всичко в САЩ е много по-евтино от Канада
Много ми е интересно това с визата наистина  newsm78

# 477

Соу, чакай мако сега. Искам д аразнишим едни казус, който леко ме смущава.
Всеки ми разправя колко е скъпо в Клаифорния. Къде е скъпото?
Храната, гориво, пазаруване, наеми и прочие са в пъти по-евтини отколкото е тук. ММ си намери работа за 3 дни там с работна виза (пак  Rolling Eyes) и смятахаме усърдно. Само мед. разходи ще са в повече, но и в Канада можем да се връщаме, ако се наложи.

Говорех с много местни и българи там и казваха масово, че ако вземаш 25 долара на час си супер. А 25 долара там купуват много повече неща от 25 долара тук. А да не отварям дума за климата. Влюбена съм!

Това трябва да е силно преувеличено. В пъти по-евтино от Канада? Може ли малко примери за цени на наем и храна.

# 478
Лена, ето Титина е насреща съшо за цените и на двете места. Нека каже колко й струва къщата тук и при вас? Колко й е шопингът на седмица за храна на двете места? Алкохол, цигари, козметика, дрехи, обувки, книги, играчки, услуги, коли и наеми?
Всичко.

Титина, оказа се, че много малко хора работят и за 25 долара на час. Мин. раб. ставка е 7-8 долара на час и хората масово не са на 20 долара на час.

# 479
  • София
Аз съм била сендовче, без да знам☺ Спинкахме на обед, да, и точно на двуетажни легълца! Най-хубавото време на живота ми. Противно на очакваното обаче, аз си го осъзнавах напълно. Като завърших трети клас, ревах като магаре. Знаех, че най-прекрасното е приключило. Не мога да обясня как дете на 8-9 години има съзнание за такива неща и то преди толкова години, но знаех. Спомням си чувството много ясно

Общи условия

Активация на акаунт