73 СОУ - гимназиална степен /тема №2/

• 82 636
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Детето трябва да е с един елемент от униформата, най-лесно е тениски тип Лакоста. Пишете по мейла на Бонита и ще ви изпратят каталог
Като майка на вече деветокласник, да споделя. Освен една блуза и два суитшърта ( обличани няколко пъти), всичко друго се оказа излишно. Simple Smile

# 181
Детето трябва да е с един елемент от униформата, най-лесно е тениски тип Лакоста. Пишете по мейла на Бонита и ще ви изпратят каталог

ами заради номерацията според мен на място ще трябва. един елемент само звучи добре. макар че като се замисля - това означава все пак 5 тениски, за да не съм в стрес през седмицата

# 182
  • София

ами заради номерацията според мен на място ще трябва. един елемент само звучи добре. макар че като се замисля - това означава все пак 5 тениски, за да не съм в стрес през седмицата
Тениските са излишни. Носеше си каквито има. За физическо трябва да е бяла, иначе все едно каква. След септември месец, времето е хладно и ходят със суитшърт. Иначе, ако го проверят, трябва да се съблича по тениска. А блузата облече на първия учебен ден и може би още веднъж.... Simple Smile

# 183
аха, значи връхното е по-добре да има за есента/зимата? за топло може би тениска? горката - не знаехме, че има униформи, трудно ще го преживее

# 184
Мислех за зимата пуловерче без ръкави, но едва ли. Има ли деца в 8 френска?

# 185
  • Sofia
Следя темата, макар че за съжаление сигурно и след второ класиране няма да се доредим до 73-то.
mavamava, да споделя, че малката са с униформи в училище и ми е много лесно -купуваме само клинове и джегингси и не мислим всеки ден какво ще облече. Не знам в тийнейджърски години как понасят това момичетата, но наистина е удобно за майките Grinning

# 186
Следя темата, макар че за съжаление сигурно и след второ класиране няма да се доредим до 73-то.
mavamava, да споделя, че малката са с униформи в училище и ми е много лесно -купуваме само клинове и джегингси и не мислим всеки ден какво ще облече. Не знам в тийнейджърски години как понасят това момичетата, но наистина е удобно за майките Grinning

ами вероятно трудно ще се понесе - тя не е някаква кипра, но си ама предпочитания. освен това е едричка и според това си избира дрехите. ама ще ги видим и ще преценим какво може да понесе.

# 187
И ние в предното училище бяхме с униформи. Децата харесват да са част от общност, струва ми се

# 188
  • София

ами вероятно трудно ще се понесе - тя не е някаква кипра, но си ама предпочитания. освен това е едричка и според това си избира дрехите. ама ще ги видим и ще преценим какво може да понесе.
При нас също миналата година беше драма. Но почти не ги носят. Успокойте я. А след осми клас съвсем. Simple Smile

# 189
  • София
Принципно, и аз бях скептична относно униформите, но се оказа удобство. "Лакостките" са в различни цветове, има с дълъг и с къс ръкав, суичърите не са лоши, удобство е да не обмисляш ежедневно тоалета. Предходни години бяха доста стриктни за изискването да се носят униформите, но до 8 клас (вкл.) След това минават в смяната на гимназистите от 9-12 клас и нещата са лежерни.

# 190
  • София
На последния педагогически съвет взехме решение детето да е с един елемент от униформата. За мен лично най-практичният избор е тениска и евентуално суичър. Тениските са качествени и с много хубави цветове. В бяло, червено и тъмно синьо.

# 191

Аник, много силно ви стискаме палци! Дано да успеете на второ!! Макар че миналата година имаше по 1-2 места и на трето, но тази година нещата са непредсказуеми... Успех!!!

# 192
  • Sofia
saffron, много благодаря! Revolving Hearts Тази година нали са 4 паралелки, а не 5 Confounded Каквото стане...

# 193
  • София
Не знам какви са тези деца дето искат да са част от общност. Моят син като напусна училище с униформа му бяха останали суичъри в перфектно състояние, но той категорично отказа да ги носи извън училище. Подарих ги на друго дете от училището.

# 194
Дава им усещане за принадлежност към група. Естествено тя има смисъл само по време на училище, все едно лекар да носи престилка в свободно време

Общи условия

Активация на акаунт