Ваканционна на мамите от ИБ

• 34 712
  • 766
  •   1
Отговори
# 210
Ами да - забравих да честитя р.д. на Бени - жива и здрава да си, много късмет да те съпровожда!

# 211
Браво, Сандре!!! Честита да е Михаела! Здрава да е и послушна!
Моме, чудесно да ви е на чист въздух. Малко ви завиждамммм.....
Бени, чувам за някакъв терористичен акт при вас....Мини да кажеш как е положението.
Дани, казаха ти да не скача ли? Аз съм чувала че не трябва да кара колело.
Хубава неделя на всички!

# 212
  • shumen
Принцеска,да казаха ми,че след операцията не трябва да бяга,да скача,да кара колело и също и за тези яздещи колички.До сега го пазих,но днеска не успях и прави всичко,което не трябва вече.То за бягането и скачането го правеше и преди това и все се карах,ама днеска го оставих да се набеснее едно хубаво.Само се моля да няма последствия след това.
Утре го оставям с нашите до обяд,а аз съм 1 смяна.Дано ги слуша и да не им създава проблеми само.

# 213
  • София
Бени, да си жива, здрава още толкова обичана от любимите хора. Пожелавам ти от тук на сетне да ти се наредят нещата по най добрия начин.

Сандре, да е жива и здрава Михаела. А на теб скорошно възстановяване.

# 214
  • Sydney
Благодаря Ви за прекрасните пожелание Simple Smile
Честита дъщеричка на Сандра, да е много здрава и много щастие и късмет да има Simple Smile Hug (на моята дата и тази на Арнолд - браво, супер) Simple Smile
Месечинка виторога коя книга на Софи Кинсела взе, обичам да й чета книгите, супер неангажиращи Simple Smile
Princessa да, казаха че са ги хванали терористите, които подготвяли атентат, но нищо повече, не е имало вълнения или извънредни мерки...
stelico нищо особено не празнувахме - ходихме до един плаж (беше 26 градуса топло, но с облаци), пуснах Ема да поиграе боса, после седнахме на един бразилски ресторант и накрая заведохме Ема пак да играе на площадка...
За млечните - Ема все още прави реакция от тях и все още (като изключим шоколадовото мляко от къп кейк декорейшъна) прясно мляко не е пила... но яде масло, сирене, кашкавал, кисело мляко... правен й е теста от Токуда, нямаше никакво отклонение... нейните пъпки са над лакътя и вечер мн се чеше, някой път до кръв... бях й спряла всичко и пак ще го направя скоро, че не й е мн гот...
Миналата седмица казаха, че ще трябва да са облечени като австралийски животни следващата седмица и Ема след като й казах, че нито мишката, нито прасето са типични австралийски се разбрахме за коала - Та сега костюм творя, Хаха
Аз днес ходих на интервю за работа, чак не ми се вярва... ще видим кво ще излезе от цялата схема...
Май това е, което се сещам Rolling Eyes

# 215
  • Варна
Бени,
честит рожден ден на патерици, на цялото семейство и на теб в частност пожелавам да сте щастливи и да почувствате Австралия като свой дом. И здраве, разбира се. Леле, 26 градуса посред зима, егати кефа Mr. Green
На Софи Кинсела взех последната (поне аз за друга не съм чувала да е излизала - Беки Б. в Холивуд. Не съм я почнала още, защото дочитам една друга, след това я мятам.
Честито и на мама Сандра!
Арвенче,
почти се оправи, при определени движения ме боли вратът и към рамото леко, но иначе не.
Ант,
пясъчник, басейн и люлка е повече от достатъчно Grinning

уф. Мм ми звъни ей сега, Борислав направил голям цирк в градината, дърпал го за ръката, бягал след него, ревял... И миналата седмица било така, не можело да продължава така, да сме измислели нещо, щял да спре да го води на градина! Е кво да направим, викам??? Да не го водим, да го заключваме сутрин вкъщи и да го оставяме! Или аз да се грабна, да давам пари за автобус всяка сутрин, да го отменя! А като ревеше в яслата цяла година и се търкаляше по земята кой го води - аз! И копче не съм казала. Егати! И за кво ми се обади, и моя ден да скапе, цял ден да го мисля.  Ис един обвинителен тон, все едно аз съм крива за нещо!

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 08:00 от Месечинка виторога

# 216
  • В къщурката на хълма на феите
Месечко пускай си го повечко покрай ушите .. и аз вчеря излязох за първи път от пет години сама да пия кафе с една от най-добрите ми приятелки, която не съм виждала вече 3 години и Мецан два пъти ми звъня да ме пита кога ще се прибера .. пак се прибрах, когато реших аз, но не е там въпроса .. между другото Софи Кинсела има сигурно още 4-5 книги за Беки Б. Grinning Grinning Grinning

# 217
  • Варна
Знам, знам, всичко съм изчела Laughing

# 218
  • Варна
Месечинке, хич да не ти пука ... Аз в такива моменти даже злорадствам 😈  Няма само на мен да прави панаири, я!
Ако не е обичайно за Борислав го поразпитай, защо се държи така, какво го притеснява ...

# 219
  • Варна
Не е обичайно, но се е случвало и друг път. Предполагам, че сборните групи и липсата на любимата му госпожа допринасят. Интересно е, че тръгва весел, аз изобщо не допусках, че е възможно да прави такива панаири. Ще говорим довечера пак. Миналата седмица ММ пак се беше оплакал, тогава го бях питала - мъчно му било за тати. Толкоз. Вечер на площадката, където излизаме идва баща ми, но си тръгва по-рано от нас, защото живее далеч. Ей, от няколко дни Борислав го гони по 20 пъти да го гушка, да му казва пак да дойде, ама да не забрави да дойде, ама пак прегръдки, пак целувки, нещо яко се е разнежил, не знам защо. Период някакъв е, предполагам Rolling Eyes

# 220
  • Сливен
Бени, ЧРД със закъснение. Бъди жива и здрава. Нека животът ви в Автралия да е прекрасен.
Честита дъщеричка на Сандра. Да са живи и здрави цялото семейство и нека нейната малка лъвица да е по-кротка от моята.

# 221
Честита дъщеричка на Сандар ! Да е много здрава и щастлива Simple Smile

# 222
  • shumen
Месечинке,дано спре да прави скоро Борко циркове в градината.Дени и той ми реве сутрин и то се оказа,че само като го водя аз,а води ли го някой друг госпожата каза,че няма такива панаири.Затова сега след месец като тръгне пак и започне с панаирите съм предупредила баща ми,че ще го пращам той да го води.Иначе и той ми е станал много мил и гальовен и само гледа да гушне някой и да започне да се мазни.

# 223
Да се разпиша набързо, да не си помислите, че съм останала в Испанията, не че ми се връщаше, де 😁
След връщането ни, от петък сме в болница и лекуваме пневмония, хубавото е, че дробчето се чисти и утре живи и здрави сме си вкъщи и продължаваме домашно лечение. Нали ви се оплаках, че кашля кокосата, преди да тръгнем бяхме на сиропи и инхалации, като заминахме там, навсякъде бичеха климатици, ние нали индианци, не сме свикнали така, на третия ден пак започна кашлица. Прибрахме се, веднага я отведох при док, чу хрипове, снимахме и излезе това чудо, тя до сега и бронхит не беше карала 😑 Важното е, че минава вече ☺
Сандре, жива и здрава да ти е принцесата! Много щастливи да сте всички заедно! 🌼🌼🌼
Бени, жива и здрава да си, сладурке! Цялото щастие на Австралия ти желая от сърце! 🌸🌸🌸
Целувки за всичкиии 😙

# 224
  • Варна
Тъкмо се чудех, къде останахте ... ?
Кокос, бързо да оздравява Деничка! Милата, измъчила се е. Т. вдигаше ли ?
И аз да се включа към нескопосаните майки ... Тази сутрин сцепих нокътя на палеца, на крачето, на Атанас Sad Много кръв тече и знам, че го е боляло доста. Отварях вратата на градината и не му видях крачето, така писна ...

Общи условия

Активация на акаунт