Нито за типично женски.
Всеки човек има недостатъци, но те не са свързани с пола, а са индивидуални особености.
Значи мъжете и жените като цяло (не говорим за изключения):
1. Имат еднакво поведение зад волана
2. Еднакво са склонни да направят жертви за да получат секс
3. Еднакво са склонни да използват сексуалността си за да манипулират партньор
4. Полагат еднаква грижа за външния си вид
5. Имат еднакво отношение към моногамията
6. Имат еднакви вкусове към забавления
7. Имат еднакъв избор на професии
8. Имат еднакви пристъпи на ирационална мачовщина
9. Имат еднакви пристъпи на ирационална истерия
10. Имат еднакъв родителски инстинкт
11. Имат еднаква спортна злоба
12....
Изобщо всички тези положителни качества, които са ни помогнали да просъществуваме като вид се оказват недостатъци в днешното улегнали общество. Ти даже отричаш съществуването на ВСЕКИ един от тях.
Тези точки са типичен пример за Logical Fallacies (не се сещам за точния български еквивалент на този термин). Това са псевдо-агрументи, които претендират за логика , но всъщност просто подбираш и се опитваш да подкрепяш вече предварително заета позиция, при което ставаш сляп за изключенията, но навсякъде виждаш примери, подкрепящи становището ти навсякъде, дори и да ги няма.
Например, ако видиш жена шофьор да направи нещо тъпо, най-вероятно ще кажеш "Естествено, жена-шофьор, какво очакваш..." , но ако видиш 5 минути по-късно абсолютно същото нещо да го направи мъж ще го напсуваш, но няма да кажеш "мъжете са много смотани шофьори". А реално ако извадиш статистики ще видиш че сигурно над 2/3 от катастрофите са причинени от мъже шофьори, и че ако започнеш да броиш, шофирайки, колко пътни нарушения виждаш са извършени от мъже и колко от жени може и да излезе че мъжете са по-лоши шофьори, най-малкото защото много по-малко жени са "състезатели" на пътя и създават опаснтност за другите само за да покажат колко мощен е голфа им примерно...
За точки 5-7 - да, в модерните, светски държави, в които влиза за щастие и България мъжете и жените имат еднакво отношение към моногамията, имат еднакви вкусове към забавления и имат напълно еднакъв избор за професии.
За точки 2 и 3, както и 8-11 ти кога откри че мъжете и жените са различни полове, имат различни нива на хормоните и съответно различно поведение? Не знам за теб, но аз тези неща ги знам от детската градина (буквално). Точка 12 за разликите между мъжете и жените, по същата твоя логика можеше да е: "Мъжете ходят по малка нужда прави, а жените - седнали"...

В крайна сметка не става ясно какво точно искаш да кажеш? Явно нищо.... Според мен такива теми са си чист спам и не ми е ясно защо толкова много хора са се втурнали в абслютно безсмислени и празни дискусии. Какво точно дискутираме в тази тема? Все едно да направиш тема "земята кръгла ли е".