73 СОУ - гимназиална степен /тема №2/

• 81 200
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София
В списъка с учебници за 11 клас има доста неизвестни. Относно маските- без думи Mask
Кои учебници Ви притесняват?

# 646
Сега погледнах — само БЕЛ липсва; един учебник не е проблем... Все пак — добре, че ги качиха на сайта, за да имаме време да ги  потърсим.  Едва ли всички ще си купят нови !

# 647
Аз по това описание не открих 2 учебника, а по история не е даден. Поръчах всичко осганало от озон. Дори не знам къде да търся 2ра употреба. Нямам сили да обикалям за каквото и да е

# 648
Ако имате немски при Хранова- загубени сте! Положението е много зле! Нищо не се преподава, нищо не се учии валят 6-ци!  На нас ни се падна в 7ми клас и за щастие  децата вече нещо бяха понаучили в предходните години. Вероника Георгиева беше по майчинство. Предавала ни е около 2 месеца. Не мога да помогна с много информация. Моето дете не я харесваше, но това е субективно.  Как предава не е ясно. Беше злобна и заядлива, но съм склонна да го отдам на факта че беше бременна

Здравейте!Моля, за мнение за госпожа Храмова по немски език, много лоши коментари чета в предни години. Ще преподава на 5 а клас. Ще помоля и за мнение за класен ръководител Вероника Георгиева?

# 649
Ох, Хранова, колко сладко. А аз си мислех, че са се отървали от нея. То и тук имаше мнения, но бързо бяха зачистени. Явно няма спасение и отново ще има деца и родители с къса клечка. Close

# 650
  • София
Госпожа Хранова не преподава в гимназиален етап и не мисля, че трябва да се обсъжда в тази тема.

# 651
Нашата класна потвърди, че ще има стипендии за успех над 5.65. Относно маските имам информация от деца в елитни колежи в Германия и Франция, че са задължителни и приз часовете. Аз смятам от хубав памучен тънък плат да занеса са им ушият и да ги сменят на 2 часа. Поне ще пазят да не се плюят, че от другото и медицинските маски не пазят. Относно г-жа Вероника Георгиева мога да споделя, че е много добър преподавател и умее да заинтересова децата. Същото важи и за Вероника Петкова. Надявам се децата да ходят реално на училище, макар и с неудобството да са с маски.

# 652
На всеки блок часове може маските да са с различен цвят за по-голямо улеснение и за да са сигурни, че не са забравили да ги сменят! Тази година това ще им е приоритета... А може да добавим и кислородни бутилки към раниците с учебници, за да дишат все пак!

# 653
  • София
Най-вече здрава и успешна нова учебна година!
Нека бъдем заедно- учители, ученици и родители и работим за най- голямото богатство, децата на България!

# 654
Госпожа Хранова не преподава в гимназиален етап и не мисля, че трябва да се обсъжда в тази тема.

Госпожа Хранова, ще съсипе 5 класове.
Какво значение има на кой клас преподава?

# 655
  • София
Нашата класна потвърди, че ще има стипендии за успех над 5.65. .
Във вайбър групата нашата класна се поправи, че стипендиите ще бъдат на база резултатите от НВО, а не че няма да има....като започнат у-ще ще разберем Simple Smile

# 656
Нашата класна потвърди, че ще има стипендии за успех над 5.65. Относно маските имам информация от деца в елитни колежи в Германия и Франция, че са задължителни и приз часовете. Аз смятам от хубав памучен тънък плат да занеса са им ушият и да ги сменят на 2 часа. Поне ще пазят да не се плюят, че от другото и медицинските маски не пазят. Относно г-жа Вероника Георгиева мога да споделя, че е много добър преподавател и умее да заинтересова децата. Същото важи и за Вероника Петкова. Надявам се децата да ходят реално на училище, макар и с неудобството да са с маски.

извинете, ама СЗО твърди, че продължителното носене на маска ВРЕДИ, както и един куп лекари - прочете малко. елитните колежи не знам какви междучасия имат, двор и т.н., за да могат децата и да дишат евентуално, но аз не желая детето ми да е с памук на устата по 9-10 часа на ден. не за друго - едно дете имам. министерство на здравеопазването НЕ Е разпоредило децата да са с маски в час - толкова. и друго се чудя  - в 10 мин. междучасие като иска да яде, къде точно ще се скрие, че да си свали маската? ама от идиотии и недомислици

p.s. променена е заповедта на училището - не са задължителни в час. разгеле, осъзнали са, че нямат право, поне засега. ако от здравеопазването пуснат заповед, тогава. но според мен по-скоро ще минат на ДО...

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 11:57 от fairytale lady

# 657
  • София
http://sou73.bg/2020/09/09/%D0%B0%D0%BA%D1%82%D1%83%D0%B0%D0%BB% … B7%D0%B0-covid19/
Дишайте. Поне в часовете ще го правят и децата и учителите.
 Успешна и здрава учебна година!

# 658
Ръководството досега от моя едногодишен опит винаги адекватно е реагирало и не се колебае да смени стратегията в движение според логиката и нагласите! Адмирации!!!Доказаха го с профилирането миналата година, когато се съобразиха изцяло с желанията, въпреки че много беше коментиран  “механизма” на ПП в училище и във форума, и от родителите. Доказват го и сега на прага на една “мъглява “ учебна година. Успех и на учители, и на ученицИ, а три пъти повече - на нас родителите😀!!!

# 659
Ръководството досега от моя едногодишен опит винаги адекватно е реагирало и не се колебае да смени стратегията в движение според логиката и нагласите! Адмирации!!!Доказаха го с профилирането миналата година, когато се съобразиха изцяло с желанията, въпреки че много беше коментиран  “механизма” на ПП в училище и във форума, и от родителите. Доказват го и сега на прага на една “мъглява “ учебна година. Успех и на учители, и на ученицИ, а три пъти повече - на нас родителите😀!!!

леко съм резервирана към адекватността - смениха стратегията, защото зад нея нямаше законова рамка. т.е. те първо правят своеволия, пък ако мине - мине. преди 1 час по телефона(на секретар, не знам кой вдига, те не се представят, за разлика от мен като се обаждам) някаква дама се оплете в теории защо били задължителни маските за децата(тя още не знаеше, че директорът е сменил заповедта...). и като се оплете тотално, взе да вика 'ами госпожо защо пък маските да са задължителни за учителите, а за децата да не са?". викам госпожо, и вие, и аз можем да имаме мнение и да си разсъждаваме, но тук става въпрос имате ли законова разпоредба от министерството или не. ако нямате, няма какво да философствате. извика 'шефеее, ела'. шефът също не се представи, та не знам с кого говорех. потвърди, че е променил вътрешната заповед, но беше ядосан защо пък съм против маските. и затвори телефона. та така за ръководството...

Общи условия

Активация на акаунт