Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 15

• 68 155
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Али, след дъжд качулка прочех, че е без амоняк, но е пълна с други гадости, логично де, все нещо трябва да действа. На мен лично само една ми е щипала досега, като цяло ми понасят. Трябваше пак Шварцкопфа да си взема, но ще знам вече

# 616
Рая, аз съдя по усещането на косата, не само по щипането, защото пък на мен повечето ми щипят. Иначе и аз после прочетох, че е безамонячна. Обаче пък на мен ми покри белите косми. Може би, защото доста по-тъмен цвят от твоя ползвам. Но се изми де, миналата седмица (на 3 седмици) се боядисах с амонячна, защото ме дразнеше.

# 617
Рая ,може да боядисаш само корени ако те дразни толкова много.

# 618
Рая, аз не че съм пример, но ако не ми се получат нещата съм я мазала през 2-3 дни, естествено не системно, а колкото да покрия. Сега седмица след Гарниера дето нищо не покри сложих оцветяващ шампоан.

Макадамия съм ползвала след едно кофти изсветляването и покри много добре "петната" рижаво.

# 619
Да споделя с вас един страхотен цвят

Тази седмица ще попитам фризьорката кой цвят е .
И ще искам такъв цвят май... Purple Heart .
И може и да се боядисам Simple Smile

# 620
Ако е нещо махагоново, каквото го виждам на моя монитор, ще го постигнеш лесно, но ако ти омръзне, е труден за премахване.

# 621
  • Sofia, Bulgaria
Чаровна, страхотен цвят наистина. Според мен ще се получи на косата ти. На мен не ми се вижда, чак махагон, но може да е от мониторите. Топъл подтон е, определено.
Ако го направиш ще чакам с нетърпение снимки. Аз целя точно същият, но с къна и индиго.
Да ви питам за шампоан и ампули/серум против косопад, от кои сте доволни?

# 622
  • Street of Dreams
Разкошен цвят, въобще не го мисли. Blush

# 623
Според мен (или според моя телефон) си е чист натурален кафяв цвят без никакви оттенъци. Чиста 5-ца. Но е хубаво, дълбок цвят с много блясък.

# 624
Шямпоан на Меди зя косопад.
Ампули алфапарф .
За цвета на мен ми се вижда ,кестеняво виолетово.
Това е цвета ми в момента .Снимката е от днес.

# 625
Кой беше ползвал коприната на Чи? Помня, че някога нещо съм чела, но може ли пак отзиви.
Вчера фризьорът ми ме мацна и на първо четене ми харесва. Само че на издухана коса всичко седи разкош, важно ми е на моя натурален хаос какво мога да очаквам Mr. Green

# 626
  • София
Аз ползвам като финиш коприната на Чи, много ми харесва - и като ефект върху косата, и като аромат. Като цяло съм фен на Чи Heart Eyes

# 627
И аз много харесвам коприната, беше ми любимият финиш преди, когато ползвах олио финиши.
Чаровна, много ти е светла нещо косата на тази снимка Rolling Eyes кичури гледам, аз ли съм изтървала нещо ? Simple Smile

# 628
И аз това се учудих, Жани. Във фейса я виждам съвсем друга, тъмна. Някоя снимка лъже, Чаровна ще каже истината 😉

# 629
Когато снимката е правена на изкуствена светлина в стаята изглежда много тъмна.Също така първите ми снимки които споделих и тук в темата бяха доста тъмни.Изглеждаше като ниво 4 ка.

На силна слънчева светлина косата е светла За съжаление цвета на олиосета падна бързо
.В началото беше тъмно и наситено,сега цвета е топъл и дори оранжавее.

Кичурите са останали от лилавото омбре което правих през март месец и все се подава това русичко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт