За баща и не знам какво да кажа освен, че за пореден път доказва, че не е мъж на място. По тази логика, ако той си намери нова жена трябва да поискаш увеличение на издръжката, защото ще има кой да му помага.
това с намирането беше свежо!

и компютър с такива занимателни игри. Играе....ама не много. Първите 3-4 дена беше а-у и вече от дъжд на вятър като си легне вечер си ги пуска да играе преди да заспи 
Имат в екипа учителка, завършила спортното, всяка сутрин са на двора да правят гимнастика, отделно почти постоянно са навън и ежедневно ми я връщат с разни нови песнички, сплетени плитки. Коренна разлика и на детето се отразява също много. Убеждавам се колко е важно да си върши човек с удоволствие работата! Сега ще видим септември, като разтурят групите и я върнат в новата при другата госпожа, как ще е. Мъжът ми днес за пръв път се е срещнал с нея.....Ако ли не, ще ходя да говоря с който трябва, да върви със сегашната група, единственото кофти е, че ще и орежа 1 година от детството
Тръгне ли сега с 2ра група, ще завърши и училище и университета с една година по-рано, това значи една година по-малко детство.
На Борислав миналия път нали му правиха зъба на 2 пъти, докторката сложи временна пломба, тя след 2 или 3 дни падна
Още 4 дни си ходи без пломба, докато дойде новият час.Препоръчани теми