НПМГ - 2

• 109 396
  • 785
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Мерси, Ваче! Продължаваме по познатия маршрут Люлин-Лозенец и от там в Парадайз. Grinning
Че къде другаде.. в Парадайз разбира се Wink

# 391
Значи...Само да ви уведомя. Даже аз знам за Парадайз. JoyJoyJoy

# 392
  • София
Там какво има?

# 393
Здравейте и от мен!
Получих дежавю, много познати лица 😁. В понеделник ще се записваме, паралелка - химия и физика с немски език. Та да попитам: Има ли родители на деца приети/ учащи в нея и някакви отзиви?
Гласяхме се за химия с биология, не ни се получи, но здраве да е.

# 394
  • София
МОЛ Joy
4D кино, увеселителна зала с батути, да ме споменавам имена, пързалка една малка, вътрешна... Каквото се сетиш. Тамън за пубертети.
Днес ми разказаха история за 13 годишни, в Парадайз. Полицията ги улови, обадят се на родителите, и ги приберат. Родителите са глобени по 300 лв., с предупреждение, че при второ нарушение, децата ще бъдат предадени на социалните.
Явно нашите са от контнингента, познат на полицията в МОЛ-а. Flushed

# 395
  • София
А защо ги прибира полиция?
Тия да не са ходили на обмяна на опит в Норвегия?

# 396
Здравейте и от мен!
Получих дежавю, много познати лица 😁. В понеделник ще се записваме, паралелка - химия и физика с немски език. Та да попитам: Има ли родители на деца приети/ учащи в нея и някакви отзиви?

Моят син е паралелка Природни науки, сега завърши 8ми клас. Доволни сме. Какво друго Ви интересува?

# 397
Здравейте и от мен!

Моят син е паралелка Природни науки, сега завърши 8ми клас. Доволни сме. Какво друго Ви интересува?
На всяка информация ще съм благодарна: обстановка, учители, основни предмети, такива по избор, допълнителни занимания.
Гледах в сайта на училището в профилиращите предмети освен ХФ и Н е включена и биологията. Питах се дали наблягат и на нея? Предполагам немският език ще стартира от А и В, че досега дъщеря ми е изучавала английски и руски.

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 22:22 от n_nova

# 398
  • София
Аз ще надничам тук при вас. Тук атмосферата винаги ми е била любима. А имам и и приятели: Слънчева, Vache, Дидева...

На новите гимназисти: Да са много  щастливи в НПМГ!

На гостоприемните домакини: поздравления за хубавата тема!

P.S. Vache, гледах Саша в Куршуми над Бродуей, още на 23.06 в Средец. Браво на цялата трупа! И поздрави за актрисата!

# 399
n_nova, аз и преди съм споделяла само положителни впечатления  Simple Smile
Синът ми беше учил английски език и немски. Аз също се притеснявах от немския в началото, защото той английския го учеше задълбочено и на допълнителни курсове през годините, а немския само от училище, но нямаше затруднения. Занятията започват от съвсем начално ниво.
В нашата паралелка профилиращи предмети са Химия и опазване на околната среда   , Физика и астрономия, Биология и здравно образование, Немски език.

Ето линк със списък на книжките от миналата година, предполагам, че е същият: https://npmg.org/wp-content/uploads/2017/01/2017_books_for_reading.pdf

Обстановката е много приятна. Класовете са силни, децата са със сходни интереси, забавляват се, учителите са ангажирани с тях. Забелязах, че синът ми ходи с желание на училище. Ние специално само положителни отзиви можем да дадем към момента.

И най-накрая - Честито за избора и успехи!

# 400
Здравейте, благодарности за топлото посрещане от „старите кучета” в темичката, дано наистина сме направили правилния избор!
Аз писах, писах и всичко изчезна, та ние сме с Х/Б/АЕ, Зип-вете бяха по двата профилиращи, Сип по физическо, моята избра Фитнес засега. Но можешо да се смени!

# 401
n_nova, аз и преди съм споделяла само положителни впечатления  Simple Smile
Синът ми беше учил английски език и немски. Аз също се притеснявах от немския в началото, защото той английския го учеше задълбочено и на допълнителни курсове през годините, а немския само от училище, но нямаше затруднения. Занятията започват от съвсем начално ниво.
В нашата паралелка профилиращи предмети са Химия и опазване на околната среда   , Физика и астрономия, Биология и здравно образование, Немски език.

Ето линк със списък на книжките от миналата година, предполагам, че е същият: https://npmg.org/wp-content/uploads/2017/01/2017_books_for_reading.pdf

Обстановката е много приятна. Класовете са силни, децата са със сходни интереси, забавляват се, учителите са ангажирани с тях. Забелязах, че синът ми ходи с желание на училище. Ние специално само положителни отзиви можем да дадем към момента.

И най-накрая - Честито за избора и успехи!

Хиляди благодарности за изчерпателната информация 😘! Сега съм много по-спокойна, вдъхнахте ми уверереност, че това е най-добрият избор за нас. Дано има късмет моята бъдеща осмокласничка да намери средата си, както при вас се е случило. Благодаря още веднъж и желая само хубави моменти!

# 402
  • София
P.S. Vache, гледах Саша в Куршуми над Бродуей, още на 23.06 в Средец. Браво на цялата трупа! И поздрави за актрисата!

Благодаряяя! Децата от НПМГ са добри и в арт изявите Simple Smile Видях го с очите си и на концерта по случай 50 годишнината на училището. Тук мога да спомена, че имаха и школа по театър в гимназията, наред с тези по астрономия, биология, математика Simple Smile

# 403
Здравейте! Моята дъщеря е приета в паралелка математика и физика, записахме я миналата седмица. Имам големи очаквания, най-вече като среда и интереси, дано се оправдаят.

# 404
  • София
Здравейте, благодарности за топлото посрещане от „старите кучета” в темичката
Все по-уверена съм че това е правилното училище за детето ми.
(Както вчера казах в работата, и двете ми деца ще учат там където иска мама. Естествено това стана и с тяхно желание и труд, но както един мъдър човек е каза "Щастлива жен, щастлива  къща)
Младежът е с Х/Б/АЕ+М,
Зип-вете бяха по двата профилирани - огради и двата. Младежът измърмори че би искал да е само химията, но бе поставен пред свършен факт.
Сип по Физическо и то избра Фитнес, и на мен казаха, че можело да се смени.
Искаше ми се някакъв колективен спорт, но предлаганите не са за ръста му, а и той досега само с индивидуални спортове се е занимавал - плуване и тенис.

Общи условия

Активация на акаунт