След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 63

• 74 946
  • 736
  •   1
Отговори
# 90

Здравейте Hug Hug Hug

Мими Hug

Снеже Heart Eyes не зная какво да кажа защото не зная кой е този Гизем и какво разбира от рокли.
Аз щом видя да се споменава за рокли паля от раз и затова отивам на балкона , докато издържа Joy Joy Joy

Бу с антуража си в музея Grinning

https://t.co/ZQPLZY0ZsC

Хубава вечер bouquet

# 91

Себи, този мустак на Бурак става все по-рунтав. Ужас! smile3532
Да вземем да му изпратим един бръснар, че Фе няма да го познае като го види. Joy Joy Joy

# 92
  • София
Добро утро, Момичета  newsm51

Вчера е било голяма почивка в темата  newsm53 Мими Hug, какъв плаж - наложи ми се да пътувам и ви оставих без кафе  ooooh! Нищо де, днес ще компенсирам  smile3503

Кафе за отваряне на очичките

и нещо сладичко, за да е сладък денят ви

Себи Hug, "този Гизем"  Joy е тази - игра го малко комисарка в КС и по сценарий се влюби в Кемал, ама се усети и след като поразнищи плетката на Емко и Асу си дигна чуковете и си тръгна от сериала  Naughty После се оказа, че е готвила годеж и сватба в реала  Grinning

Мими Hug Бу верно много мустакат, пък и един такъв ...... рошавичък  hahaha Ето това става, като жената хване гората и той страда ли, страда .....  hahaha Ще му обръснем мустака, няма да му се размине, само да свършат снимките на МБ2  newsm47

Слагам и едно хубаво колажче с Фе и Енгин, че на Енгив вместо хубавите очи все гърба му снимат папараците в последно време  Joy

Прекрасен ден и успешна седмица!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 93
Добро утро Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts

Алекс  Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Ще тръгна бодра и сита  след малко на работа Smile
Мими Heart Eyes,тук в темата се знае , че съм противник на мустаците  по принцип .Единствен Кларк Гейбъл може да се радва на моето одобрение Smirk
А колкото до Гизем, не се учудвам  , че съм объркала и  пола и ,щом става дума КС :

Приятен ден Sunglasses

# 94
Привет! Heart Eyes

Алекс, Flowers Hibiscus

Себи, Heart Eyes явно не си отворила видеото, иначе щеше да знаеш, че Гизем е жена. Както и да е.

Приятен ден! Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 13:25 от ·٠•Snejka•٠·

# 95
Здравейте  Heart Eyes Hug

Какво е казала точно Гизем - Не знам  Peace Peace

Харесало се е   Wink оценило Embarassed Коя е Алия - знаете  Wink

Цитат
Aliyadorn 29.06.2017 @NavalLiza  1 чПреди 1 час
Още
Aliyadorn 29.06.2017 ретуитна شبكة الدراما التركية
Immediately noticeable when the girl's brain is in the right place ! 

#karasevda @Gizem__Karaca 👌✔

Embarassed Можеха да изберат друга - стара снимка - за илюстрация, но нищо Peace

Heart Eyes

# 96
Ами четете, аз съм написала. Sweat Smile Наистина, няма значение... весело ми е. Sweat Smile

# 97

Здравейте Hug Hug Hug Hug Hug

Снеже  Heart Eyes bouquet Hug аз наистина не я зная тази жена и щом говори на турски за роклята на Фе не ме интересува , дори и да я хвали/не се заслушах дори на какъв език говори , там в интервюто имаше и мъже между другото Wink Wink/., а щом е участвала в КС още повече!
Край на  тази тъпа тема СВАТБЕНИ РОКЛИ И ИМАТ ЛИ НЕЩО ОБЩО ТЕ   с мен е ТАБУ!!!!!!!

Страхооооооотен колаж smile3508
Важно е да има пеперуди които пърхан незнайно къде newsm78 Laughing Laughing Laughing

Генче Heart Eyes Hug Heart Eyes тази снимка я е избрал/а скрита лимонка макар , че и на тази снимка Фе е прекрасна hahaha hahaha hahaha

Аз започвам да се забавлявам с глупостта и злобата  и се кефя на макс. Супер е!!!

А, Бу като не е  с  жена си до себе си се" задоволява" с фенове hahaha hahaha hahaha

# 98
  • Враца
Здравейтееее!  Hug

Тук съм, чета и не пропускам дума, ама всичко е пребягвайки около телефон и комп. Sad

Да ви сложа набързо няколко усмивки. Heart Eyes

Оооо, и една снимка зад кадър от снимките на АСБ, стоялa скрита някъде досега

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 20:10 от mama_an_ji

# 99
Лека форма на импресия Thinking Thinking Thinking

Кой го искаше без мустаци Wink Wink Wink

Аз го харесвам ......така!

Мами Heart Eyes Hug

И малко спомени и асоциации с "Чучулигата" и сега !

И....... любимия Котарачко Hug

НОВО........

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 08:06 от sebilMM

# 100
  • Враца
Хайде да започнем деня и да отпушим темата. Wink Simple Smile

Здравейте!!! Hug

И от поредицата нови на Себи

Ето ги и в гръб. Grinning

И още имало

Нашето бейче колко е доволно. Heart Eyes

Още не сме си помислили какъв ще е въпроса и те вече са дали отговор. Grinning. Grinning

И една вчерашна статия, която вече е преведена
Цитат
Вчера Анжела Аветисова выставляла статью из венгерского журнала, сегодня эту статью арабы перевели на английский язык, а я перевела уже на русский Про медовый месяц Медовый месяц, да, медовый месяц еще не закончился для молодой замужней женщины Фахрие Эвджен и ее супруга Бурака Озчивита, или, хотя он более известен как Бали бей из сериала «Великолепный век», которые поженились 29 июня. Влюбленные выбрали для романтического отдыха Мальдивы, где многочисленный персонал готов выполнить миллион их желаний», - написал журнал «ТелеНовелла». Фахрие Эвджен и Бурак Озчивит поженились две недели назад. Медовый месяц прошел на сказочных Мальдивах. «Очень симпатичная пара, видно, что они влюблены друг в друга. Они всегда обнимали друг друга, целовали друг друга, и джентльмен неоднократно заказывал розы для леди, разбрасывая лепестки роз перед ней,» - рассказал работник, который захотел быть неизвестным. Они жили в бунгало с домиками, где был собственный бассейн, где они пили коктейли несколько раз в день, и вечером в лучах солнца загорали. «Это не может быть лучше, только можно лишь дольше», - сказала Фахрие, она тоже актриса, и как и ее муж, настроилась на работу, но настояла на том, чтобы перед этим пересмотреть все свадебные фотографии, сделанные профессиональным фотографом, так как она не хочет, чтобы какое-нибудь хорошее фото было бы утрачено. Они систематически делятся своей жизнью на своих страницах со своими подписчиками и своими многочисленными поклонниками.

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 10:32 от mama_an_ji

# 101
Здравейте  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Ето тук - статията

Wink Нищо ново  Embarassed Освен, че са били на кино - после хапнали  Wink в Зорлу център
Първият етап от снимките - успешно завършен  Wink Следва - Ризе
и околности  Wink
Скрит текст:
Цитат
Fahriye & Бурак 29.06 @FahriyeBurak_ar  3 чПреди 3 часа
Още
 В момента снима в Трабзон кого # PinarDeniz и # SelinSezgin
и др Мурад и Борац бяха не се предлага в още там
 # KardeşimBenim2

Проведено е и разследване Wink Изненада - Йок Wink Като не знаят - на какви фенове са попаднали Wink БУФ отказали снимки  Wink Правилно решение  Peace
Цитат
Fahriye&Burak 29.06 @FahriyeBurak_ar  3 чПреди 3 часа
Още
В отговор до @FahriyeBurak_ar
They saw them in zorlu center they said Fahriye went directly to the elevator and Burak refused to take photos
#BurakOzcivit #FahriyeEvcen

Част от проблемите ни са - заради снимки с фенове ooooh!

И други - приятели Mr. Green

Ако отворете линка  ще видите - позната муцуна  Wink Там е и препратката към статията.
Нищо, че колажа сравнение - ни е познат  Wink и вече обсъден  Embarassed тук  Embarassed
Скрит текст:
А - аз го споделям  Embarassed  по причина - ако евентуално последва нова - вълна....да знаем - от къде тръгва  Peace

Бурак е на друга вълна Wink Изглежда - не му се четат  Wink  свободни съчинения  Wink

Embarassed  Embarassed Embarassed Да си призная  Embarassed Това появяване  - в този му - неглиже/спортен вид Wink ми хареса  Embarassed
Ако се беше решил - в униформата риза/панталон - за да е в тон -  с партийните представители......следвайки - етикета   Wink Embarassed По по-друг начин щях да ги приема нещата  Embarassed

А сега  Wink изглежда - като  намигване към някой  Wink Като присъствие - без ангажимент  Wink
Щом - медиите им - не са профилирани  Wink т.е. и политика - и жълтини - на едно място...
 Wink Как смениха -  тона  Wink и очилата - също  Wink

Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 11:52 от Ganaila

# 102
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мами Heart Eyes ето това чакам от 29-ти насам!

Доволна съм newsm03 love001

Генче Heart Eyes bouquetСтратегията и тактиката им  успя както винаги!!!!!!

СЕМПЛО -ЕЛЕГАНТНИ,ВПЕЧАТЛЯВАЩИ  С ПОВЕДЕНИЕ НАВСЯКЪДЕ!!!!!

Приятен ден bouquetМоят е Laughing

# 103
Себи Heart Eyes Heart Eyes За какво говорим  Embarassed Joy hahaha

Гуглето превежда...
Цитат
Бурак смислен посещение Özçivit

Още на 11- тата минута - и отразено, и написано  по темата...

Wink Този техен ШБ  ooooh! като нашите едновремешни - пионерски/комсомолски организиции  Embarassed

Имахме едни - Поръчения Wink Няма - не искам Wink
През ваканцията - 1. Ще прочетеш - три книги... 2. Ще събереш и предадеш - 5 кг. билки...Ще предадеш на вторични суровини - 5 кг. хартия...

Та и при тях така  ooooh! Joy
Ходиш - къде ходиш... Ще почиваш в Бодрум...Ще участваш - в мач..Ще подкрепиш...

Важното е, че БУФ винаги изненадват  Heart Eyes Heart Eyes
Другите от екипа - споделиха снимки от летището.... И Бурак - беше засечен - от фен  Peace Peace

Сюрприз  Wink

Бурак - си е Бурак  Wink Вместо да се подпише на баща си  Wink той - споделя логото на фирмата си  Wink

newsm78 Разбрахте ли, че Бурчин е свалила гипса  Peace Дори месец няма  Peace

Фаик - директор на новините newsm78 в Утката

Като начало - Гугъл превод  Peace Ще дебна при рускините  Peace
Скрит текст:
Цитат
Отварям дискусия по тези два брака! ...

25.07.2017 11:55:34
Някои от брака ми е трудно да разберем защо това е направено. да се ожени, за да се ожени, или това е просто, защото на моята възраст ревнува бившия любовник отива, че тя го направи нося бяла сватбена рокля? Резултатите от решенията, взети по силата на брака на известни личности ни показват през цялото време.
Мурат Dalkılıç защо Мерве Болуур женен? Мерве Болуур защо съпругът й като Мурат Dalkılıç "Аз избрах? Така Синем Кобал ? Синем Кобал защо Арда Туран с голяма любов към живота, тогава защо Кенан Имирзалъолу "не се прилага" да, "казва той? Всъщност Кенан Имирзалъолу е на 42 години, тъй като любовта чака Синем Кобал "Беше ли? Синем Кобал или изчакайте 30 години, откакто си любов Кенан Имирзалъолу "ли беше?

Бъдете внимателни, това, което пиша. Мерве Болуур казвам, Синем Кобал казвам. Мерве Dalkılıç, Sinem İmirzalıoğlu оставят да се каже, Мерве Болуур Dalkılıç, Синем Кобал İmirzalıoğlu дори не се каже. Защо? Те дори имат фамилните си имена на своите съпрузи женени много наивно съм разпитан тези бракове не считат себе си за достойни.

Както социалните медии е поела един много успешен, ако и двамата искат да продължат Anıl Мая от свое собствено име. Моят ден завършва с брак идва, винаги мислеше предвид, аз избягах.

А женен преди 3 години, в допълнение към тези две имена Берен Саат - Кенан Догулу и се оженихме миналата седмица Селин Имер - Мустафа Ceceli искам да добавя двойки. Оставям ви коментари.

Нека да дойде в първия ден на бога на собственика. което е свързано с човека, тя се омъжва за любовта с любов.

Почетен Evcen Özçivit - Бурак Özçivit, Дева String Tatlitug - Къванч Татлъту, който Neslişah Düzyat - Енгин Алтан Düzyatan известната двойна единственият ни три.

Любовта на определени фактори от най-красивите и да изберете най-лесният начин, зад известното име, че те добавят фамилното име на съпрузите си, те са горди да споделим с милиони последователи не го правят.

Ако не виждате тази фамилия и малкия въпроса до нас като своеобразен мания.

Chloe, че Loughner е Сердар Ortaç Знам, че всички от вас, за да се появи носовете им брак. Но ирландците с Клои, че Loughner след брака Далян сподели с последователите си взе фамилията му. Можете Сердар Ortaç , съпругата на Далян Chloe Loughner който е приложен натиск върху мен, за да бъде? Разбира се, не. Чола е виждаме в изображенията, които заедно те дават на съпруга си Сердар е поглед към това как да се обичат.  

Това не е работа, за да се направи със сила. Трябва да се попита сърце. 100 милиона последователи , че Ким Кардашиан "а, Ким Кардашиан Запад " може да направи добро от това, което сили?

Фаик Erdemli

Uçankus TV директор на новините

аз faikerdemli@gmail.co

Embarassed Снимката на Фаик е от нашата сватба  Embarassed

newsm78 Първо - медия свързана с чичо Чапа - се опита да върне темата - сватбен образ Thinking
и около - час-два  newsm78 след това - Фаик предлага нова дискусия  newsm78
Дали е случайно  newsm78 споменаването на - някой си " бивш любовник" Thinking ей тъй - между другото  Thinking

Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 15:12 от Ganaila

# 104
    Здравейте отново Hug Hug Hug

Генче Heart Eyes Heart Eyes, понеже е доста дълъг и обстоен поста ти , за което ти благодаря bouquet, ще откликна само на някой моменти.

Първо реагирах така на общата им снимка  защото точно така очаквах да ги видя още първия ден след сватбата-нашите влюбени БУФчета.Спортно- елегантни, усмихнати ,здраво и привично ръка в ръка!Друго-лигавене, позиране.... не съм искала и не съм и очаквала  от тях!!!

Фаик  е съпруг на Мервето ли? Rolling Eyes и каква очакваш да е ролята му от тук нататък  около БУФ?

Колкото до феновете smile3508 на Бея!Той най- добре си знае как да реагира и пази спокойствието на Фе.
Аз бих била доволна на една такава снимка един път в месеца,  но  ежедневна  информация за професионалните им успехи.
  Колкото до скорошното  сваляне на гипса на Бурчин , е било нещо много специално измислено от нея.Тя е способна на подобно нещо, да изкара изкълчения си крак  на счупен за да отвлече вниманието от ситуацията , да си тръгне по спешност и сватбата да приключи малко по- рано Wink Wink WinkРадвам се на бързото и оздравяване.

венгерском журнале появилась статья про Эф и Бу на Мальдивах .
A nászút igen, a mézeshetek még korántsem értek véget az ifjú házas Fahriye Evcennek és férjének, Burak Özcivitnek, vagy ha úgy ismerősebben cseng, a Szulejmán sorozat Bali bégjének, akik, június 29-én keltek egybe.
Гугалчо отказва да ми преведе от унгарски hahaha hahaha hahaha

Има рускини , които много ме дразнят, но има и такива като тази фенка Laughing

Самая красивая супружеская пара !!!!!!! СУПЕР!!! Фахрийе само очарование !!! А Бурак такой брутальный и гордый что рядом с ним такая самая лучшая из лучших любимая —-— МОЯ МОЯ МОЯ !!!!!👍👌❤❤😍😍💞💞💞💕💕💕❤❤

Най-красивата двойка !!!!!!! SUPER !!! Fahriye е  много чаровна !!! И Бурак такъв  един брутален и горд, че с него това е най-добрата от най-обичаните --- МОЯ,МОЯ,МОЯ !!!!! 👍👌❤❤😍😍💞💞

И този....
Наша любимая семейная пара. Бурак всегда идёт немного вперёд, это говорит о том, что он защищает свою любимую. он часто прибегает к этому защитному жесту. Пары, которые переплетают пальцы, когда держатся за руки, как правило, имеют глубокую связь. Их связывают уже не просто физическое влечение друг к другу, а более глубокие чувства.

Нашата любима двойка. Бурак винаги върви напред малко, той казва, че  защитава своята любима. Той често прибягва до тази защитен жест. Двойките, които извиват пръстите си, когато се държат за ръце, са склонни да имат по-дълбока връзка. Те споделят вече не е само физическо привличане един към друг,  но и по-дълбоки чувства.

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 18:22 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт