Ваканционна на мамите от ИБ

• 34 712
  • 766
  •   1
Отговори
# 225
  • В къщурката на хълма на феите
Аз снощи изтървах Здравко да падне по очи /на 2 крачки бях буквално от него/ за втори път от четвъртък .. горната му устничка виси до пъпа му, челото му е ожулено и човека пак не ще да ходи сам навън .. тотално се пищиса Disappointed

# 226
  • до едно тепе
Кокоси бързо да се оправя Дени. bouquet
Оффф Арвенче за съжаление нямаме очи навсякъде. И на мен се е случвало Слав да си навре краката под вратите. Бързо да минава. Hug
Мецко и това ще мине. Дано не пада повече Hug
Аз минах на скенер днес и после през невроложката. Установиха големичка дискова херния на единия диск и протрузия на другия. Физиотерапия и балнеолечение и уж щяло да ме боли по-малко. И плуване. И те така.

# 227
  • Варна
Поспаланче, искрено съжалявам да прочета това, защото знам какъв ад е тая болка Sad Ако искаш се присъедини към темата за ДХ във форума, има много полезна информация, както и имаме ФБ група. Споделяме кой какво прави и къде ходи, за да се поддържа, естествено има и доста оперирани ... Ако имаш, каквито и да било въпроси, пиши ми на ЛС, не се притеснявай!
Мецо, то ще е от времето май. Сварили сме си мозъците ... Емка, как е? От септември ли започваше предучилищна?

# 228
  • Северозапада
По повод гръбнаците. Сутринта гледах репортаж за гръбначна клиника, където "оправят" гръбнака с наместване, масажи и подобни. Имало висока успеваемост за разлика от оперативните методи. Може би някъде има и повече информация от пациенти. https://www.americanspinalclinic.com/bg/
Кокоска, бързо възстановяване на Дени!
Бързо да минава и на Здравко и Насето!

# 229
  • NE
Давайте идеи, че за последния час Вилито повърна 3 пъти на фонтан. Бяхме на плаж и сръбна малко морска вода.

# 230
  • Бургас
Ентерол, клеева тинктура и вомитосхил  Peace Бързо да се закрепи

# 231
  • Варна
Хидрасек или нещо подобно, за да не се обезводни ...
Мраве, това с наместването никак не е препоръчително! Така могат да те " наместят ", та да останеш инвалид за цял живот ...

# 232
  • до едно тепе
Арвенче аз нямам чак такива непоносими болки. Освен онова сецване преди месец. Да случва се да ме наболява и понякога да не мога да се наместя в кревата, но не е често и постоянно. Поне засега нещата са повече от поносими. Предполагам ще става по-зле с времето. Ще надникна в темата, когато имам време,че сега трябва багаж да стягам. 3 дена ще се опитам максимално да покисна в басейна и джакузито, ама дали ще ме остави челядта е друг въпрос Laughing
Аз при Гала гледах някакво предаване преди няколко месеца пак за дисковите хернии в някаква софийска болница, но не помня къде точно. Може да го потърся newsm78
Фейче аз съм доволна от капките вомитусхийл и не му давай да се налива с много вода. При Слав това предизвиква повече повръщане. Приятелка ми похвали Ипека 9СН в доза 5гр през 15 мин за 1 час и никаква вода и храна през това време. После се разреждат приемите, но не знам как точно. Нейните повръщат ужасно от вируси и с това ги стабилизира бързо. И имаше някакви соли от аптеката за оводняване- хидратин алфа. Тя и тях дава, когато разреди приема на  ипеката, за да ги оводни. Бързо да му минава Hug

# 233
В тази клиника по-скоро правят гимнастика - по БНТ имаше много пространен репортаж и интервю по темата преди време ..
Цвете пробиотик и кисело мляко СКО успее да ги задържи, иначе вомитус ..
Арвенче да от септември .. евентуално ..

# 234
  • Северозапада
Точно по БНТ гледах сутринта повториние на някакво здравно предаване. Не правят "наместването" физически, със сила, а с упражнения. Открих, че коментирана и в темата за ДХ още миналата година. Hands V

# 235
Мравче значи същото си гледала като мен Simple Smile

# 236
  • Sydney
Кокос да се оправя бързо Дени Hug
pospalancho дано да не се активира Hug

Вчера се ядосах, защото като вземах Ема от училище и госпожата носеше шише с флажил, явно някой родител го е дал за детето... може ли да са полкова прости братче... Ема, че е със сопол пак, със сопол е, Ама дано само с тва да се размине...
Днес бях на улилищното събитие - имаше оркестър (училищен), танци, песни, спортни демонстрации, децата бяха носи, но това да не ви чуди вече... и  така...

# 237
  • NE
Брех какво е това нашето чудо. След n-тото ставане с хленчене и 10+ повръщания накрая ги пратих в Спешното. Там му дадоха две свещички Вомакур, че няма ни една денонощна аптека. Иска да пие вода така неистово, а я повръща след 5 секунда на фонтан. Правих му някаква вода със сол, захар и лимон, но също я повърна. Сега май се успокои от Вомакур, но вдига Т и е свещички Ефералган.
Вчера го водих на плаж. Беше голям кеф, ама смятайте колко е чисто морето щом след 30 мин. почна да драйфа.

# 238
  • Варна
Едва ли е точно от морето, чак толкова скоростен вирус не знам дали има... Но няма значение откъде го е лепнал в крайна сметка. Аз давам Натриев цитрат срещу гадене и повръщане, и аз съм го пила, има ефект.
Вчера водих Борислав на зъбар. Чисти му кариеса, но каза, че е дълбочък... Уж е твърд, а не разкапан зъбът, но при пиленето се оказа по-дълбок, от колкото мислеше докторката. Затвори го с временна пломба, защото на моя му омръзна да зяпа и сега ще следя за болка, която ще е знак за възпаление. Ужас, така се притесних пък аз, как можах да го изтърва тоя зъб. Иначе останалите му били перфектни, като за 5-годишен много добре били нещата, ама тоя... В понеделник уж ще го приключваме. Та всички си имаме малките издънки към децата, нормално, няма как да огреем навсякъде за съжаление.
Ау, моят мъж е такава драма куин, вече ми иде да... ей сега пак звъни и започва "ако довечера видя Борислав да яде сладко утре няма да го водя на градина". "що бре???". "Ми така, това са мерките ми да не реве сутрин!". Е много беше важно да ми звънне на пожар в 8 без 5 да ме информира.

Последна редакция: ср, 02 авг 2017, 07:58 от Месечинка виторога

# 239
  • Северозапада
Фея, бързо да се оправя Вили и да не зарази и бебо! Нямам никакъв опит с такива гадости (дано и не придобивам, нашите ми стигат Hands Pray).
Месечко, ще оправите зъбчето и ще мине. Щом другите са здрави, не се притеснявай, че си го изпуснала. При София освен, че кариесите са много, има и на предни зъби, тя така се наплаши, че не иска и да чуе за зъболекар. Дано не се разпаднат, докато се престраши. Не искам да ги правят под анестезия. Дано не се влоши толкова.
Бени, разрешават ли да се носят лекарства Thinking? Явно да. Може да не е за нещо заразно или да е краят на лечението и да няма опасност за другите деца. Дано Ема мине само със сополи!

Общи условия

Активация на акаунт