Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 15

• 68 185
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia, Bulgaria
Леле, Жана, както винаги изби рибата с твоята коса 😍, ама ти си го знаеш де.
raja страшно много ми допада цвета ти, а и косата ти изглежда чудесно.
лейди наистина много приятен топъл рус цвят, а и с тези кърдици, мммм
Аз си избих черното от главата Grinning и сега се чудя каква промяна са й спретна на моята коса.
Linofrina какъв е аромата на това олио? Иска ми се да си взема нещо с хубав и дълготраен аромат за косата и все не мога да нацеля, да си харесам

# 241
Благодаря, момичета. Hug
Това е от последното ми боядисване в края на май, показвах ви я тогава.
Та извинявам се, че пак я качвам, но заради цветът в случая.

# 242
prinzesata, ще пробвам и на мокра коса. Благодаря!
NoshtenYastreb, ароматът не е тежък и ориенталски, но определено се усеща и е траен. В началото ми идваше по-тежък, сега започна да ми харесва.
Жана, страхотна коса и цвят Simple Smile Цветът с любимата 6-ца на любимата боя ли е постигнат?

# 243
Жанааа, мерси за гледката Kissing Heart

# 244
Жана, Цветът с любимата 6-ца на любимата боя ли е постигнат?
Не, боядисвах с безамонячната на Матрикс, 6-ца с малко 5-ца. Но и само с 6-ца ми става на такова ниво първоначално.
Любимата боя не ми покрива белите коси над челото, за съжаление, съответно преустанових боядисването с нея.

Благодаря ви bouquet

# 245
Lady русия ти цвят винаги ми е харесвал.Едно време когато бях руса се стремят все към този цвят.
Охо ,Mother ще се поглезиш:kissing_heart:.Не остана
Стига я боядисва тази коса .Нали преди морето се боядиса?
А  гел лак ли ще слагаш?

Шегувам се. Сега си слагам гел в нас. Просто вечно няма кой да гледа децата, за да отида до някъде,  затова се Шегувам че само да тръгне на ясла ще съм като отвързана хахахахах Joy

Жанааааа!!! Не коса,  а приказка!

Ааа за боядисването. Да, преди морето, тоест началото на юли, съвсем време си ми е. Другите бели коси нека кажат, но повече от месец не мога да издържа.

# 246
Доста време се боядисвах със 7-ци и при мен косата си стоеше точно с този цвят(на картинката момичето обяснява,че е боядисана със смесени 7 и 8 ).

Правила съм се с Редкен в салоните,а вкъщи с Лореал Преферанс или тази

# 247
То си зависи от боята, от основата, от оксиданта...но е факт, че 7-цата си е светлокестеняво по принцип, поне за мен спрямо резултатите със 7-ца, които съм виждала.
Мамче Hug

# 248
И моя опит е такъв. Четворка е много, много тъмно кафяво, петицата и тя. Вече шестицата е средно кафяво да кажем и 7мица е светло кафяво към тъмно русо.
Показаната снимка ясно личи че е на кичури.

# 249
  • Варна

Linofrina какъв е аромата на това олио? Иска ми се да си взема нещо с хубав и дълготраен аромат за косата и все не мога да нацеля, да си харесам

Не съм  Linofrina ама ако ще го вземаш само заради аромата не е това маслото  Joy. В профи темата много ми се смяха като казах,че мирише на нещо средно между крем за бръснене Каро и Тройной  Joy. Малко пресилено е  пък и аз съм си разглезена от керастазите ама определено мирише на евтин мъжки автършейф. Иначе като действие без да се замисля го сравнявам с мароканското нищо,че цената му е 5 пъти по-ниска.

Жани ето защо съм си решила,че на аватара снимката е твоята. Много време се чудих защо съм останала с това убеждение и ето от къде било-разкошната коса пу-пу  bouquet.

Със 7-ца такъв цвят може и да се докара на светла основа. Моята чума със 7-ца става тъмно кестенява  Sick и някаква матова- смотана. Един единствен път реших да пигментирам корен със 7-ца и после цял месец не можех да се гледам. Станах с така модерния дълбок корен-ужас  #Crazy.

# 250
Моята чума със 7-ца става тъмно кестенява 
Първо благодаря bouquet
Мерак ми е и на мен да пробвам моята какво ще стане със 7-ца или поне 6-ца + 7-ца, не вярвам някаква съществена разлика да се получи. Така мисля да се боядисам следващия път в съотношение 1:1. Полека лека се замислям да поизсветля с един тон, ниво 7 нещо ми се е прищяло напоследък.
А при теб става така със 7-цата, защото основата ти е доста светла. Ти си знаеш, де Wink

# 251
Тъй като ми предстои боядисване на корените ..можете ли до споделите колко мл боя е нужна..чудя си дали половин тубичка на лакме колаж ще ми стигне..Blush

# 252
Боядисах се със 7.13.на Гарниер Олиа. Днес като светна един бял кичур лошо ми стана. Взех първата възможна боя, а началото на другия месец ще ходя при фризьорката.

Снимките не са много добри, но пак доказателство, че явно 7-мицата на всички коси стои различно

На терасата без слънце

На изкуствена светлина

# 253
Mother много хубав цвят, моята стана почти същата като сложих 7.3 на Олиосета. Много бързо падна обаче...Confused

Ето резултата от втория опит с оцветяващия шампоан Виктория. Много тъмно стана и изобщо не ми харесва,
поне сега знам , че това не е моя цвят, дано по-бързо се отмие

# 254
На снимката на МОП,на моята коса така става с 5-ца/6-ца,но съм натурално руса и явно това също е от значение.7-ца при мен е ваша 8-ца,предполагам.

Бобина с три А,много приятен цвят.Хубавото на тези оцветяващи шампоани и бои тип Колориста е,че се отмиват бързо и в случай,че не се харесваме,не е голяма драма.
А Колористата днес,на 3-тото шампоанисване,тотално се отми.И да,щях да наслагвам,но...ей,голям мързел.

Общи условия

Активация на акаунт