Ваканционна на мамите от ИБ

• 34 712
  • 766
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте и от мен в тази адска жега!

STANITANI, Рокси, Мраве, благодаря за пожеланията Simple Smile Чакам новата О и ще действаме People Couplekiss

Дани, Габи е добре Simple Smile Расте и хубавее Gift Heart Класира се на изпита за ПГ към Шилер (сдружение с немски език) и от есента ще е ученичка в училище Simple Smile

На мен днес ми извадиха мъдреца. Кой е толкова луд като мен да се запише в 9:30 в неделя - последния ден от отпуската Rolling Eyes Нищо не усетих, защото слагат упойка. Сега ми е неприятно обаче, защото от време на време има кръв от раната, но ще мине и това.

HugHugHug

# 286
  • Варна
Има кръв от раната ли? Би трябвало вече да се е образувал съсирек... Казаха ли ти в никакъв случай да не се опитваш да го изсмукваш, да го жабуриш и т.н.? слагай лед от време на време на бузата си.

# 287
Ей ме на и мен.
Феичке, много неприятно. Но детето се е оправило. Тва е най важното. Мойто изкара една кошмарна ангина преди десет дни. Разказа ми се игрицата, ама айде- мина и замина.
Бени, бяхме на и на планина и на  морето. Хубаво беше, но ще ми трябва почивката от почивката.

# 288
Има кръв от раната ли? Би трябвало вече да се е образувал съсирек... Казаха ли ти в никакъв случай да не се опитваш да го изсмукваш, да го жабуриш и т.н.? слагай лед от време на време на бузата си.

Месечинке, права си, има съсирече. Казаха ми да не жабуркам и да не плюя Smiley Аз онемях на второто и казах, че не плюя Smiley Пък те хората имали предвид, че като има кръв в устата и хората инстинктивно плюят, при което се засмуква и може да се спука съсиречето. Аз помислих, че ме имат за някой простак Laughing Мисля да си сложа лед сега....Днес определено няма да ми е супер Scream

# 289
  • Сливен
Love_fairy, браво на Габи, успех в новото училище  Hug
Дани, радвам се че Дени е добре  Hug
Цветенце, дано и при вас скоро всички се оправи  Praynig Hug
Месечинке, относно откъде и как имаме само предположения, на всичкото отгоре се и усложниха нещата:
Скрит текст:
когато ММ беше сам с децата на морето за малко по-малко от 24ч., от ходене и грижи по децата си е протрил задните части, оттам дали от морската вода, или не, започва да набира гной от едната страна са извадили гной, колкото топка за тенис на корт; започва да набира и на единия крак, където имаше одраскано от скали, днес му включиха някакъв силен антибиотик и то двойна доза; на всичкото отгоре отзад май пак ще се наложи чистене  Sad ; за Ивайла обясних - пъпка от ухапано от насекомо, разчесано с мръсни ръце и нокти, отново не знам за това дали морската вода е изиграла роля, но ръката и беше нещо страшно; от четвъртък насам съм се превърнала в шофьор на линейка и всичко вкъщи пада на мен, добре че Алекс ми помага; и за да е още по-гадно днес вечерта и Тео вдигна темп. и забелязайх,
 че на дясното коляно и той има абцес - висяхме допреди малко в спешното, хирург така и не дойде,
 трябвало утре да взема направление и тогава ще го прегледа хирург, изписаха Зинат и компреси,
 но казаха, че без венозен антибиотик няма да мине. За да не го тъпча с два различни антибиотика, тази вечер направих само компрес и утре ще го водя на хирург. Лекарите в спешното казаха, че морската вод няма нищо общо, но общото между тримата са рани/протривания и къпане в морето, не знам кое е вярно,
 само се моля всичко да приключи  Praynig

# 290
  • NE
Рокси Съгласна съм, че водата в морето е мега мръсна, че да стигнете до това положение. Едно време раничка да имаш, морската вода я лекуваше. Аз затова и избягвам плажове около наличие на хотели, че е една ...

Съкрати ми се животица. Вилизар отказва да яде и вече не знам какво да правя.

# 291
  • Варна
Фейче,
спокойно де, какво като не яде Hug Ти не си ли карала такъв вирус, после поне седмица нямам апетит аз. Като прибавиш и жегата... Не го карай да яде, няма да умре от глад. Да ръба там някоя солетка, колкото да не е без хич, да пие вода и така, апетитът ще се върне.
Рокси,
направо ме разби вашата одисея ooooh! Ужасно. И аз не мисля, че е от водата сама по себе си, но... Някъде някакво замърсяване очевидно има, за да пострадат повечето от вас. Егати филма... Надявам се да има бързо подобрение, пиши как сте днес.
Сигме,
това е лошото на отпуската с дете, че после трябва да си почиваш от нея, хахах
Боже, не ми се излиза от къщи, втора нощ спя на пресекулки и що не се преместя в хола на климатика не знам. ММ твърди, че в спалнята му е екстра, а аз не мога да дишам там от жега и задух. Сега надупих климатика и не знам как ще събера сили да изляза като знам, че на работа няма климатик. Взела съм един древен вентилатор от къщи.

# 292
  • В къщурката на хълма на феите
Рокси като гледах оня ден в Созопол какво нещо се изливаше във водата, честно да ти кажа аз лично изпитвам съмнения дали не са го лепнали това във водата/на плажа/на басейна в хотела .. другото, което ми идва на ума е, че може и двамата да са ухапани от заразени насекоми .. много лоша работа, ако решиш да не разчиташ само на вашите доктори, звънни ми, ще те насоча към читави в нашия град ..
Цветенце и аз като Месечинката ще ти кажа - не е страшно, че не яде, още повече, че той доста време е болен .. не го храни на сила, давай му глюкоза с лъжичка - хем ще го храни, хем ще го хидратира ..

# 293
  • Варна
Леле, Рокси, какво е това чудо? Дано се оправят скоро таткото и двете дечица! Представям си колко ти е мъчно Sad
Цветенце, всичко ще се оправи, колкото и клиширано да звучи ...
Меци, стиснала съм палците за 17-ти!
Ние уж в Сряда се гласим да ходим в Пампорово до Неделя, честно, изобщо ме ми се ходи ... Дълъг път, Атанас е пак в отвратително настроение след ходене на градина, аз нямам сили да вървя ... Тая анемия и жегите ми разказват играта 😵 

# 294
Рокси, втрещих се и аз от случките при вас...Да минава бързо на децата и мъжа ти!

# 295
  • NE
Оказа се херп ангина. Той само от ангина повръща и грам не яде, та правилно се досетих, ама късно. Остава да се повлияе от илачите, че ми заминаха нервите от притеснения. На градина без това чак септември.
Алекс как са го нахапали комарите. Цялата му главичка е в пльоски, крачетата, всичко.

# 296
  • Сливен
Оказа се херп ангина. Той само от ангина повръща и грам не яде, та правилно се досетих, ама късно. Остава да се повлияе от илачите, че ми заминаха нервите от притеснения. На градина без това чак септември.
Алекс как са го нахапали комарите. Цялата му главичка е в пльоски, крачетата, всичко.
егати и лятото , и чудото, и всичко  ooooh! Бързо да се оправя Вили  Hug
При ММ се наложи отново чистене на всички места, упойката не го е хванала и всичко си е усетил..... Cry
Тео днес ще е с компреси, утре ще решат какво да го правят.
Иви е добре, зараства дупчицата.
Аз се държа......
Благодаря на всички за подкрепата  Hug. Меци, ще видим как ще се развит нещата и ако се наложи ще ти пиша, или звънна  Hug
Имаме и още едно предположение, което някой спомена по-нагоре - ухапано от заразено насекомо, по морето е пълно с някакви малки гадни мушички, които хапят по-лошо и от комарите, стават огромни хроли, всички бяхме нахапани. Ако някой тръгва тепърва по морето, да вземе предпазни мерки против ухапване.

# 297
  • Варна
Да, бях чела някъде, че по южното черноморие имало някакво нашествие на гадни хапещи мушици. Тук няма, в интерес на истината това лято дори комар не ме е хапал, което е странно. Не че се оплаквам, де.
Фейче,
от къде се взе тая херп ангина пък сега, това ново боледуване ли е?

# 298
  • Сливен
Да, бях чела някъде, че по южното черноморие имало някакво нашествие на гадни хапещи мушици. Тук няма, в интерес на истината това лято дори комар не ме е хапал, което е странно.
На Константин и Елена е пълно с тях, там ни изпохапаха, не на всякъде, но има.

# 299
  • Варна
Значи да знам да не стъпвам там. Кой знае какво ги привлича гадините и от кой край на света са допърхали, то кви ли не екзотични гадости си имаме вече.

Общи условия

Активация на акаунт