Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 15

• 68 185
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Beayty снимката която си сложила на 7 ца с която е боядисано момичето е разкош.Страхотен цвят.
Жана изпуcнах те значи: (
Mother изглежда ми,че си я потъмнила малко.И така ти е много хубаво.
Bobina на мен ми допада и ми харесва как ти стои.
Покрай вашето писане за бои,оцветяващи шампоани и т.н реших, че ще се боядисвам.Само се чудя лакме колаж, лакме хрома или мароканската боя.И да смесвам 5 ца с 6 ца или 5 ца с 7?Чудя се как да го направя защото ще ходя и за контуринг в косата октомври или ноември.Приемам съвети Simple Smile

# 256
Аз съм смесвала пепелен нюанс 6-ца и неутрална 7-ца. Пробвала съм съотношения 50/50 и 2/3 7-ца + 1/3 6-ца, ако помня правилно Simple Smile

# 257
Линофрина, как се получиха тези комбинации на цветовете ? Потам, че съм си навила на пръста и аз същото да правя. Wink
Чаровна, виждала си снимката, качвала съм я, нищо не си изпуснала Hug Wink
Бобина, на мен също ми харесва цветът и много ти отива. Ама важното е на теб да ти харесва, то на снимка почти винаги е едно, а в действителност - друго.
Мамче, на мен също маааалко по-тъмничко от преди ми се вижда, ама предполагам, че ще падне след 2-3 измивания.

Тъй като ми предстои боядисване на корените ..можете ли до споделите колко мл боя е нужна..чудя си дали половин тубичка на лакме колаж ще ми стигне..Blush
Честно да ти кажа според мен ще ти трябва повече от половината, имам спомен, че имаш бели коси, а с Колажа аз бих ги плескала обилно, понеже не покрива добре, поне при мен Simple Smile

# 258
Да. До няколко измивания дръпва цвета. На този етап ми е добре, после може да изсветлявам още.

Вчера фризьорката качи едно много приятно червено кафяво Heart Eyes  Много красиво, трябва да спра да отварям такива снимки.

Бобина, от кафяво ли тръгна?  На мен много ми харесваш.

Чаровна, аз не съм много на "ти" ссъс смесването, но чакам да се похвалиш с резултата.

# 259
Бобина, Мамче, много ми харесахте и двете!

# 260
Чудесни цветове сте хокизяли всички.Бобиня много е хубав цвета,не мога да повярвам,че не е боя.На мен тия оцветители само отенък ми придават и след и-3-4 измивяния край.Маме,какво се прави пак?Не беше ли руса ти?И този цвят е хубав?но предния.ми хяердмя повече,близки ми се струват двата цвята.За мое съжаление Жана я изпуснах.

# 261
  • В полите на Пирин планина
7-цата на Мамчето ще се измие и ще стане пак светъл цвят. А и Олиа на Гарние, според мен дава по-тъмни цветове от други бои със същото ниво на номера. Правила съм се с 8.13 и стана доста пепеливо и тъмно, но след 2-3 измивания се показа чудесен цвят.

# 262
Да,да, така е. Даже с професионалната винаги ми става такъв цвят и до няколко измивания изсветлява. Имах само корени за освежаване, показах го понеже някой по горе каза, че 7-мицата е доста светъл цвят.

# 263
Повечето ви изпуснах Sad Но тъй като се коментира за оцветяващите шампоани (или балсами,не знам как точно се казват),да споделя и моя опит.Преди няколко месеца аз бях използвала един лилав на... Виктория мисля,че беше марката.Много ми беше харесал ефекта Simple Smile На моята коса обаче не се отми напълно.Имам на няколко места в близост до корена,които червенеят.Трябва да се загледаш,за да ги видиш,но все пак са там :/

# 264
Аз съм смесвала пепелен нюанс 6-ца и неутрална 7-ца. Пробвала съм съотношения 50/50 и 2/3 7-ца + 1/3 6-ца, ако помня правилно Simple Smile

Аз ще смесвам в съотношение 50 / 50.Като се колебая между комбинация 5.0 с 5.31 или 5.0 с 6.1
Показвам

Мамче ще покажа разбира се.След две седмици планувам да се боядисам.

# 265
Ау и аз с Виктория се правих, точно лилавото взех, патладжан май се води. Дано ми се отмие  напълно. Тръгнах от много светло кафяво, клонящо към тъмно русо да речем. Със 7.3 последно се боядисвах, но в последствие много изсветля. Сега ще чакам да падне лилавото и след две седмици като се върна от морето ще клепам 7.3 в комбинация с 8, искам малко по-светличко да стане е този път.
С Олиа и аз съм се боядисвала дълго време, правих се с 5.3 но не бях никак доволна, много тъмна ставаше и бързо пада цвета. Но пък е много щадяща за косата. Този шампоан обаче много ми скапа косата, дори и от най-силните бои, с които съм се клепотила не е ставала толкова суха и твърда. Снощи слагах еластисайзер, чак сутринта го отмих та леко се съживи. Повече няма да си правя такива експерименти.

# 266
Чаровна, резултатите бяха добри при всички съотношения. Целта беше да има пепеляв нюанс, но не прекалено. С любимата марка и номер засега не усещам нужда да смесвам.
Аз съм за комбинацията 5+6.1. С двете 5-ци ще стане много тъмно. А какво ще кажеш да пробваш две 6-ци?

# 267
Чаровна, резултатите бяха добри при всички съотношения. Целта беше да има пепеляв нюанс, но не прекалено. С любимата марка и номер засега не усещам нужда да смесвам.
Аз съм за комбинацията 5+6.1. С двете 5-ци ще стане много тъмно. А какво ще кажеш да пробваш две 6-ци? 

И аз се замислям за две 6 цикъл но мисля,че ще има разлика в корените и дължините. Дължините през март и не само тях а цялата коса са боядисвани с чиста 4 са.

# 268
Когато експериментирах, цялата ми коса беше на ниво 6-7 и нямах разлика в корени и дължина. Щом при теб дължините са тъмни, по-добре да имаш 5 в сместа.

# 269
  • Street of Dreams
Вчера най-после се боядисах с Elumen VV@all (основа, боя и lock) и, както си и помислих, на моята тъмна коса стана дълбоко черно. На силно слънце се вижда, че нямам нито един черен косъм, а е изключително интензивно, лъскаво като сатен, тъмно лилаво. Пробвах да снимам, но с телефон не става нищо. Просто черна коса. Интензивните цветове са за светли основи и ако не ми се свидеше да я изсветля и не ме беше страх от фриза, бих експериментирала доста. Това лято ми е много цветно.

Общи условия

Активация на акаунт