Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~174

• 67 007
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Деси - сега му е времето за зимнината - лятото ден година храни.....
Не съм много в час след десетденевното отсъствие - не знам кое е ново и кое старо...но една мамаша е пуснала нова снимка на Ози...

И пише....
Цитат
Галина Марущак

ВОТ И ПОЯВИЛОСЬ НОВОЕ ФОТО ОТ ОЗДЖАНА .СПАСИБО.ВЫГЛЯДИТ ПРЕКРАСНО ВИДНО ЧТО ОТДОХНУЛ А ЗНАЧИТ С НОВЫМИ СИЛАМИ ЗА РАБОТУ

Тук Ози ми прилича на Гаврош  Grinning Нямам представа как ще го докарат да изглежда като Фарук от първи сезон... Thinking Ама може да изглежда така, както го виждаме в реала... Thinking  търсейки любимата жена.... Thinking

# 151
И Айча е пуснала нова снимка.....

# 152
  • Плевен / София

И пише....
Цитат
Галина Марущак

ВОТ И ПОЯВИЛОСЬ НОВОЕ ФОТО ОТ ОЗДЖАНА .СПАСИБО.ВЫГЛЯДИТ ПРЕКРАСНО ВИДНО ЧТО ОТДОХНУЛ А ЗНАЧИТ С НОВЫМИ СИЛАМИ ЗА РАБОТУ

Тук Ози ми прилича на Гаврош  Grinning Нямам представа как ще го докарат да изглежда като Фарук от първи сезон... Thinking Ама може да изглежда така, както го виждаме в реала... Thinking  търсейки любимата жена.... Thinking
да....това е добра идея....не, че мама Есма ще го остави да изглежда по този начин...Ill
АниHeart вече и ти си в почивка...

# 153
Гости, Есма сигурно ще бъде заета с други мисли...за нейното минало...Ще се мазни на Фарук, защото ако той е плод на миналото на Есма с въпросния адвокат, с който Адем влезе във връзка, няма лесно да й се размине на Есма....
Дано по-скоро да започват снимките за втори сезон  Praynig и да ни пускат по нещичко, за да ни задоволят любопитството....

Злати - ти все още ли имаш гостенка  newsm78 Както е писала Гости за мен дойде времето за почивка....До кога ще видим  Thinking

Непубликувана снимка от сватбата на Хати....

# 154
Привет! Hug

Цитат
Злати - ти все още ли имаш гостенка  newsm78
Ани Hugвнучката отдавна я взеха!Още преди да дойде твоето гостенче! Peace

Лу HugГости HugДеси Hug

Днес отново е горещо...
Скрит текст:

За сега тези актьори,които са включени съм ги гледала в сериали... Laughing

Цитат
Телеканал FOX занялся активной подготовкой своего нового проекта Без протокола / Kayıtdışı с Эрканом Петеккая в главной роли. Режиссером сериала будет Джевдет Мерджан (Аси, Вдребезги). Также к касту присоединились: Нур Сюрер (Невинный, Аси), играющая мать главного героя; Тугай Мерджан (Любовь, Безмолвие) в роли успешного адвоката; Сонгюль Оден (Горькая Любовь, Серебро) и Долунай Сойсерт (Расскажи мне как любить, Великолепный Век). Напоминаем, что проект является ремейком американского сериала "Рэй Донован".

# 155
Злати - забравила съм.... ooooh!
Днес Хатидже Шендил има рожден ден  newsm38 Да й е честит празника  hahaha, да бъде здрава, щастлива, много обичана от двамата мъже в живота й и да влиза по-скоро във форма и да се връща на екран - липсва ми.....

https://youtu.be/dzImASm3kqQ

# 156

Последна редакция: ср, 02 авг 2017, 20:06 от MAMA-AN

# 157
Честит рожден ден на Хатидже! bdbaloni
Да е здрава,обичана и щастлива! Flowers Four Leaf Clover

# 158
Започна първи епизод на Част от мен, или както ние го наричаме Съдбата...
Приятно гледане на тези, които ще го гледат  Hug
Злати  Hug

Последна редакция: ср, 02 авг 2017, 22:18 от MAMA-AN

# 159
  • Стара Загора
ДОБРО УТРО момичета Hug Hug Hug
Подарете си нежност,любов и топлина!
Бъдете много щастливиПрекрасен четвъртък

Ани HugЗлати HugГости HugСиси HugЛу HugДеси Hug
Благодаря ви за всичко споделено bouquet bouquet bouquet

На патерици ЧРД на Хатидже Flowers Rose
Пожелавам и много здраве,лично щастие и професионални успехи Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

Снимките са от снощи,от РД на Хати Grinning

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 07:53 от bojana maneva

# 160

Добро слънчево утро и прекрасен летен ден  

Боби благодаря за пожеланията и кафето

От снимките виждам, че Хати е празнувала рождения си ден с приятели и близки....

Работни клипчета от снимането на "Другата страна"

https://www.instagram.com/p/BW0q8osFFva/?taken-by=istanbullu_gelin

https://www.instagram.com/p/BW0qzTFlcsd/?taken-by=istanbullu_gelin

https://www.instagram.com/p/BW0qrV4l9sB/?taken-by=istanbullu_gelin

https://www.instagram.com/p/BW0qQRUFDGX/?taken-by=istanbullu_gelin

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 11:35 от MAMA-AN

# 161
# 162
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Боби,Ани,ЛуHeart
Боби благодаря за пожеланията...Лу нямам нищо против всеки ден да световен ден на динята, защото много я обичам....Ани за съжаление не мога да отворя нито един от линковете на "Другата страна"...Anguished
Снощи не можах да гледам 1 епизод на Съдбата....да видим тази вечер каква ще я свърша...
Съдбата е различна за всеки.....кой каквото му е писано.....ще стане......

хубав ден....

# 163
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби Hug,благодаря за кафенцето и новите снимки на Хатидже от празнуването на РД! bouquet
Ани Hug,и при мен не се отварят линковете! Peace

Лу HugГости Hug,и аз обичам диня! Laughing

Снощи също не гледах Съдбата! Peace По това време съм с друг сериал,а ме чакаше и Сън/Мечта!

Ендемол не е платил на Алина за последните епизоди на Парчетата....

Цитат
Молодая актриса Алина Боз подала в суд на обанкротившуюся компанию Endemol Medya. По словам Алины, по договору ей должны были выплачивать 10 тысяч лир за серию в сериале Вдребезги. Но из 97 серий, она получила зарплату только за 83. Адвокаты Алины Боз требуют 150 тысяч лир от компании.
https://vk.com/erkanpetekkayafan

Желая ви приятен ден! bouquet

# 164
Гости Hug Боби  HugЛу  Hug

Лу Не знаех, че днес е денят на динята, но си купих половинка от една огромна диня...И аз нямам нищо против всеки ден да е денят на динята...и на крушите  Grinning

Гости, Злати - редактирах предишния пост и сложих отново линковете за "Другата страна" - вече се отварят...Сутринта мислех да мина по лесния начин, само  копирах линковете както са сложени, но сега пусках всяко клипче и копирах линка - при мен се отварят...

Гледах снощи първи епизод на Съдбата - ами Кахраман се захласна по Елиф още на полето....но си сложи забрана...Той пръв взе кърпичката на Елиф, а Керем след това я открадна.....

https://youtu.be/aF5mhLeYL8A

Общи условия

Активация на акаунт