Лакове за нокти - 112

• 74 787
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Ооо, да... Вярно, аз се заблудих Close

Ивче, страхотен е!

# 571
Момичета, вие как си снимате ръцете? Днес направих опит и с телефона и с апарат, е не става и не става Sad А, тези дето показвате и двете ръце едновременно, някой ви снима ли?

# 572
Е, защо да не става? 😃

# 573
  • Стара Загора
Аз снимам с апарата на самоснимачка.

# 574
По въпроса на Агент, нищо не ползвам, старая се да нанасям прецизно. Но трябва да взема да пробвам, удобство си е.

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 09:04 от Lemy

# 575
Да, аз също с телефон или камера на самоснимачка. Кое не ти се получава?

За почистване използвам четка, която топя в капачка с лакочистител Smiley

# 576
Ами, все ще мръдна и ще стане размазано или няма да е на фокус  Crazy  Може би, ще трябва да потренирам повече Crossing Arms

# 577
А как и къде точно поставяте апарата/телефона, за да снимате ръцете?

# 578
Момичета, вие как си снимате ръцете? Днес направих опит и с телефона и с апарат, е не става и не става Sad А, тези дето показвате и двете ръце едновременно, някой ви снима ли?

зависи с какво качество са ти камерите .. с дясната снимаш лявата /разбира се ,ако не си левичарка/ и готово , нищо сложно

# 579
Телефона го държа с дясната си ръка и затова винаги само лявата показвам 😂Апаратът си има статив и го слагам на него, съответно го насочва да снима отгоре надолу, а на масата обикновено слагам лист едноцветна хартия и ръцете отгоре.

# 580
Аз имам коректор на DM - идеален е. След почистване го трия в хартиена кърпа, още използвап първото връхче като веднъж го подрязах за да го изтъня и махна зацапаната част. Има 3 резервни връхчета. На мен ми е много удобен, вече сигурно 4 месеца го използвам. И четка натопена в лакочистител използвам за ваденки.

# 581
  • Пловдив

# 582
Да си покажа новите лакове и тук.Много са хубави и покривни.Приятно ме изненадаха Simple Smile

# 583
  • В полите на Пирин планина
Каква марка са? Много са хубави!

# 584
  • София

За първи път съм с гел-лак. Не знам колко ще издържа, много бързо ми омръзват и обикновено сменям лака си на 4 дни. Сигурно ще е за кратко, но ми предложиха безплатно и се съгласих. Обичам сама да се лакирам.

Общи условия

Активация на акаунт