Ваканционна на мамите от ИБ

• 34 706
  • 766
  •   1
Отговори
# 720
  • В сърцето на любимия човек
Браво на Лия Hug
За баща и не знам какво да кажа освен, че за пореден път доказва, че не е мъж на място. По тази логика, ако той си намери нова жена трябва да поискаш увеличение на издръжката, защото ще има кой да му помага.

# 721
  • Варна
По тази логика, ако той си намери нова жена трябва да поискаш увеличение на издръжката, защото ще има кой да му помага.
Хахах, това е яко thumbsup

# 722
.

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 13:38 от sigma

# 723
  • Бургас
 Joy Joy Joy  това с намирането беше свежо!
Че тя е готова за 2ри клас Лия, какво ще я правят в училище  Mr. Green Mr. Green Ивейн хич не я бива с азбуката, думички и т.н  , с цифрите е перфектна, дори се опитват да смятат с баща и, ама буквичките....не проявява и интерес, баба ми нали е учителка и се пробва да я ангажира и да и покаже някакви неща.....нашето не само че не обърна внимание, ами точно обратното  Crossing Arms Crossing Arms

Наистина не мога да повярвам как пред очите ми дори много добри мъже се промениха тотално, не е реално чак!

# 724
Има много интерес към буквите. Познава повечето. Има един много хубав интерактивен буквар и той е много полезен. Срещу всяка буква има животно или нещо друго. И няколко степени- букви, цифри.
Например- намерете буквата преди И, натиснете 8 копчета.

Ей това е http://rayatoys.com/details.php?offer=8008

# 725
  • В къщурката на хълма на феите
оооо това е много яко .. ние имаме на същата фирма подобен, той обаче е в по-ниска възрастова група - има само животните и какви звуци издават и 10тина игри в подобен стил, пак за броене, следване и т.н, Здравко му е страшен фен, може това на Ема да го купя за РД или Коледа, че там още ми е неясно с какво ще играем дядо Коледа ..

отивам на гЕнеколог, да видим там какво ще излезе ..

# 726
Честно казано това си е избило парите отдавна. Само батерии да се слагат де  Joy

# 727
  • Варна
От тази марка имам една играчка, развали се за отрицателно време, почти неползвана. Писах им във ФБ страницата, просто да се оплача, те пък взеха, че ми пратиха нова. И тя се развали също така след много малко ползване. На една приятелка наскоро пък изобщо не тръгнала... Нямам им доверие изобщо вече, а този буквар изглежда много добре иначе Rolling Eyes Моят син има един лаптоп Фишър прайс, от племенницата ми, е на това му викам здрава играчка, изобщо на всичко на Фишър прайс. От него учи буквите, ама не помни много. Примерно буквата О като я види и казва "това е буква "охлюв" Mr. Green

# 728
  • Бургас
И ние имаме един "таблет" с буквички и думички, май е куча марка  newsm78 newsm78 и компютър с такива занимателни игри. Играе....ама не много. Първите 3-4 дена беше а-у и вече от дъжд на вятър като си легне вечер си ги пуска да играе преди да заспи  newsm78

Поне мога да се похваля вече, че усвои много добре хващането на химикала и не го грабва като маймунка, че беше голям проблем! Що мъниста низахме обаче и лепяхме и разлепяхме дреболийки, за да усвои фината моторика, обаче за месец по-чести занимавки, стана работата! Сега съм и много доволна от екипа в градината, да бях я преместила по рано, още като навърши 3.... Tired Tired Имат в екипа учителка, завършила спортното, всяка сутрин са на двора да правят гимнастика, отделно почти постоянно са навън и ежедневно ми я връщат с разни нови песнички, сплетени плитки. Коренна разлика и на детето се отразява също много. Убеждавам се колко е важно да си върши човек с удоволствие работата! Сега ще видим септември, като разтурят групите и я върнат в новата при другата госпожа, как ще е. Мъжът ми днес за пръв път се е срещнал с нея.....Ако ли не, ще ходя да говоря с който трябва, да върви със сегашната група, единственото кофти е, че ще и орежа 1 година от детството  Tired Тръгне ли сега с 2ра група, ще завърши и училище и университета с една година по-рано, това значи една година по-малко детство.

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 14:47 от Cherry^Blossom

# 729
  • София
Не знам, но съм забелязала, че много мъже след развод, раздяла озлобяват спрямо бившата си половинка, което не мога да си го обясня при положение, че преди това си се клел в този човек.

# 730
И аз съм сред феновете на играчките на Thinkle star, имаме, подарявала съм също на близки деца.
Все пак реших да се пробвам да поработвам надомно, дали изобщо ще стане нещо, или ще съм си изгубила времето - ще докладвам зимата.
И познайте кой пак е болен - дааа, баткото! Сега пак правим гимнастики да ги държим разделени, които по правило се увенчават с неуспех, ама дано поне леко изкарат вируса  Crazy

# 731
  • shumen
Месечинке,не се притеснявай.И Дени е с две направени зъбчета вече.
Мраве,при нас първия път нямаше проблем като го водих на зъболекар,но втория беше нещо ужасно.Рева,дра се,стисках го,за да му отворят устата и да му работят по зъбчето.
Сигме,аз затова от самото начало изисках издръжката да му я оддържат по банков път.Не,че сега все като намери удобен момент да се заяжда и не пита къде са парите,какво ги правите,че не стигат.Нищо,че дава само 150 лева и според него са много и стигат.
Моме,дано се оправи скоро Марти и не зарази и бебето.
Ние също имаме компютър с буквички и цифрички,но Дени не проявява голям интерес към него.Сега от няколко дни пък му прави кеф да казва някой думички на английски и като го питам от къде ги е научил казва от градината.Снощи както си стоим и вика това е бананос за бананите и всички паднахме да се смеем.
Аз след малко отивам да си го взема от градината и да видим днеска какви ги е сътворил.

# 732
  • Северозапада
Мраве,
тези временни пломби са бошлаф работа Crazy На Борислав миналия път нали му правиха зъба на 2 пъти, докторката сложи временна пломба, тя след 2 или 3 дни падна Crazy Още 4 дни си ходи без пломба, докато дойде новият час.
Ами София ще си ходи с дупката, която ще остане след падане на пломбата, докато пак не я заболи зъба или трябва да я водим да и правят зъбите под упойка. Иначе зъболекарите, с които съм говорила смятат, че при София това е следствие от инхалациите. Не знам как да го обясня, но все едно няма емайл, задържат много плака.
А София изобщо не иска да я занимавам нито с букви, нито с цифри. На нея и дай само представления да прави. Най-интересно и е да играе на магазин, лекар, училище. Ситуационни игри ли се водят, не съм сигурна.

# 733
Събирате ли стикита? Че вкъщи всеки ден се преглеждат, сакън да не станат повече, ама няма.

# 734
  • В сърцето на любимия човек
Моме - каква надомна работа реши да взимаш? И аз много се замислям за започна да работя нещо от вкъщи, че парите все не достигат и се плащат приоритетните неща, а другит застрашително се трупат, докато не станат належащо  важни в някакъв момент.

Общи условия

Активация на акаунт