НПМГ - 2

• 108 601
  • 785
  •   1
Отговори
# 660
Имам чувството, че директорът е нов, но администратора на страницата им - не. Прави същия тип грешки от недоглеждане... Например, миналата година в обява за Род. среща нямаше посочен час.

Доколкото знам администраторите са ученици, а те са преди всичко разсеяни тийнейджъри, тъй че не е нещо кой знае колко драматично.

Драматично е ако е истина.

Hands V

# 661
  • София
Няма лошо, че са ангажирани деца с тази дейност.

# 662
Няма лошо, че са ангажирани деца с тази дейност.
Разбира се , че няма лошо. Проблемът е, че няма контрол над дейността на децата. Все пак длъжността Администратор е с отговорни функции в официален сайт на училището като институция.

# 663
  • София
Момичета, откъде мога да получа повече информация какъв материал трябва да бъде покрит до олимпиадата по биология общински кръг)
Тоест дали децата трябва да се готвят допълнително или въпросите са съобразени с изучавания в училище материал?
Благодаря предварително и се извинявам ако вече е коментирано Simple Smile

# 664
Момичета, откъде мога да получа повече информация какъв материал трябва да бъде покрит до олимпиадата по биология общински кръг)
Тоест дали децата трябва да се готвят допълнително или въпросите са съобразени с изучавания в училище материал?
Благодаря предварително и се извинявам ако вече е коментирано Simple Smile

Проследи публикациите тук: http://www.prirodninauki.bg/archives/category/%D0%BE%D0%BB%D0%B8 … D0%B3%D0%B8%D1%8F

# 665
  • Sofia
Нещо за новия директор знаете ли?

# 666
Търси си си помощник-директор по учебната част, със специалност математика, информатика и ИТ. Обявата е качена в  РУО в петък следобед, изтича утре в 16:00 часа, което навежда на мисълта, че мястото е за определен човек информатик или от НПМГ, или от СМГ Simple Smile

# 667
Една приятелка предположи, че Антони Стоянов е евентуална кандидатура. Joy Веднага да си признае! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 668
  • София
Една приятелка предположи, че Антони Стоянов е евентуална кандидатура. Joy Веднага да си признае! Stuck Out Tongue Winking Eye
Признавам, че ми мина тази идея през ума WinkNerd

Последна редакция: пн, 03 сеп 2018, 23:07 от Vache

# 669
Търси си си помощник-директор по учебната част, със специалност математика, информатика и ИТ. Обявата е качена в  РУО в петък следобед, изтича утре в 16:00 часа, което навежда на мисълта, че мястото е за определен човек информатик или от НПМГ, или от СМГ Simple Smile

Едната заместник-директорка се пенсионира, затова е обявено мястото Simple Smile

# 670
  • София
Нещо прогресивното изостава с инфото за откриването.
Да не пропуснат да открият учебната година Joy

# 671
  • София
Не, няма да забравят да я открият. Най-вероятно ще я открият на 17.09 в 10 часа, точно както и 107 ОУ.
Сега проверих страниците на 125 СУ, 91 НЕГ, Първа АЕГ, 73 СОУ, 9 ФЕГ, ТУЕС и на СМГ - също още няма съобщение.  Спокойно можем да обявим 107 ОУ и 164 ПГИЕ като лидери, но е малко прибързано да определяме НПМГ като прогресивно изоставаща с инфото.

# 672
  • София
Desem, съдейки по миналогодишната хронология на сайта, може би идващата седмица ще ни уведомят за началото на годината и за учебниците.
За мен остава недоумение все пак, че няма предварителна РС за зайците. Но пък щом толкова години я пропускат, значи все пак им се случват нещата.

# 673
Слънчевата, родителска среща няма, защото зайците са на 15 години и определено не е нужно да се казва на мама какво им е необходимо. Едно от най-хубавите неща в това училище е , че отношението към учениците е като пораснали и отговорни хора, а не като към бебета.

# 674
Слънчевата, родителска среща няма, защото зайците са на 15 години и определено не е нужно да се казва на мама какво им е необходимо. Едно от най-хубавите неща в това училище е , че отношението към учениците е като пораснали и отговорни хора, а не като към бебета.

Тъкмо щях да напиша същото. На 15 не, но на 14 - смятам, че може да носи отговорност за това, което и трябва в училище сама. Дори нв ме интересува - давам пари и да си пазарува. Помагам, ако има нужда или ме помоли, но да си се грижи тя за нейните си неща. Ако забрави нещо или не си е набавила - следващия път ще слуша по-внимателно.
Миналата година неин съученик си беше забравил бележника и майка му тичала да му го занесе. Как не! Да не е на пет, че да му мисля аз за тези неща.

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 19:48 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт