Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 15

• 68 153
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Много хубава коса имаш. bouquet

# 706
Много хубава коса имаш. bouquet
Ако е за мен, благодаряяя 😊

# 707
Много добре се справяш с подстригването на косата.Поне така изглежда от малкото което се вижда.Не се вижда за съжаление цялата ти прелест Simple SmileЩе се радвам много да видя цялата ти коса Simple Smile
За падането на боята може да са виновни маслените маски.
И аз ще се правя с 5 другия месец.Тъкмо ще са минали два- три месеца от последното боядисване.
Ще ме правят с боята на алфапарф с 3 д ефект(по дълбоки тонове).Натурална 5 за ще е без отенъци(те после си избиват сами) Simple Smile

# 708
Чаровна много е добре косата на детето. Моето сега умува дали иска да я пуска дълга или да я отрежем. Ще пиша за млякото и коприната.

Аз като ми писне това светло ислам кафяво, но топло, с леко червен оттенък. И къса до раменете. В момента е толкова суха че съм на ръка разстояние да я отрежа.

# 709
Mother и моята е много суха.А се грижа хубаво за нея.Сухотата не се оправя обаче.Ужас е.Заради сухотата въпреки финиша на маракеш за цъфтящи краища пак цъфти.Такова чудо за първи път ми се случва .Нещо страшно.Дори и на скалпа ми е суха и по дължините.Дразня и се .Затова в понеделник съм на фризьор.Не искам да намаля много,но ще се наложи да вземе повечко заради сухотата.Няма да си правя експерименти с нови продукти.Ще използвам тези които най си харесвам .
И ще се боядитвам с боя с амоняк на 6 месеца вместо без амоняк на три Simple Smile

# 710
Mother и моята е мнофо суха.А се грижа хуцаво за нея.Сухотата не се оправя обаче.Ужас е.Заради сухотата въпреки финиша на маракеш за цъфтящи краища пак цъфти.Такова чудо за първи път ми се случва .

Това след омбрето ли, Чаровна? Всички познати, които си правиха се оплакват от същото. Защо така, то не е ли като кичурите, с обезцветяване? Аз години наред съм ходила с кичури и не съм имала проблем.
Mother, като е суха и те дразни- режи, не разбирам защо толкова се държи на дължина. Аз пък харесвам раздвижени прически, а на теб ти стоят добре. Дълга права коса ми е банално, типично за момиченца
Направих се с амонячна, не можах да се изтърпя, е хвана си. Край с експериментите с безамонячни. Като ви чета какви пари давате за бои и пак не са трайни, какво очаквам аз от моите за 10 лв тогава се чудя   newsm78

# 711
Благодаря Чаровна, не знам дали падането на боята е заради маслените маски, защото боята е паднала само на едни 2,3 кичура и отдолу избива някакво по светло, иначе като цяло ми е тъмня цялата коса, а за снимките нямам много на който да може да се види хубаво косата. Качвам още една снимка дано се види по-добре цялата ми коса Simple Smile

# 712
Не само косата ти е страхотна, но и ти самата си такава.Красиво, младо момиче Simple Smile
Пускай по често снимки да се радваме на красотата ти и на косата ти.
Рая мисля ,че е след гадното омбре.Хем преди се правих и си отрязах косата и сега пак отидох да ме направят.Няма нищо ,здраве да е Simple Smile)Ще клъцнем и ще го изчистим напълно.И да започва да расте тази коса вече...Иначе накъсването го овладях.И накъсването на косата е от омбрето.
ONDINE дай снимка да видим как са те направили Simple Smile

# 713
Aз като цяло никога не съм държала на дължина, но за пръв път ми е толкова дълга. Дразнето обаче май ми е в повече от харесването. Мисля че докато е светла все ще е така суха, не знам и аз. Пък може и като поизрасне да не е така.

# 714
nteri ,благодаря ти.Косота и не е на два пласта.Това отпред и е пжскэсен бретона и е като дълъг бретон.Получи се доста ефектно според мен.

Чаровна,
извинявам се, но съм изпуснала снимката на дъщеричката ти. А  искам също прическа само на няколко пласта, хубаво преляти, макар че никога не ме правят така, че да се харесам. Вероятно не обяснявам както трябва.
Би ли сложила снимката отново, само за минутка, колкото да я погледна?

# 715
nteri ,благодаря ти.Косота и не е на два пласта.Това отпред и е пжскэсен бретона и е като дълъг бретон.Получи се доста ефектно според мен.

Чаровна,
извинявам се, но съм изпуснала снимката на дъщеричката ти. А  искам също прическа само на няколко пласта, хубаво преляти, макар че никога не ме правят така, че да се харесам. Вероятно не обяснявам както трябва.
Би ли сложила снимката отново, само за минутка, колкото да я погледна?

Изпратих ти снимки на ЛС.Ще те помоля като ги видиш да ми пишеш за да ги изтрия Simple Smile

# 716
  • Варна
Момичета, мислите ли, че ще справя с боядисване вкъщи само на корени? Фризьорката ми отсъства за известно време, другаде не ми се ходи, а вече не мога да се понасям.
И ще помоля да препоръчате неагресивна дрогерийна боя, 4-ка търся.

# 717
Тайга ,не съм запозната с дрогерийните бои и не знам какво да ти препоръчам.
В момента знам ,че на лореал боята без амоняк е на промоция ,но пък някой каза че кастинг- глоса не е добра.

# 718
Тайга, видни някоя приятелка да ти помогне. На мен много ми похвалиха новата на Шварцкопф.

# 719
Тайга, видни някоя приятелка да ти помогне. На мен много ми похвалиха новата на Шварцкопф.

Шварцкопф са доста агресивни .
Лично аз ги избягвам Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт