Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :) - тема 4

• 84 146
  • 463
  •   1
Отговори
# 135
отиват на земята,под нас няма никой

# 136
Едва ли отиват на земята. Предполагам, че остават ПОД декинга, при идеална нивелация по-ситните отпадъци след измиване отиват в канала.
Ние сме се спрели на пластмасовия от Икеа/сякаш е най-бюджетен вариант с минимална поддръжка/. Притеснява ме факта, че терасата не е със супер нивелация и дали, евентуално, това няма да бъде проблем😐

# 137
Отиват на земята,защото между тях има малко разстояние.

# 138
Вчера пазарувах и градинарствах. Взех каскадни сакъзчета, надявам се да се хванат и да пораснат. Също си купих така любимата ми гардения. Обожавам ааромата и. Знам обаче, че е голяма капризница и ще видя къде да я сложа, за да и хареса.

А това са ми билките. Има мащерка, мента, босилек, розмарин, алое вера

# 139
Отиват на земята,защото между тях има малко разстояние.

Говорим за декинг на балкон, където няма как да отидат на земята, ами върху плочата на балкона.

Аз ако не измия с метла няма шанс да разкарам целия боклук даже без декинг. Прилича ми малко на окачените тавани - отгоре хувабо, отдолу не знаеш какво се е зародило..

# 140
  • София
Много приятно балконче, браво!

# 141
Захир, чудесно изглежда всичко! Не се притеснявай, ще се хванат сакъзчетата, моите на няма и месец след покупката ден след ден са с все повече нови съцветия. Simple Smile

Последна редакция: нд, 22 апр 2018, 19:35 от Madeleine

# 142
Хора , гледам , радвам ви се , чета, и ума ми не го побира, защо моите сакъзчета са се проточили надолу вече на метър. От една година ни цвят , ни нищо. Ако не ме беше срам , щях да ви снимам да ви покажа каква трагедия е.
Ще взема да отида и аз да си купя едно ново.

# 143
  • София
Е, отдолу ще се трупа, ама не много. Мисля да взема водоструйка и да реша проблема. Хубавото е, че винаги може да се повдигне и да се махне.

А за сакъзчета и мушкато, намери, за са ми цъфтят ръст по малко суха мая за хляб и поливам.

# 144
Tays, сложи им тор за цъфтящи с повече калий.

# 145
  • Sofia
[За обилен цъфтеж е добре дори през ден да се подхранват с тор. Аз слагам по 1-2 чаени лъжици от един бял прах за целта в леката и полудява да цъфтят цяло лято Simple Smile

# 146
Намъквам се в прекрасната тема с идея за устойчиви на слънце и студ(до ноември са ми навън, после на стълбите)Каланхоета-всеки момент ще цъфнат, а им се радвам от 7-8 години.

Друг любим вариант за цвят

Последна редакция: нд, 22 апр 2018, 18:27 от denyil

# 147
Каланхоето и аз много го харесвам, но до момента не съм отглеждала. Има време, тепърва ще експериментирам с цветята. Simple Smile

# 148
  • Бургас
[За обилен цъфтеж е добре дори през ден да се подхранват с тор. Аз слагам по 1-2 чаени лъжици от един бял прах за целта в леката и полудява да цъфтят цяло лято Simple Smile

Какъв е този бял прах?

# 149
  • София
И аз напазарувах цветя, след като студът ми унищожи почти всички март месец.

Общи условия

Активация на акаунт