Лакове за нокти - 112

• 74 787
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
О, ОПИ Get Your Number ми е един oт любимите пясъци, обаче го нося през есенно-зимния сезон. Heart Eyes
Определено на 2 пласта все още изглежда не толкова тъмен и е ОК за летен, но на 3 си отива в есенно-зимните, Simple Smile
Между другото не устоях на любопитството и го пробвах с 3 различни сини подложки - чудно, чудно - както и с топ и с матов топ!

Съгласна с вас, че е рядко красив син лак! Най-красивият, който някога съм си купувала определено!

Ди, Ивченце - много красиви и стилни визии показвате пак и да си призная тихо, че с по-къси ми харесвате повече! Лично предпочитание Simple Smile

Щях да ви питам дали имате тема или ФБ за размени на лакове (имам няколко, купени последните 2-3 седмици, които толкова се доближават до моите вкъщи или след първо мазане съм решила, че не са мои цветове, че няма никакъв сми да ги пазя)

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 20:58 от Agent Provocateur

# 436
Скрит текст:
О, ОПИ Get Your Number ми е един oт любимите пясъци, обаче го нося през есенно-зимния сезон. Heart Eyes
Определено на 2 пласта все още изглежда не толкова тъмен и е ОК за летен, но на 3 си отива в есенно-зимните, Simple Smile
Между другото не устоях на любопитството и го пробвах с 3 различни сини подложки - чудно, чудно - както и с топ и с матов топ!

Съгласна с вас, че е рядко красив син лак! Най-красивият, който някога съм си купувала определено!

Ди, Ивченце - много красиви и стилни визии показвате пак и да си призная тихо, че с по-къси ми харесвате повече! Лично предпочитание Simple Smile

Щях да ви питам дали имате тема или ФБ за размени на лакове (имам няколко, купени последните 2-3 седмици, които толкова се доближават до моите вкъщи или след първо мазане съм решила, че не са мои цветове, че няма никакъв сми да ги пазя)
Заповядай  Hug
http://old.bg-mamma.com/?topic=772389;topicrefid=19

# 437
В тон с прекрасния дъжд навън малко синичко от вчерашната ми реколта, пардон, пазар!
Скрит текст:

Заграбих най-безсрамно следните Опита:
1. Get your number
2. My Private Jet
3. Muir Mouir on the Wall
4. A Good Man Darin is Hard to Find

Страхотен 😍 Всъщност всичките много ми харесаха. От къде ги поръча,за да се разровя и аз?

# 438
Здравейте, мами Simple Smile кажете ми някои марки издържливи лакове за нокти от които сте доволни ,като за издържливост имам в предвид от 4,5 дена до седмица.Като маникюристката ми каза,че Opi не са издържливи вече ,както преди.Бях решила да си поръчам.Няма значение дали е евтин или скъп искам да издържа повече. 😀

# 439
Здравейте, мами Simple Smile кажете ми някои марки издържливи лакове за нокти от които сте доволни ,като за издържливост имам в предвид от 4,5 дена до седмица.Като маникюристката ми каза,че Opi не са издържливи вече ,както преди.Бях решила да си поръчам.Няма значение дали е евтин или скъп искам да издържа повече. 😀

Много зависи и от плочката ти. При мен най-издържливи са SNB и гел серията на Essence. Peace

# 440
В тон с прекрасния дъжд навън малко синичко от вчерашната ми реколта, пардон, пазар!
Скрит текст:

Заграбих най-безсрамно следните Опита:
1. Get your number
2. My Private Jet
3. Muir Mouir on the Wall
4. A Good Man Darin is Hard to Find
Страхотен 😍 Всъщност всичките много ми харесаха. От къде ги поръча,за да се разровя и аз?
В събота шляпах в горещината по бул. Борис III  и влизах по магазините наред да си поема въздух и открих тези Опи-та с намаление 20% в Аптека Медея - и нали съм си Плюшкин...
https://www.google.bg/maps/place/Medeya/@42.685647,23.296938,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x211ec1adfc1d6cc4?sa=X&ved=0ahUKEwiIh7f1m9bVAhXG0xoKHZHPBfYQ_BIIigEwCg

# 441
При мен най-издръжливи са Флормар и Катрис IcoNails. ОПИ при мен е издръжливо също. (Не съм пробвала гел серията на Есенс, но лакът от лимитираната серия на Елитис - светлосин матов, също издържа геройски 5 дни.) Нещо от вчера - блясък и котета Simple Smile
Скрит текст:

Както обикновено не мога да уловя реалния цвят - излязъл е коралов, а на мен стои по-тъмен розово-червен.

# 442
Agent Provacateur,благодаря за информацията. Не съм в София вече трета седмица,сега се чудя кой да пратя да порови за мен 😁 ММ със сигурност ще ми откаже. А в Медея в нашия квартал никога не съм виждла OPI.

# 443

Много зависи и от плочката ти. При мен най-издържливи са SNB и гел серията на Essence. Peace

Здравей,плочката ми е суха и чуплива а,откакто родих стана още по зле. Neutral Face  да не говорим ,че и едно Хашимото ме тормози косопад ,чупещи се нокти и така нататъка Wink

# 444
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Холограмка на Caterine Arley 667 като номер:
Скрит текст:

# 445
  • Варна
Здравейте, момичета! Търся тази марка лакове New well

Ако знаете къде в София се предлага, моля споделете. Simple Smile

# 446
  • Вестерос
Аз съм така, отдавна не съм слагала графитен

Скрит текст:

# 447
Момичета, малко офф топик, но как успявате да уловите на снимка реалистични цветове на лаковете? Има ли някакъв пиниз, примерно по отношение на светлина или нещо друго?

# 448
  • Бургас
При мен ОПИ и Шанел са трайни,както и China Glaze.

# 449
Престраших се днес да сложа този прекрасен и безумен(като цвят за лак за мен) Catrice. Подарък ми е Gift Heart иначе сигурно никога нямаше да посегна да го купя, въпреки че е прекрасен цвят! Blush Не знам колко ще издържи на мен, утре съм на работа и може и да не го заведа... Stuck Out Tongue Closed Eyes още не знам.
Скрит текст:

И със светкавица

Общи условия

Активация на акаунт