Лакове за нокти - 112

• 74 790
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • Кюстендил
Не е много сполучливо но и нещо от мен Simple Smile))

# 106

Всесезонно ми е любимо това червено Heart  Все се записвам в темата и после не успявам да я следя.

# 107
  • Варна
Разкошно е 🌼 А да кажеш кое е 😊

# 108
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Пф ... съсипах си маникюра с едни стикери ... Мислех, че са с прозрачна основа, а те се оказаха с бяла такава ... Днес ще трябва да сменям лака ...

Скрит текст:

# 109
Безобидна, какво ще сменяш, нищо недей да пипаш, супер свежо е Simple Smile

Mother of PrincesS , страхотен цвят! Кой е лакът?

signora_tina, много е хубав брокатът Simple Smile

Agent Provocateur, ОПИ-то е жестоко! А какви са тези лакове ILNP? Първият много ми допадна Yellow Heart

Д и д и , ще се повторя сигурно, това са много "мои" цветове и сякаш аз съм ти избрала с какво да се лакираш Smiley

~Di~ , много обичам и аз розово и сиво, ама и аз като теб трудно уцелвам хубав сив цвят Smile

Виктория Андреевна, много сладко лилаво! Какво е?

Amiamo, точно такъв цвят исках скоро да си намеря, ама 10 лв. май не ми се дават Smile

Ох, дано не съм изпуснала някой... 2 дена не бях чела темата Satisfied

# 110
  • София
 bubana11, Mother of PrincesS, кои марки и номера са червените ви лакове? Много ми допадат!
Без да изброявам- на всички дами маникюрите са уникално красиви и идейни.  bouquet

# 111
Арабеск, аз го виждам като светло синьо Simple Smile от лимитката на Есенс, която е заредена в Елитис, на дънкова тема май беше... Grinning
https://www.essence.eu/trend-editions/hip-girls-wear-blue-jeans/ … ail-polish-04-10/

# 112
  • Кюстендил
bubana11, Mother of PrincesS, кои марки и номера са червените ви лакове? Много ми допадат!
Без да изброявам- на всички дами маникюрите са уникално красиви и идейни.  bouquet
453 той е много интерен по-принцип е оранжев.

# 113
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

AraBesqUe, на живо  ... не ми допада ... Ще сменям следобяд.

# 114
Благодаря. И аз много го харесвам, на различна светлина ми е различно червен.  
LLUMS номер 22

Преди това пък бях с този също много любим - Перфект гел 542

Последно - това пък е някакъв опит за лак с гъбичка и лентички очевидно не много сполучлив Grinning

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 12:28 от Анонимен

# 115
И друга от новите Малинки Simple Smile Странен цвят ... с някакви частички блестящи вътре ... На живо изглежда значително по-добре като цвят Simple Smile

Скрит текст:

# 116
  • Чукарландия
Здравейте, Момичета! Hug

Влизам при вас с въпрос за гел-лаковете на Sally Hansen (Miracle Gel) - издържливи ли са, заслужават ли си парите, т.к. не са много евтини? Hug
Иначе четката им е много хубава и удобна за нанасяне.

По въпроса на темата: коралови, прасковени и бледорозови цветове предпочитам през лятото. Peace

# 117
  • някъде

Днес се обзаведох с СА 941 и Габрини Briliant B02.

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 15:36 от Д и д и

# 118
# 119
  • някъде
Бубе, кои са лаковете?

Общи условия

Активация на акаунт