Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 19

• 38 530
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
# 391
Теменужка и Паолина не са странни за мен.Много от цветните вече са по-редки - Гергина, Ружа, Латинка, Роза, Циклама, Хортензия.
А, сетих се за Лалка, Лина, Ахинора, Славея

# 392
Аз познавам една Паулина.

# 393
  • София

Че какво им е странното на тези?

# 394
И аз това се чудим. За мен са си напълно нормални. Може би Защот о съм ги чувала и преди.

# 395
  • София
Едуарда Моллова

Току що в една тема от форума попаднах на Янак Грешков - ветеринарен лекар.

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 12:16 от miamim

# 396
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Паолина и Теменужка са си съвсем нормални имена - нито са странни, нито са рядко срещани.  Rolling Eyes
Бочук не съм го чувала като малко име, но в гимназията имах преподавателка с фамилия Бочукова.

И пак от новините - Деми /с българска фамилия/. Жената беше сигурно 55+, стана ми странно, че възрастна жена е кръстена с такова "вносно" име.  Laughing

# 397
И аз не го бях срещала като малко име, за това ми стана интересно като го прочетох. (Моята учителка по математика в гимназията се казваше Бочукова, да не се окаже, че сме били в едно училище Smile )

# 398
  • На морето!
Записвам се с Пенислав. Държи да го наричат или с цялото име или Слави, не е съгласен да използват умалително по модела на Денислав-Денис.

# 399
И аз не го бях срещала като малко име, за това ми стана интересно като го прочетох. (Моята учителка по математика в гимназията се казваше Бочукова, да не се окаже, че сме били в едно училище Smile )

И моята беше по математика.  Laughing Ти май си доста малка, не вярвам да е същата, би трябвало да се е пенсионирала вече, ама знам ли. От София ли си?

# 400

И моята беше по математика.  Laughing Ти май си доста малка, не вярвам да е същата, би трябвало да се е пенсионирала вече, ама знам ли. От София ли си?
Не, от Пловдив съм. Smile  Тази година завърших, а тя изчезна преди 2-3, не знам дали се пенсионира или започна работа в друго училище.

# 401
Записвам се с Пенислав. Държи да го наричат или с цялото име или Слави, не е съгласен да използват умалително по модела на Денислав-Денис.

Ужас! Горкият човек, не ми се мисли колко подигравки търпи ежедневно.  ooooh!

Аз се отчитам с една Герга (възрастна жена).

# 402
Ние имахме една учителка по машинопис и офис техника Чубра Ганева.
И готвачката на к-к Нестинарка, когато работихме се казваше Злата, но на галено всички и викаха Лале, Лалке. И само Лалка познавам две жени.
Леда и Матю - дечица от площадката пред блока. Интересни имена са за мен, но ми допадат.

# 403
Не, от Пловдив съм. Smile  Тази година завърших, а тя изчезна преди 2-3, не знам дали се пенсионира или започна работа в друго училище.
Значи просто фамилията е разпространена в математическите среди.  Laughing

Ние имахме една учителка по машинопис и офис техника Чубра Ганева.
И готвачката на к-к Нестинарка, когато работихме се казваше Злата, но на галено всички и викаха Лале, Лалке.
Злата сигурно е модификация на Златка и бива, ама Чубра... А Пенислав е просто без коментар.  Rolling Eyes

# 404
Пенислав е моят фаворит от темата Smile

Сетих се за старо име по северозапада - Гюргя (ударението е на Ю) - за много възрастна жена, не е сред живите, мисля. А дали не е съкратено от нещо друго, Гергина, примерно...

Общи условия

Активация на акаунт