След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 63

• 74 950
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Себи Heart Eyes Heart Eyes

Фаик е наш Wink приятел  Embarassed Embarassed Колко - статии ни написа  ooooh! На някой се радвахме - на други не  Peace Но беше сигурно, че черпи вода от извора  Wink

И документирани срещи имаме с него  Wink
Емблематичните са две newsm78 Една с Бурак - около месец преди премиерата на АСБ  Wink
Втората - след румънската афера  Wink БУФ и Фаик със съпругата си Wink

Беше в Хабертюрк. и НТ-магазина. Преди година изчезна. Затвори си страниците.... Да се чудиш - какво му се е случило  ooooh!

Какво цели с днешната статия - не знам  Peace Лисица е той - стара  Peace  Wink

Тук е по-лесно  Wink Хвалят се  Wink
Цитат
Памучни чужденци, чужденци близките Памук
Памук, се възприема като несравнима марка в Русия, 2017 ще постигне оборот от повече от половината от продажбите в чужбина.

НОВИНИ: Анахид че Хазария   СНИМКА: Памук 25.07.2017

Дългичко  Peace

Heart Eyes

# 106

Ами Генче Heart Eyes Heart Eyes благодаря ти , че ми отговори, защото май няма друг с който да си "чатим" Laughing Laughing LaughingНормално е през лятото Hug Hug Hug

Ти ми отговори , моля те Фаик -съпруг ли е на Мерве/Чапа newsm78

И
Koton yabancıları, yabancılar Koton’u sevdi
Koton, Rusya’da rakipsiz bir marka olarak algılanırken, 2017’de cirosunun yarısından fazlasını yurtdışı satışlardan elde edecek. да добавя към поста ти.....

Памук, се възприема като несравнима марка в Русия, 2017 ще постигне оборот от повече от половината от продажбите в чужбина.

# 107
Себи Heart Eyes Фаик е приятел на Бурак  Wink Дори мислихме, че той му е мениджър  Embarassed

Ще потърся снимки  Peace Дано да намеря при каролките  Praynig защото от Бонитата може и да не се видят  newsm78

newsm78 Сега не съм много сигурна  newsm78 дали не беше Фаик този, който написа статията-обяснение - защо БУ и Мурат - няма да присъстват на сватбата на Мерве  newsm78

Wink Мерве е съпруга на Мурат Д... - певец
Чапа още е соло  Wink Виж за чичо й  Изет newsm78 newsm78 той може и да има нещо общо с Фаик  newsm78  newsm78 освен - бившата вече - месторабота  Thinking

Срещата - след "румънската афера"  Wink

Какво точно показва на БУФ - няма да разберем  Wink Едно е сигурно  Peace Когато Бонитата - разобличиха имитатора  Wink адресираха основно до Фаик  Peace Последваха статии Wink  И след тази среща - Бурак се подписа на Алия  Wink

Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 20:06 от Ganaila

# 108
Генче  Heart Eyes Hug bouquet ти наистина си нашият най- безпристрастен информатор.
Радвам се , че Фаик няма нищо общо с Мервето Laughing

Снощи докато чаках , това което получих днес изгледах пак  БЛ.

Отново много ми хареса невероятната игра на Фахрие .В никакъв случай не подценявам тази на Мурат Й, но като фенка  на Фе гледах предимно нея.

Ами актриса си е и то от класа !
Докато я гледах си мислех , че е прекалено харизматична и красива , за да може човек да се съсредоточи  върху играта и!

Това е част от  преди сватбеното тържество:(Прекрасно настроение Laughing

И Кенан е на макс в партито със съпругата си . smile3508

Харесвам тази двойка и се Praynig да са щастливи!!!

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 20:55 от sebilMM

# 109
Себи Heart Eyes Heart Eyes Аз се зарових в снимките от миналото  Embarassed Embarassed

newsm78 Вижда ли се  newsm78 Бурак - от времето на "сладоледа" - април/май 2014 -  и Фаик до него - в джипа

Да видим, какво е решил семейният съвет - за кариерата на ФЕ  Thinking

След тази статия за резултатите на Котон  Thinking би следвало да очакваме - преподписване на договора   Praynig

Ще ми се ФЕ да се снима отново във филм  Praynig Praynig При сериалите - много нерви  Sad

Embarassed То, ние първо - края на снимките на КБ трябва да дочакаме  Embarassed Едно е ясно - отново не знаем - къде е ФЕ  Wink
Само за протокола  Wink Основната група  - отпътува за Трабзон на 23-ти Wink
Цитат
Fahriye&Burak 29.06‏ @FahriyeBurak_ar  23.07

Така че - всичко е възможно  Embarassed

hahaha Татко Бюлент започва да усвоява тънкостите в общуването в инстаграм  Wink

Лайкнал снимките на БУ  Wink

И изглежда - някой го е посъветвал  Wink  "затворил" си е страницата за случайни посетители  Wink

Heart Eyes

# 110

Генче Heart Eyes Hug ти си като мана небесна за мен и спокойния ми сън newsm51

На случайните посетители в живота на сем.Озчивит smile3513 smile3513 smile3513

На ТАТКО, Бюлент smile3508 smile3508 smile3508

Това е моята снимка от сватбата!!!!

И още от нея.

Тук  newsm78 не коментирам!!!!

# 111
Здравейте, момичета  newsm51

То нали мина вече десет часа, мога да сложа червената точка и аз да си кажа... stopuu
Може да ме сметнете за луда, ама мен винаги ме е озадачавал бюста на Фахрие. newsm78
На някои снимки изглежда доста голям, на други не особено, дори малък.  newsm78 То и от сутиените зависи, ама аз все съм се чудила, че тя нашата мома нали е скромна и не ги развява тук и там... newsm62
Но сега намирам ясен доказателствен  материал. Grinning И мога да кажа: Баш си е на мястото.  smile3521smile3521

Та ако някой тръгне да си ги мери и сравнява, да си го имаме за архива... Joy Joy Joy

# 112

Мими Heart Eyes bouquetПрава си.....всичко си  и е на място на Фе -и като форма и като размер, но най- точна мярка има .... сещате се кой, а той е НАЙ- ВАЖЕН!!!!!

И нещо което наистина не съм виждала макар и доста отдавна с Фахрие.

Усмихната , лъчезарна . вероятно и много остроумна /съдя по реакциите на интервюиращите  ти я/

https://t.co/VzEZ4Y6c1s

Не била актриса ,а????
Играела по един и същи начин????

Да, ама се отнася за други фаворитки!

https://t.co/v2y1vsVYOJ

Сега спокойно ви казвам -лека нощ Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 26 юли 2017, 08:35 от sebilMM

# 113
  • София
Добро утро  newsm51

Днес има bg-mamma за рязлика от вчера сутринта, когато имаше само невалиден URL  smile3506

Нося ви една лека закуска и пожелания за прекрасен ден  newsm47

Тези дни нямам възможност да съм покрай компа, затова само сутрин ще ви навестянам  Sad

Спокоен ден!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 114
Добро утро  Heart Eyes Heart Eyes

Мими Heart Eyes   Heart Eyes Wink То не само ние  Wink и други отчитат и оценяват - естествените заоблености на ФЕ  Wink Embarassed Познавам  Wink един Бей  Wink който даже - и се възползва Embarassed Embarassed

Емотиконата  Embarassed да се чете - като "червена точка"  Wink Но - поради липса на СРС-та в спалнята им Wink Wink ще отбележа - други

Бюста - мечта Wink се пренебрегва  Wink
Имала - корем  Wink

На тези снимки - що не личи  newsm78 Wink корема  Wink

Себи Heart Eyes Heart Eyes Сама виждаш  Wink Арабските страници са пощурели по БЛ  Wink Вече - кой пореден ден - туитват ли туитват

Що се отнася до сватбата Ни Embarassed Wink Гуглето на всякъде превежда - "Грандиозна" Wink

А за БУФ - тя е била...удоволствие
Цитат
Aleksandra Pev
"Мы очень довольны"
Поженившиеся в прошлом месяце ЭФ и БУ позавчера были замечены при выходе ( выходящими) из ресторана в районе Левент.
Спросили довольны ли они организацией свадьбы, ответили, что они свадьбу сделали для удовольствия , довольны и они и приглашённые .
Перевод приблизительный . Туркающие девочки позже уточнят

Алекс Heart Eyes Heart Eyes  На мен - последно време  newsm78 често ми се случват проблеми с нет-а newsm78 Даже - вече не се задълбочавам - да търся причините Embarassed Embarassed Кокато има - има Embarassed

Щом като и - нашата "приятелка" Пелин Кая - Мис Пиги - има проблем със страницата си  Wink
Скрит текст:

Нашите кахъри - са бели Wink Все пак - ние само се забавляваме  Wink разтоварваме  Wink а не трупаме активи и известност Wink на гърба на БУФчетата  Heart Eyes

Да отбележим - и това  интересно заглавие  Wink Жест - към репортерите  Wink Спрели, разрешили снимки и отговорили на въпроси - за сватбата си Wink

Усмихнат ден  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 юли 2017, 10:08 от Ganaila

# 115
Здравейте Hug Heart Eyes Hug

Алекс Heart Eyesза кафето bouquet
Генче Heart Eyes Hug аз и без преводач разбрах, че сватбата е грандиозна Laughing Hug

Е , аз чак толкова ли искам от тях newsm78

Една такава снимка , която сама говори  и съм на 10-то небе.

Приятен ден bouquet

# 116
Себи Heart Eyes Heart Eyes Не искаш много  Peace  Embarassed но и тяхната не е лесна  Sad Виж, колко народ ги следи...обсъжда...Трупат активи - на техен гръб. И въпреки тях - и на въпреки  Wink Бурак ни подари - това удоволствие Heart Eyes Качи екипа - на самолета  Wink и заведе ФЕ на кино и ресторант  Wink в Зорлу център  Wink

Сега - за тях е важно  да успее да заснеме филма си. И пари..и чест... и слава...

Решили са - ФЕ да стои на страна - за пред обществото  Wink Те си знаят  Peace

Може да искат да избегнат твърденията - ПР на филма с връзката си ...
А може - от чисто човешка гледна точка  newsm78 Въпрос на възпитание  newsm78 На коректно отношение към екипа  newsm78

И другите - имат семейства. Жени...любими...деца...
Инста на оператора...
https://www.instagram.com/fotodirektor/

Когато става въпрос за работа - значи трябва да се работи.

А това, че ние не виждаме снимки на ФЕ от сет-а - не означава, че тя не е била там  Wink

Тя и на един друг сет - беше  Wink и много добре помним - какви главоболия ни създадоха с това  ooooh! Нищо, че се обясняваше, че това е най-нормалното...най-естественото...че тя там освен с Бурак - се среща и с приятели...

Както и да е  Peace

Добрата новина е  Wink примерно  Wink че след статиите - Бурак се отказал от моторите - заради ФЕ  Wink вече месеци подред  Wink никой не го е засякъл качен на такъв Wink в ежедневието  Peace
Кемал Бонд - не се брои  Wink

Ще се опитваме да правим - от дефектите - ефект  Wink и така - до следващата - приятна  Praynig новина

Още едно заглавие...
Цитат
Бурак Özçivit и почетен Evcen: Постигнахме нашата цел
да се позабавляват - с приятели  Wink

Wink И как да не се сетим отново - за "тайния никях"  Embarassed

Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 юли 2017, 12:55 от Ganaila

# 117

wavey wavey wavey wavey wavey
Извинете , това ново ли е спорерд вас или нещо от КС който не съм гледала

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78Кой е Енгин  Shocked с червените  гащи ли?

NEW: Энгин Акюрек (Дагхан из "До самой смерти")

# 118
  • Враца
Здравейте, момичета!!!:love:

Гани, аз май като кучето на Павлов - придобит рефлекс - реагира на думичката "таен, тайна"  Grinning
И сега пак ме подсещаш да питам, ако помниш - прословутия туит за "благата" ракия, не беше ли пуснат след снимките на сватбата в АСБ?

Себи, това са снимки на реклама и  са нови - Бурак сега я снима

# 119
Себи Heart Eyes Wink Енгин е до него  Wink сините шорти с бели - вързанки Wink

Бурак снима  Wink реклама

Ще изчакаме рускините  Peace че много объркващо  newsm78 къде точно се намира - Мол-а newsm78

Да снима  Wink Да работи  Wink защото - Госпожата му Wink е на вълна - пердета и щори  Embarassed

ФЕ се е подписала на сайта на магазин - намиращ се в Трабзон Thinking Wink

https://www.instagram.com/pia.pera.perde/?hl=bg

hahaha И аз така  Embarassed ooooh! Мечтите си - превръщам в реалност - чрез заплатата на... Embarassed

Мами Heart Eyes Heart Eyes Ще трябва да поровим - в архива newsm78 Thinking Дори и да са изтрити постове newsm78 все ще има нещо останало около туита  Thinking Аз все си мисля, че той беше още в самото начало  Thinking newsm78 Имаше инфо - за вечеря на екипа  newsm78

Много стана вече  Mr. Green Wink Заради - близките...заради - приятелите....

Peace Ще се разровя - довечера Embarassed  Peace

Общи условия

Активация на акаунт