Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 15

• 68 185
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Какво е това Lock?

# 271
  • Street of Dreams
https://www.amazon.com/Goldwell-Elumen-Color-Sealing-Treatment/dp/B00987LW9O
Това е продукт, който гланцира и запепатва цвета за много дълго време. Използва се по 40 мл от 250 мл шише, което може да се използва на всяко миене до следващото боядисване. Има прозрачна,  гелообразна текстура и за мое учудване мирише на ацетон. В никакъв случай не е тип балсам.

Боята ми харесва и бих използвалс по-дълго време, но проблемът са израстващите руси  корени , които винаги ще стават по-светли и ярки от останалата коса. Фризьор ката ме убеждаваше, че това било модерно и изглеждало супер. Flushed Идеи за решение на този проблем, без изсветляване на дължините?

# 272
  • Бургас/Пз
Момичета, препоръчайте ми нещо бюджетно за обем в корените. По възможност да не отежнява и омазнавя Simple Smile

# 273
Аз съм адски доволна от лилавата топка на Тиги. В началото не знаех как точно и по колко да слагам, но сега му свикнах и е незаменимо просто. Супер икомономично и на добра цена.

# 274
Аз съм адски доволна от лилавата топка на Тиги. В началото не знаех как точно и по колко да слагам...
Би ли споделила, моля!?! Имам продукта и го ползвам 1/6 мес точно защото не мога да си уцеля дозировката и процедурата!

# 275
Аз съм адски доволна от лилавата топка на Тиги. В началото не знаех как точно и по колко да слагам...
Би ли споделила, моля!?! Имам продукта и го ползвам 1/6 мес точно защото не мога да си уцеля дозировката и процедурата!

Аз го слагам на мокра коса, непосредствено преди сешоара. Преди слагах една помпичка и разнасях по цялата коса, не ми се получаваше. Сега слагам по много малко на всеки отделен кичур и веднага суша. Друго нещо, което усетих аз е че ми изсушава краищата и не го слагам там. Много плътна ми става косата. После слагам задължително олио финиш и косата е разкошна.

# 276
Гледам новата боя в арлен. Звучи страхотно по описание.
https://www.arlen.bg/product/5300/boya-za-kosa-s-arganovo-maslo- … -color-100ml.html
Имат и цвят 6.17 Sparkling Heart .Е везните май клонят към нея .

# 277
  • Някъде там
Здравейте!!!Искам да попитам цветните тебешири за коса например на Лореал увреждат ли по някакъв начин косъма?

# 278
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте!!!Искам да попитам цветните тебешири за коса например на Лореал увреждат ли по някакъв начин косъма?
На една приятелка дъщерята правихме преди време и кичурите, които бяхме третирали станаха страшно сухи, но нейната косичка е доста фина по принцип та не знам дали не е от това. На теория не би трябвало да уврежда косата.

# 279
Не увреждат,но изсушават страшно много косата.

# 280
Гледам новата боя в арлен. Звучи страхотно по описание.
https://www.arlen.bg/product/5300/boya-za-kosa-s-arganovo-maslo- … -color-100ml.html
Имат и цвят 6.17 Sparkling Heart .Е везните май клонят към нея .

Това ще се пробва Gift Heart Сега видях, че е безамонячна и започвам да се разколебавам.

# 281
Има и цвят 6.71 Heart Eyes .Разкошен е .

# 282
6.71 няма ли да червенее, особено след като се поизмие? Иначе студеното бежово в името му звучи интересно. Simple Smile

# 283

Аз го слагам на мокра коса, непосредствено преди сешоара. Преди слагах една помпичка и разнасях по цялата коса, не ми се получаваше. Сега слагам по много малко на всеки отделен кичур и веднага суша. Друго нещо, което усетих аз е че ми изсушава краищата и не го слагам там. Много плътна ми става косата. После слагам задължително олио финиш и косата е разкошна.

Много, МНОГО ти благодаря!

# 284
  • Някъде там
Има и цвят 6.71 Heart Eyes .Разкошен е .
Здравей аз си купих боята от този магазин за 17 лв. Simple Smile https://www.facebook.com/BeautyHouseVarna/?ref=bookmarks

Общи условия

Активация на акаунт