Лакове за нокти - 112

• 74 787
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
  • В полите на Пирин планина
И котето е сладур - маникюрът е в тон с него.

# 31
Маникюрът е страхотен, мацьонът - също Grinning чакам точно такива коратаци от Алито, добре ли се държат? Поръчала съм си и златисти.

# 32
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
А тези матовите на CR, за които беше споменато и са в Елитис ... дали ще са добри newsm78

Иначе, моите любимци за лятото са тези три на Малинка ... Вече 2-ро лято ги купувам ... Не ви показвам как са на нокът, че нещо кожата на пръстите на ръцете ми от препарати е наранена и загрубяла и   Embarassed

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 19:53 от Почти безобидн@

# 33
...чакам точно такива коратаци от Алито, добре ли се държат?

Не бях видяла снимките и щях да питам истинска котка ли си поръчала Smile

Почти безобидн@, днес ги гледах 10 мин. сигурно и не можах да си харесам цвят...

# 34
  • Вестерос
Какви са тези малинки? За сефте ги виждам.

# 35
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Италианска марка са. Аз им харесвам лаковете, но не са много евтини, според мен ... Към 10 лв., ако не са на промоция. Но лаковете са малка част от марката, залагат повече на грима.

# 36
  • Вестерос
Мерси и къде се продават?

# 37
Мерси и къде се продават?
Имат магазини в МОЛ Сердика, МОЛ София, Ринг МОЛ и МОЛ Парадайс.

# 38
Влизала съм хиляди пъти в Малинка и никога дори не съм забелязвала лаковете😄 Май ще взема някой за проба.

# 39
В София "Малинка" имат и магазин на Графа - на площад "Патриарх Евтимий" /Попа, както е известен/.

# 40
Виктория Андреевна, котетата са издръжливи колкото и останалите стикери, но при отлепянето на защитното фолио на едното опашката му се разчлени, понеже е много тъничка.. Laughing

# 41
  • Благоевград
Леле какви красоти, направо свят да му се завие на човек Grinning

Това лято моят любимец е ГР 20, втори път повтарям от него в рамките на месец, влезе ми в душичката. За съжаление не мога да му хвана цялата красота в снимка

Онзи ден минах през ДМ и взех един топ 2 в 1 на Trend it up, ми не съм доволна. Няма съхнене. Слагах върху него капките на Есенс за изсушаване, след 10 минути още покритието беше меко, даже имам на няколко места неравности, явно като съм правила нещо съм закачала ноктите някъде. Определено не съм доволна и не заслужава 5 лева. По-добре да си бях взела на Есенс топ лака, който ползвах и преди, така и така базата ми прави мехурчета, трябва и нея да сменям, та тези дни ще мина през някой от магазините и ще си взема отново тях.

# 42
Арабеск, с най-голямо удоволствие бих си поръчала истинска котка, но ситуацията в момента не го позволява Grinning благодаря, Малечка - не съм от най-големите сръчковци, така че явно ще трябва да внимавам повече.

# 43
# 44
  • Кюстендил

Италианска марка са. Аз им харесвам лаковете, но не са много евтини, според мен ... Към 10 лв., ако не са на промоция. Но лаковете са малка част от марката, залагат повече на грима.

Веднъж попаднах на промоция 10лака за 12лв,не бяха много хубави цечветовете но си взех и на мен ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт