След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 63

• 74 716
  • 736
  •   1
Отговори
# 450

Генче  Grinning аз вече се радвам на всяка нова снимка bouquetа Бу изглежда различен когато е до и не до Фе Wink Laughing Всички дрехи са му  по мярка и не изглежда такава маса от мусколи Laughing Wink

Това тук няма изобщо нужда от коментар!

Мими  Heart Eyes нашият Бу ни показва , че може да се радва при всяка ситуация на МАКС !

Хайде да видим и малко веселба от финала... hahaha

Аз още чакам изненади  newsm78

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 07:38 от sebilMM

# 451
  • София
Добро утро, момичета!  newsm51

На мене пак ми се налага да изчезвам за по малко, но сега нося кафето с пожелание за успешен и усмихнат ден!  newsm47

Чета ви, но нямам време за ровене и за писане  ooooh! Чудесни сте, че слагате толкова хубави и интесесни снимки и инфо  love001

Аз в неделя, в ранни зори заминавам за морето и ще е чудесно, ако някоя добра душа поднася кафето вместо мен за около седмица  Praynig После пак ще съм на линия!  yes

Слагам една задкадрова снимка от ОК, която не съм виждала  Wink

и чакам новите им проекти!

Прекрасен ден!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 452
  • Враца

А тази снимка - или съм я забравила  newsm78 или сега се появява  newsm78 от типа ново/старо newsm78

Трябва да се поразровя  Thinking

Тази снимка, мисля, е от времето на АСБ. Имаше и снимки на маса, може би същата маса, където четат сценарий и се хилосват нещо. А тази снимка се появи по същото време. Даже наскоро някоя от вас беше сложила снимката с хилосването тук, прединяколко страници мисля, ама не мога да ровя сега.

Здравейте сега!! Heart Eyes

Себи,
Скрит текст:
ти като човек с повече опит в задграничните изчезвания, можеш ли да ми кажеш, в БГ-МАМА може ли да се влиза от европейските страни?

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 10:57 от mama_an_ji

# 453

Здравейте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Няма нищо ново , пък и нямам време да търся много.
Този искрен смях на Фе ме очарова.

https://t.co/0I8Zzq7wZu

Мисля ,че тази снимка е от преди дни от това лято, докато си почиваха,

Себи Heart Eyes Heart Eyes  Wink Виж  Wink появява се по нещо  Wink като компенсация  Wink

Вчерашното споделяне от ФЕ - на рисувана от нея детска рисунка си е интересно - като факт  newsm78

А тази снимка - или съм я забравила  newsm78 или сега се появява  newsm78 от типа ново/старо newsm78

Трябва да се поразровя  Thinking

Thinking Embarassed За Синем и Кенан  newsm78 ще видим, какво ще излезе Thinking Може и да не е случайно, че ни припомниха за дружбата им Thinking Embarassed
Ако се сещате - как миналото лято - на РД на Тимур Савджи - излезе снимка на Бурак прегърнал Мурат Й.  Wink И после - хоп - филмче Wink
 Heart Eyes

И малко рошава Фе Laughing само , че от кога  е?Когато няма новини и старите са добри.

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 20:08 от sebilMM

# 454
Здравейте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Алекс  Heart Eyes Мами  Heart Eyes Мими  Heart Eyes Себи  Heart Eyes

Алекс Heart Eyes Heart Eyes Това е хубавото на местожителството - далече от морето  Wink че когато отидеш - на море  Wink си на море  Wink
А ние - в близост до него.....ooooh! ooooh!  Embarassed Joy Даже се радваме - когато отмине сезона
Аз поне  Peace Peace

Себи  Heart Eyes Heart Eyes За "Рошавата снимка"  Wink  е скрин от филма за филма - АСБ

Wink От момента, в който тя разказва, че е била на терен - по време още на подготовката на декорите Wink

Мами  Heart Eyes Heart Eyes  Joy Е,  хилосването е било - в интерес на работата  Wink Все пак - къде-къде  Wink по-приятно е - да работиш - в дружеска атмосфера

Embarassed От различно време са двете снимки  Peace

Ето още една - от 21.07.16г
Бурак е "същия"  Peace и естествено - с ФЕ - снимка няма  Mr. Green  newsm78 Май фенката не искаше да се снима с нея  newsm78 newsm78

Айде - нищо  Wink БУФ модата - набира скорост  Wink
Цитат
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit cosplay
Скрит текст:

Мими Heart Eyes Heart Eyes  Wink Изненадата е, че отново - ни изненадаха  Wink

Но поне вече знаят, че ги наричаме - партизани Wink
Цитат
Where are my partisans ? ❤
#BurakFahriyeOzcivit
#burakozcivit #Fahriyeevcen
@EvcenF @burakozcivit
@kardesimfilm @brksproductions

За настроение  Wink в унисон с дилемата  Wink Да вярваме на СМИшниците или не Wink И - Има ли - дим без - огън Wink
В отговор на....
Цитат
p.s: когда СМИ активно настаивают на своём возможно не помешает задуматься о правдивости их слов, ну или "бредни" как у нас любят утверждать
ooooh! Въпросната админка - защо се прави на разсеяна  newsm78 и забравя newsm78 какви статии има и за нейните любимци newsm78

Пример - Как - твърденията на едните комшии - са стигнали до - другите newsm78 такива  Wink  Embarassed Е - Хърватите  newsm78 Wink не са точно - комшии Peace но пък са наши хора  Wink Embarassed И се четат...превеждат..цитират...

Цитат
Разгледахме любовно гнездо Бали бей бей получи зестра!
Въпреки че един от най-високо платените актьори на турски, красив Бурак Özçivit се мести в апартамент на жена си на момичетата, и на пръв поглед едно нещо е сигурно - по такъв високи жилищни всичко е подчинено на тяхната наслада

Wink БУФ - живеят в апартамента на ФЕ  Wink след сватбата  Wink
Е, има снимки и от Золинген, и от новия им дом...и от къде ли не  Wink но, това са - подробности  Wink

Wink Излиза  newsm78 че когато са снимали Бурак - в "близък план"  newsm78 /така ли се казва newsm78 newsm78 / - ФЕ е била на своето място  Wink и е - подавала репликите Wink

и провокирала  Wink погледите  Embarassed

Помним сцената Wink Embarassed

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 16:18 от Ganaila

# 455
     Здравейте wavey wavey wavey

Карам  я по кратката процедура , че време нямам Embarassed

И красавеца Бу когато не е хванат професионално не е чак толкова вълнуващ Wink Wink Wink

И Фе зад кадър от сериала -" Веда"

Леко ми е неприятно , че Фахрие се спряга от антиТе като хубавичка , жена на Бурак , и забравят за ролите и!

Една от тях , любима за мен е Зейнеп,

А Мюрвет.....

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 22:01 от sebilMM

# 456
Себи Heart Eyes Heart Eyes

newsm78 newsm78 Бурак се е появил  newsm78 newsm78

Цитат
Бурак Özçivit "Почетен Evcen, моята сродна душа. ''
Красивият актьор Бурак Özçivit, обяснявайки, че искате да направите вашата почивка или бизнес партньор е важно изявление във връзка с почетен Evcen.
Докато чакаме превод... Или поне - кратък преразказ

И само за архива  Embarassed Embarassed

Някой се е опитал да натрие носа  Wink публично  Wink на нашата "приятелка" Есин Овет

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 19:53 от Ganaila

# 457
  • Враца
Здравейте!!! Heart Eyes

Тук попаднах на нещо - не видях да е слагано - oт снощи
Цитат
Это фото сейчас из Чанаккале выставил помощник директора akaalper @burakozcivit ile çalışabilmek ayrıcalıktır, mutluluktur... работать с этим человеком это привилегия, счастье. #abimbenim #kardeşimbenim2 #set #tb #throwback Тег #throwback в переводе означает возврат. Может они что-то переснимают или доснимают в Чанаккале???

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 20:32 от mama_an_ji

# 458
Генче  Heart EyesМами Heart Eyes а  аз реших да се разровя из снимките от сватбата ,  а СКАНДАЛА  ще ми горчи в цялото съзнание  години на ред Cry Cry Cry

Страхотна Фе , страхотно настроение!

Прекрасни  и много мили приятели!

И двамата много щастливи!

Уха...Бу го предизвиква Laughing

Много се кефи Бу,Такива ги харесвам!Такива ги искам!

# 459
Мами Heart Eyes Heart Eyes

Просто Господинът по всяка вероятност е в Чанаккале  newsm78 и са го налегнали - спомени Thinking Wink
Хаштага означава - нещо вече минало

Обясниха на кратко, за какво става дума в последната статия...
От Бонитата...
Цитат
От арабов, кратко перевели о чем речь: "Бурак сказал мне, что Фахрие в отпуске сейчас, я ее очень люблю, она моя родственная душа, я не буду давать какую-либо информацию об ее проектах"

И от  Wink
Цитат
Доктор Ли
Екатерина , небольшой кусочек перевода : '"Сейчас у нас очень сложный график, но думаю мы получим хорошие результаты в ответ. Фахрийе тоже отдыхает. Я очень люблю ее. Моя вторая половинка души. А насчет ее проектов я ничего не могу сказать" .
Молодец Бу , мы знаем что она твоя душа и твоя половинка 😘😍😍

Оказва се, че на 01.09 започва празникът Курбан Байрям. До 4-ти  newsm78
 Embarassed  Гуглето ме подведе  Wink Embarassed - "ФЕ се подготвя за празника"  newsm78  Wink а то било - че си почива  Wink Embarassed

Crossing Arms То и двата превода - ме объркват  Crossing Arms що се касае - до професионалните планове на ФЕ  Peace И как Бурак е направил изявлението - също newsm78

Важното е, че Той си я обича и Тя е неговата половинка  Heart Eyes

Себи Heart Eyes Heart Eyes 

Heart Eyes

# 460
  Добро утро Heart Eyes newsm51

Едва ли ще мога да поднасям всеки ден кафе , но когато мога с удоволствие.

Раничко ,докато е хладно.

И тази сутрин, ще започнем без новини Sad Sad Sad
Добре е ,че има на какво да се радваме  от минали роли на Фе в очакване на нови.

.

# 461

Здравейте, момичета  smile3525

Няма никакви конкретни новини от нашите, нито изненади  newsm78 Бурак да не реди вече сцените от филма в някое студио, никакви не се появяват даже и за вечеря в някой рибен ресторант  Joy Joy Joy

Стари, ама лачени, както казват. Тук са много сладки  love001

Аз досега не бях виждала подписът на Фе. Много елегантен, с цяло име се подписва , като западняците. Европейка си е тя от където и да го погледнеш, и в мисъл и в действие. 
smile3521smile3521 smile3521

И още снимки излизат на Бурак с фенки. Тези ми се виждат чуждестранни туристи. hahaha

# 462

Мими Hug,Бу е много сладък на снимката с фенките,от европейски  произход/къси панталинки Wink

А подписът на Фе е елегантен като самата  нея.
Май имаме новина за други приятели ,които са на път да станат семейство.

Решились!

Стало известно, что Аслы Энвер и Мурат Боз решили пожениться. После праздника "Курбан Байрам" Мурат пойдёт просить руки девушки у её родителей. А свадьба будет в 2018 году.

А ,някой май е самотем Wink Laughing

Като няма какво да пишат и да се заяждат рускините тръгнали да сравняват #Crazy #Crazy #Crazy-несравнимите Laughing WinkГоркото момиче нещо си е повярвало newsm78

Последна редакция: сб, 19 авг 2017, 14:23 от sebilMM

# 463
  • Враца
Здравейте!!! Heart Eyes

Пак статия
Цитат
Ещё статья. Теперь Фахрие что-то говорит о Бураке. Нужен перевод
http://www.gundemdetay.com/mobil/magazin/fahriye-evcen-burak-ozc … tm_medium=twitter

А аз почти пристигнах на местоназнчението си и мига, за радост, да влизам безпроблемно в мама-та.
Скрит текст:
(на гости на децата в Прага)
И ако изпишем темата до 10 дни - няма проблем с нова. Simple Smile

# 464
  • София

А аз почти пристигнах на местоназнчението си и мига, за радост, да влизам безпроблемно в мама-та.
Скрит текст:
(на гости на децата в Прага)
И ако изпишем темата до 10 дни - няма проблем с нова. Simple Smile

Мамииииии  Hug Леле как ти се радвам, че си в Прага - любим град от сто години назад!  newsm47

Хайде, качвай се на Храдчани и в някоя древна бирарийка на някоя мъничка уличка удари една хубава чешка бира и за мене!  beer cheers
Прекрасно да си изкараш, пък после ще разказваш!  Heart Eyes

Себи Hug мерси за кафенцето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт