Третиноин, Ретин А, Ретиноидна киселина, Ретинол

• 82 929
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София

това е турският Ретин А

Благодаря, Christian G, а той само 0.1% ли е или има и 0,05%.

Както и за линковете, изглеждат зашеметяващо, не бих им дала толкова години в никакъв случай, но предполагам, че не при всяка жена  ще има такъв ефект ... иначе всички щяхме да бъдем изпънати и без бръчки Yum

# 91
Mamчeto, много зависи от индивидуалната поносимост на кожата.
Аз лично преди да започна р.к. ползвах всяка вечер за лицето млечната киселина 5% и след това нанасях 2% ретиноид на Ординери. Сутрин кожата ми беше доста "сочна" и не мазна.

Щом ти се изсушава от киселините, винаги след тях нанасяй някакъв подхранващ или овлажняващ крем и/или чисто базово масло. Само имай предвид, че при някои хора, маслата, нанесени под очите вечер, карат кожата да подпухва, но предполагам на суха кожа ще е добре.
При мен имаше такова подпухване докато бях млада  hahaha вече не Laughing

# 92

Както и за линковете, изглеждат зашеметяващо, не бих им дала толкова години в никакъв случай, но предполагам, че не при всяка жена  ще има такъв ефект ... иначе всички щяхме да бъдем изпънати и без бръчки Yum
Кои са тия линкове, м? Аз нещо пропуснах май.  Crazy

# 93
  • София

https://www.youtube.com/watch?v=V3bWkKqdvbA това е едната, на 57 години в момента
https://www.youtube.com/watch?v=dqkt9rYtt2Q   това е Мелиса, 62 години, от 29 години вече използва Ретин А

Тези

# 94

https://www.youtube.com/watch?v=V3bWkKqdvbA това е едната, на 57 години в момента
https://www.youtube.com/watch?v=dqkt9rYtt2Q   това е Мелиса, 62 години, от 29 години вече използва Ретин А

Тези
Аааа да, знам ги тези Simple Smile
Тази Мелиса наистина няма нито една бръчка. Анджи има някоя и друга процедура ботокс и филъри както и лазерни процедури, но пък тя е започнала късно да полага грижи за кожата си, но въпреки това изглежда доста добре.
Ефектът е ако се започне преди да са се появили истинските бръчки. На вече формирани, действа до толкова до колкото ги прави по-малко забележими, но не ги премахва.

# 95
  • тук и там
Цъкнах само на първият линк(Мелиса).И без да съм специалист -съм 100 процента сигурна че жената има корекции. Peace.Обем(филъри) на скулите бузите,НЛ,шията е пипана и най-малкото ботокс на чело.Абе -пипната е от тук от там и съвсем не малко.Не оспорвам качествата на ретин А,обаче и да се твърди че тази жена няма корекции е абсурдно за мен,ако ще и златни да са и гените.Имам същата структура на лицето,знам за какво говоря-вервайте ми. Peace

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 15:59 от Kaisia

# 96

това е турският Ретин А

Благодаря, Christian G, а той само 0.1% ли е или има и 0,05%.

естественоче не- това е плод на дългогодишни ежедневни грижи, малко ботокс, вече почти без филъри.
Не знам за 00,5- сигурно има, на мен ми трябваше 0,1

# 97
Цъкнах само на първият линк.И без да съм специалист -съм 100 процента сигурна че жената има корекции. PeaceНе оспорвам качествата на ретин А,обаче и да се твърди че тази жена няма корекции е абсурдно за мен,ако ще и златни да са и гените. Peace
тя си казва какви са и интервенциите. Твърди,че няма корекции, само процедури- ботокс, филъри ( в последната година без). лазер  и май толкова беше. Но се полагат от години системни гриижи и процедури. Иначе няма как да стане. На видеата, на коити е без грим, се вижда ясно какво е правено и как изглежда кожата. Но все пак това  са почти 60 години!

# 98
Цъкнах само на първият линк(Мелиса).И без да съм специалист -съм 100 процента сигурна че жената има корекции. Peace.Обем(филъри) на скулите бузите,НЛ,шията е пипана и най-малкото ботокс на чело.Абе -пипната е от тук от там и съвсем не малко.Не оспорвам качествата на ретин А,обаче и да се твърди че тази жена няма корекции е абсурдно за мен,ако ще и златни да са и гените.Имам същата структура на лицето,знам за какво говоря-вервайте ми. Peace
Е тя не го крие. Казва какви корекции има и може да се проследи в клиповете които прави. Ретиноидите въздействат на еластичността и текстурата на кожата, а не те правят да изглеждаш на 20  Laughing

# 99
  • София
Анджи не беше ли 54-5 годишна?

Запис с други думи  Mr. Green

По темата по-конректно нищо не мога да споделя все още, имам и ползвам някои продукти с ретинол, други ми отлежават. Най-доволна съм от комбинацията сивия серум на Пола + нощния крем с ретинол от резист серията. Лилавия серум с 1% ретинол не ми се отразява добре самостоятелно, единствено смесен с друг крем мога да го ползвам.

Имам индисйки третиноин 0.025% и Диферин, но не съм ги въвела за момента. Ще изчакам да мине лятото и плажните почивки, че не ми се стресира допълнително със слънцезащита, стресирана съм си достатъчно и без това:)

# 100
  • тук и там
Цитат
Е тя не го крие. Казва какви корекции има
Така съм съгласна..Жената изглежда страхотно за възрастта си,но не е само благодарение на ретина. Peace

# 101
Анджи не беше ли 54-5 годишна?

Толкова е - 55 и е започнала грижи на 50. Аз започвам 10 години по-рано и се надявам да съм с хубава кожа и да изглеждам добре за възрастта си и без филъри и ботокс  Mr. Green
В момента изглеждам в пъти по-добре от преди два месеца или от преди 1 година въпреки, че на фините линии нямам все още видим ефект, поне нямам черни точки, кожата ми е гладка на пипане като бебешко дупе и нямам нито една пъпка, въпреки, че съм във периода на пъпките Laughing

Така съм съгласна..Жената изглежда страхотно за възрастта си,но не е само благодарение на ретина. Peace
Не, не благодарение само на него, но в нейната класация за неща, които са ѝ помогнали най-много, в това да изглежда така, е третиноина. Доста подробно е обяснявала къде и какви са ѝ корекциите с много снимки преди и след процедурите, ъпдейти и анализи според личните ѝ усещания. За това съм склонна съм да се съглася и да се доверя напреценката ѝ, защото виждам резултатите върху себе си.
За мен си заслужава на 110% за другите не знам.   Mr. Green 

# 102
Като че ли във видео от 2014 каваше,  че е на 54. Няма значение, изглежда много добре

# 103
2013 - на 51г, значи сега е на 55.

https://www.youtube.com/watch?v=4Zgrz4WBINE -9м update
 Mr. Green

# 104
Здравейте, може ли да ми кажете какви са опциите да се купи крем от България? Не ми се занимава да поръчвам от някъде, ако е възможно направо магазин или в краен случай онлайн от някъде, но поне ще дойде за 2 дена. Ще съм благодарна ако ме насочите. Хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт