бъдещият ми съпруг "поддържа" друга жена

• 30 247
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Авторке, посланието на този договор е едно - няма да пипаш нашето, но ако е възможно, ние на драго сърце ще се ползваме от твоето. По-натам решаваш самата ти.

# 121
Значи за да го държат тия хора(включвам и съпруга на въпросната жена) толкова време около тях и да го използват финансово са му намерили слабото място...и той им се поддава.Държат го по някакъв начин-иначе той защо ще е в това положение,не мислиш ли...Оказват му някаква покрепа, за нещо-внимание,подслон,морална подкрепа и т.н......Обикновено жертви на подобна схема са хора без родители,среда,семейство,самотни хора...Ненормално и неморално е това,то е ясно-но някои така действат.
Тоя човек има нужда да се отскубне от тях и да намери себе си....да си бъде независим,да се научи да си управлява живота, да не се подвежда по мазни приказки и да се оставя да бъде източван финансово.И чак тогава да мисли за семейство.Рано му е за брак....иска се време.А ти не бързай да влизаш в тая схема,че бял ден няма да видиш и ти и децата ти.
Та от коя хр. църква казваш,че са?

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 20:14 от Zhani

# 122
Жани, права си, но авторката да не вземе сега да тръгне да го спасява. Ти правилно си я посъветвала.
Моята приятелка беше адвокат на хора, които бяха пострадали от евангелисти, които се вихреха из София, и то преди години. Това с пирамидата с картите и пловдивския пастор беше доста по-късно. Но тези хора са изобретателни, а приятелят на авторката очевидно е податлив.

Последна редакция: пт, 21 юли 2017, 00:51 от Nataka

# 123
  • Варна
Направо не мога да повярвам, че има хора, които са способни да си причинят това. И авторката още не си е намазала гуменките ами седи и пита как да отреже оная от бъдещия им живот!?! То вярно, че каквото сам си направиш...

# 124
вижте сега, много ви благодаря за съветите. за сега, обаче, няма да тръгвам с 200 да си развалям семейството. ще си поговорим, ще си изясним кой какво иска в брачният договор, ще му споделя, за опасенията си за тази жена и влиянието й над него, и ще си ги решим заедно нещата. не ми се вярва чак секти или любовници, или тайни деца да има. всичко звучи логично, ама чак пък толкова. ако има продължение темата - ще сте прави и може да се зарадвате колко сте прави, но не мисля, че ще има.

# 125
Чакай сега, къде слагаш каруцата пред коня. Ти още нямаш семейство.

Нещата са прости: и аз като теб бях млада и си хванах мъж с фатални недостатъци, ясно видими за другите, но не и за мен. Мислех си, че с говорене и планиране нещата ще се наредят.

Е, не се наредиха, затова съм разведена и с втори брак*.

Ако искаш и ти да си чукаш главата и да се мъчиш, прав ти път. Но ти казваме от опит, че има и по-леки начини да си омъжена с деца.

Разбира се, че ще се окажем прави накрая. В повечето случаи се оказваме прави.

(*не е брак, ясно е, съжителстваме, но да кажем, че все едно сме женени)

# 126
  • София
. не ми се вярва чак секти или любовници, или тайни деца да има. всичко звучи логично, ама чак пък толкова. ако има продължение темата - ще сте прави и може да се зарадвате колко сте прави, но не мисля, че ще има.

Дано излезеш права ти, а не ние.
Едно ще ти кажа- никой тук няма причина да се радва на нещастието на друга жена.

# 127
ще му споделя, за опасенията си за тази жена и влиянието й над него

останах с впечатление, че вече сте говорили по този въпрос и той те е отрязал доста директно  Rolling Eyes

# 128
Mandosiel, само ни кажи дали този твой "бъдещ съпруг" и главния герой в другата ти тема са едно и също лице...

# 129
Според мен този бъдещ съпруг е онзи от другата тема. Това, което се е случило вероятно е следното - той в крайна сметка е кандисал да са заедно с авторката и тя сега дава мило и драго да му надене хомота, само че той очевидно има интереси другаде.  Peace

С какъв акъл искаш деца от мъж, който още от сега ти твърди, че не иска да ги издържа, ако се разведете?! Че това е обидно от всякъде!!!
Е, а де...

# 130
Четох по диагонал.Останах с впечатлението ,че става въпрос за парите на тоя мъж.
Първата му взема парите вече години ,втората видяла ,че има пари и решила ,че сега тя е на ред да му взема парите.И понеже явно няма достатъчно за двете жени става тая ужасна драма.

# 131
Аз пък, доколкото разбрах,  няма много пари, а това че ги е давал на друга жена и семейството й... Е неясна история.
Пък и момичето сега ще си говори с него, за да запазят семейството... Дано има смисъл.

# 132
Нямал пари , ама бил дащен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 133
А дали това е "семейство" се питам аз  newsm78.
Къде е ангажимента на мъжа към жената, къде е взаимността, обвързаността, те дори не са "обща икономическа единица". То вЕрно, че напоследък понятието доста се разшири и замъгли, ама ....

# 134
Те няма и да бъдат, след като той отказва да плаща за бъдещите им деца. Или по-скоро бъдещите Й деца, защото това не е баща или съпруг.

Общи условия

Активация на акаунт