73 СОУ - гимназиална степен /тема №2/

• 82 631
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
След като сте подали заявление за второ класиране, естествено, че статусът ще е незаписал се.

Здравейте,

доколкото разбрах статусът ми трябва да се промени на  "заявил участие". Ако съм незаписала се,то автоматично отпадам от всякакво класиране, и отивам на трето.

# 166
Мислех, че този чат е за 73 СУ. Мнения, впечатления, отзиви

# 167
  • София
Ганис, така е както казва дамата по-горе. На приятелка синът си реди желанията на моя комп, понеже майката не е фен на дигитализацията.  Оставихме профила му със  запомнена парола с цел аз да видя класирането. Видяx го, не им хареса особено, подадоха за второ и сега статусът му е "заявил участие".

Последна редакция: сб, 13 юли 2019, 14:46 от пенсионирана русалка

# 168
Не е ли най-лесно да си отиде в понеделник в училището?

# 169
Здравейте, прочетох назад темата, но не видях да е дискутирано  - може ли някой да каже с какво разписание и продължителност са смените и първия срок каква смяна ще бъдат 8ми клас?

# 170
8 клас ще бъдат 1 смяна. Ето и програмата от сайта на училището:
http://sou73.bg/обучение/учебен-процес/

# 171
8 клас ще бъдат 1 смяна. Ето и програмата от сайта на училището:
http://sou73.bg/обучение/учебен-процес/

Аз не видях такава информация за 8 клас, че ще са 1 смяна 1 срок.  Напротив на гимназиален етап пише, че класовете са втора смяна 1 срок и първа смяна - 2 срок.  И винаги е било така: малките започват 1 смяна 1 срок, а гимназията е обратно.  После - вторият срок се сменят. 

# 172
Аз днес записах дъщеря си и ми казаха. А също и ще има родителска среща на 12.09, 18:00 ч

# 173
8-те класове са с малките

# 174
Да, досега училището е действало на следния принцип:

5-8 клас - I срок - 1 смяна и II срок - 2 смяна
9-12 клас - I срок - 2 смяна и II срок - 1 смяна

# 175
Кажете, моля родители на деца от по Горни класове, има ли езикови лагери, екскурзии?

# 176
  • София
Не. Неохотно се разрешават екскурзии в страната, но като че ли се организират от родителите инцидентно, местата все са недостатъчни и прочее.

# 177
Благодаря, малко разочароващо, но това да е. Нещата са се променили от преди няколко години, сякаш. А може би се притесняват от отговорност към толкова тийн

# 178
margaritka0, за униформите какво ви казаха? на мен ми дадоха брошурка, но не разбрах какво всъщност включва униформата?

# 179
Детето трябва да е с един елемент от униформата, най-лесно е тениски тип Лакоста. Пишете по мейла на Бонита и ще ви изпратят каталог

Общи условия

Активация на акаунт