НПМГ - 2

• 109 433
  • 785
  •   1
Отговори
# 345
Министър Дидева, сърдечно благодаря!

# 346
Таблицата от поста на Дидева обаче е грешна, защото не включва оценките от “Непрофилирана подготовка” в 9 клас. В сайта на НПМГ в раздел “ За вас зрелостници” е публикуван модел за изчисляване на дипломата за всяка паралелка. Там гледайте, информацията я сложиха миналия месец и е актуална.

# 347
Вероятно се досещаш, че сме погледнали първо там, но тъй като сайтът не работи от седмица, позволих си да кача каквото имам. Би могла да обясниш кои точно оценки липсват, за да може заинтересованите да си направят евентуални корекции, докато сайтът проработи.

# 348
Вероятно се досещаш, че сме погледнали първо там, но тъй като сайтът не работи от седмица, позволих си да кача каквото имам.

Имат проблеми със сървърите, предполагам, че скоро ще го пуснат.

# 349
Да и аз погледнах първо сайта, но не работеше и затова питах тук.  Има спад в мотивацията на сина ми и исках да проведа сериозен разговор, в който да акцентирам как ще му повлияят конкретни оценки върху бъдещата диплома. Таблиците , които ми дадохте ми дадоха добра ориентация за разговора, а като проработи сайта ще детайлизираме нещата. Благодаря!

# 350
Някой знае ли кой ще е новият директор на НПМГ?

# 351
Говори се, че е Ивайло Ушагелов, но докато нещо официално черно на бяло - не вярвам. И други версии чух, де.

# 352
  • София
И сегашната директорка на НПМГ я има в списъка с кандидати за директор

# 353
И сегашната директорка на НПМГ я има в списъка с кандидати за директор
Опитах да намеря на сайта на МОН обявата за конкурса, но не я виждам.  Може ли линк, ако го имате?

# 354
  • София
От телефон пиша. На страницата на Руо
В категория Конкурси за заемана длъжност има списък  на кандидатите и таблица с датите за интервюратс

# 355
И старши учител по информатика от училището е кандидат. Има и още един кандидат с подходящ профил, но сред децата се говори, че е спечелил мъж, а във форума - че е Ушагелов.

Опитах да намеря на сайта на МОН обявата за конкурса, но не я виждам.  Може ли линк, ако го имате?
Не е на сайта на МОН.

http://ruo-sofia-grad.com/sites/default/files/documentsavailable … tions/zapoved.pdf

Списъкът с кандидатите. По него разбрах какво се случва преди изобщо да се заговори за това.  Всеки може да се кандидатира за повече от едно училище.

# 356
  • София
Дидева, на старшият учител му търсят заместник, в едно друго училище, в което също преподава.

# 357
Благодаря ви и на двечките! Сега ще погледна в сайта на РУО.

# 358
  • София
Май поедно време имаше слухове, че мястото ще е за един директор ние зам.министър, пак мъж

# 359
Има ли някакви допълнителни документи   при записване или само това, което е обявено на сайта на НПМГ?

Общи условия

Активация на акаунт