Ваканционна на мамите от ИБ

• 34 712
  • 766
  •   1
Отговори
# 270
  • NE
Бени Ех, че гадно. Дано скоро нещата влязат в релси.
Love_fairy Успех!
Мецинко Силни палци за хубави резултати.Relieved

Сагата продължава. Майка ми и ММ се тръшнаха от вируса. Обаче както не ми повръщаше Вилито и снощи пак ревна и повърна. После и разтройство. Вече съм в нервна криза, че кара само на вода.

# 271
Благодаря ви за милото посрещане и пожеланията Simple Smile

Ние днес ще си изкараме на зъболекар. Аз съм от 11ч за пломба, Габи е от 14:30. После баща й ще я вземе и ще тръгват за море утре Simple Smile Кой като нея...до онзи ден беше с нас, сега пак Simple Smile

Поспаланчо, позната история с обикалянето по басейните. Ние бяхме на море и ту на плажа, ту при басейните Sweat Smile

Флауър, летните вируси са ужасни. Хубаво е , че пие водичка! Пробвай с оризови бисквити и лечебната каша на Хумана. Може да се прилъже да хапне. Дано минава скоро!

# 272
Меци, стиснати палчета и от мен. Точно предната вечер сънувах, че трябва да водя някого на ЯМР и като се събудих се сетих за вас. Дано донесеш само хубави новини.
Love_fairy,Кокосче стиснати и за вас. Скоро да се поФалите Simple Smile
Феичка,бързо оздравяване.

# 273
  • Сливен
Меци, стиснали сме палците, с теб сме всички  Hug
Кокосче, Прахче, Love_fairy, сигурна съм, че ще успеете  Hug
Дани, ЧРД на патерици - бъди жива и здрава и много щастлива  bouquet
Ние се завърнахме от морето, но не пак без поражения - от пътя отидохме направо в болницата: Иви разчесала една пъпка с мръсни ръце, набрало ужасно много гной, наложи се да я чистят, сега под превръзката има дупка в ръката  Sad Отложихме и празника за РД. ММ и той с подобен проблем, но много по-тежък, чистиха и него.

# 274
  • shumen
Поспаланче,да си изкарате хубаво.Браво на Бубето,че се е престрашила да влезе във водата без проблем толкова бързо.
Love_fairy,успех на зъболекаря.Как сте иначе?Как е Габи?
Цвете,да се оправят всички у Вас скоро.
Рокси,да и минава скоро на Иви,а и на твоя мъж.
Ние сутринта бяхме на детски рожден ден и още там Дени каза,че му е лошо и се разповръща.Прибрахме се по най-бързия начин,повърна още 3-4 пъти,легна и заспа,но сега стана и пак не му е добре.Лежи от креват на креват и нищо не е ял цял ден,а не иска и да пие.Май ще бягаме на спешен по късно ми се струва,ако продължава така.

# 275
  • NE
Дани Звучи като нашия вирус. Днес почна и АБ, че освен че не яде пак започна да повръща, разтройство и Т до 38 градуса. Баща му и той с Т. Бебето го мъчат зъби и ми яде рамото и отлазва да суче и направо с тая жега ми иде да се хвърля от някъде, честно.

# 276
  • shumen
Цвете,не знам,но се надявам да е било това Засега живна малко, поиска вънка и излязохме. Повече не е повръщал от обяд.

# 277
  • Северозапада
Меци, ще стискам палци за добри резултати.
Уау Рокси, какво е това чесане? Ужас Open Mouth Барзо да оздравяват и Ивка, и ТМ.
Успех на Форест, Кокос и Прах!
Ние днесшния ден изкарахме на остров на Дунава. Добре беше. София почти не е излизала от водата. Вози се на джет и надуваем ринг. Хареса и много и не искаше да тръгва.

# 278
  • shumen
Мраве,радвам се,че сте си изкарали добре в тая жега днеска.
Аз взех и хидратин алфа ама го пие с 300 зора.Повече не е повръщал от обяд,но и той почти нищо не е ял.

# 279
  • NE
Хидратин Алфа е електролитен разтров. Май той ни спаси в най-големия зор. За разтройството - Ентерол, а за повръщането - Вомакур на свещички и Натриев цитрат на сироп. Биогая давам по схема.
Вече е на АБ, че не спря тази Т, както писах вчера. Сега за разкош е нахапан от комари и пак мрънка от 6 часа.

# 280
  • shumen
Цвете,да се оправя скоро Вили.При нас засега повръщането спря,но сутринта пак му дадох Хидратин алфа в чая,че иначе не иска да го пие.

# 281
  • Варна
Меце,
палци и от мен Hug
Рокси,
е от какво е това нещо? Щом при двама души се е наложило чистена какво е това чудо, къде се е замърсило?
Дани,
как сте днес?
Цвете,
бързо оздравяване и на вас!
И ние бяхме на РД вчера, на басейн, нагълта се с вода, дано не лепне нещо. Но пък бесня на воля.

# 282
  • shumen
Месечинке,благодаря,че попита.Днеска е добре.Все едно вчера нищо не е било.

# 283
  • Бургас
Само да кажа, че хидратина има и вариант за деца с вкус на малина, че другото е отврат и често го отказват да го пият  Peace

Другото, което е за деца е на Хумана като каша сладичка е  и прахчета пак на Хумана- Електролит,  Peace

# 284
  • shumen
Месечинке,дано няма последствия от басейна при Борето.
Прахче,то аз точно с вкус на малина взех и не иска да го пие.С 300 зора му го пробутах в сока и чая и го изпи.

Общи условия

Активация на акаунт