Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 15

• 68 153
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря Heart Поръчах си я в малкия вариант за проба. И с приятелка ще си разделим една маска на Керастаз (не знам правилно ли го изпитвам на български) , да видим дали ще ни допадне.

Каролин, ще действаш ли с бретона? Харесвам и аз бретони, но не знам кога бих се решила.

# 691
На кое казвате коприната на Чи? Търся си някакво масло, крем, нещо без отмиване за блясък, за изглеждане.
https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/marrakesh-olio-za-fini-kos … ling-elixir-60-ml
 Най-хубавото олио, което съм ползвала до сега! Aромата е просто невероятен!Прави косата ми лека за разресване , блестяща и мека .
https://www.arlen.bg/product/4088/plodovo-mlyako-za-kosa-s-12-de … e-milk-150ml.html
Подхранва много добре, придава силен блясък на косата ми ,косата става мека лъскава и жива .Не омазнява и  мирише вкусно Simple SmileКато бонус oсигурява термозащита
.Аз не изправям с преса.Суша със сешоара мен и дъщеря ми и не ни е изгоряла косата.За преса обаче може да не е достатъчно.
И двата продукта за мен са на добра и поносима цена.

# 692
Мамче не знам...още се чудя.Да нова година ще си се почудя😁

# 693
Благодаря Чаровна. Второто ще взема. Много добре звучи.

Искам и аз да я отрежа тая коса, не се харесвам с толкова дълга май. Трудна ми е за разресване, оплитат се крайщата,  не е моята коса. Ще я отрежа, но пък никога не е била толкова дълга и леко ми е свидно Simple Smile

# 694
През моята глава също преминават лоши  Laughing мисли за скъсяване на дължината. Знам, че ще съжалявам и все още се въздържам, но съм на път да запиша час за края на седмицата. Като се сетя колко ще ми е леко ... Но ако не се харесам  Thinking   Няма угодия.    Wink

# 695
  • Street of Dreams
На мен ми направиха ужасни пластове, косата стои адски неоформена, дори и с ротиращата четка. Бясна стм, чакам да порасне и да я отрежа пак на черта, но има да чакам. Имам и страничен бретон, той си ми харесва. Мис Б, не се чуди. Доколкото помня лицето ти, много ще ти отива.

# 696
  • Cyberspace
Много съм изпуснала аз май...
Не знам как все така се случва с косата ми - тъкмо я вкарам в ред и изведнъж от нищото става гадна, твърда, краищата ми се накъсаха пак... Не спирам с маслените маски, какво ли не плескам по косата и вече нищичко не ми действа добре веще. Ползвам абсолют рипеър от много време насам. Боядисвам - боята пада на две измивания. Потресена съм, какво се случва, нямам идея... Ще я режа, ясно е. Егати...

# 697
Новата прическа на дъщеря ми.На пластове Simple SmileИ аз мисля да се направя така май.В поделеник имам час.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2017, 07:16 от Анонимен

# 698
Ей така исках аз дребната, ама не даде. Сега е по- къса отпред, до брадичката отзад педя по- дълга. Досега все е била на права черта отзад.

# 699
Чаровнице,много й отива наистина!И на теб ще ти отива.Такива прически много харесвам,средна дължина и на съвсем леки пластове.Стилни са,елегантни и класически,отиват на всичко,ако е подстригана добре косата няма да изисква постоянно третиране,а ще може и да  разнообразяваш с прически,защото не е къса никак.Ако някога в бъдещите месеци или години 😁си отрежа косата ще се направя точно така.
Хич не му мисли,няма да съжаляваш сигурна съм.Добре ще ти е.Пък и всеки знае,че есента  е време за промени😉
А дъщеря ти е сладурана.

# 700
Каролини,благодаря ти .
Дължината не си я пипам аз Simple Smile)Не бих подкъсила толкова много косата си.

# 701
Чаровна, много е сладка дъщеричката ти и прическата е страхотна. Много добре се е получило и на нея й отива.
Това на колко пласта се води-един по-дълъг и един по-къс ли?
Долу ми харесва, че е на овал. Simple Smile

# 702

Промяната ми за 2години от мерак за по светла коса, се бях направила медена... сега се опитвам да св върна към естественият ми цвят- тъкмо кестеняво, но избива тук таме

# 703
Amisuy  чудесна коса имаш дега.Не я боядисвай повече и то в медната гама.Никак не ми допада на първата снимка.Медната гама не е за всички и не подхожда на всеки.
Сподели с нас какви са грижите които полагаш за да имаш такава хубава кода.
Mother да споделиш как ти се отразява млякото на Мш.Дано и твоята коса да го хареса и да и се отрази добре.МШ имат и специално блясък за коса .
nteri ,благодаря ти.Косота и не е на два пласта.Това отпред и е пжскэсен бретона и е като дълъг бретон.Получи се доста ефектно според мен.

# 704
Да меденото и на мен не ми хареса + тогава направих русо омбре със синя пудра и косата ми стана изключително суха.. Сега се боядисвам 2 пъти в годината последно със Кюн 5ца но много бързо ми падна боята и сега ще си взема някаква от дрогерията, защото 100 за салон не ми се дават. Иначе за поддържането на косата правя си чат пат маслена маса със зехтин, преса ползвам само по повод, а сешоар само зимата. Подстригвам се сама от 6месеца, защото имам чувството че като ме видят със тази дълга коса фризьорите искат само да ми я режат Grinning

Общи условия

Активация на акаунт