Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :) - тема 4

• 84 146
  • 463
  •   1
Отговори
# 150
А на тези гирлянди-лампички, като на терасата на Зехир, става ли им нещо ако ги навали дъжд и от контакт ли се захранват?

# 151
Соларни са, от Икея. Цяла зима висяха навън, и дъжд ги валя, и сняг ги трупа. Още са живи.

# 152
Соларни са, от Икея. Цяла зима висяха навън, и дъжд ги валя, и сняг ги трупа. Още са живи.

Мерси Simple Smile

# 153
Благодаря и аз !
Започвам торене , взех от Билла една течна тор.
После ще докладвам.
Вдъхновявате ме , макар и да съм лаик.

# 154
И аз напазарувах цветя, след като студът ми унищожи почти всички март месец.

Агент, възглавничката с бухалчето е голяма симпатяга, откъде е? Simple Smile

# 155
  • София
От един китайски близо до нас, но е отпреди 2-3 г.

# 156
Здравейте, попапдах на тази интересна тема, за което благодаря!
Веднъж видях една тераса, облицована с декинг (или подобно) - стените - много ми хареса! Имате ли идея кой вид материал се използва за стени(да не стои като чам)?

# 157
Здравейте, попапдах на тази интересна тема, за което благодаря!
Веднъж видях една тераса, облицована с декинг (или подобно) - стените - много ми хареса! Имате ли идея кой вид материал се използва за стени(да не стои като чам)?
Може да разгледаш варианти за облицовка на стени с декоративни ПВЦ пана.
https://bauhaus.bg/pvc-pano-tuhli-kamak
https://praktis.bg/pvc-panel-za-stena-955h480mm-mozayka-sharm?pt … tYmctfC0xNzQwNjU=

# 158
Здравейте на всички. Включвам се и аз при вас с един въпрос... терасата ни не е голяма и наскоро я остъклихме. Сутрин яко я напича, цял следобед е сянка, но сега тепърва предстои летният сезон и не ми се мисли какви температури ще отчитам. Външните тела на двата климатика са там. Та чудя се дали има шанс някакво растение да завъдя там? Мисля си за някакъв кактус, но не знам дали и това ще оцелее... Няма ли някой в подобно положение?
Искам да взема масичка и две столчета, да си я направя приветлива, но без никакво живо растение ми се струва невъзможно...

# 159
  • София
Вътре ли са телата?
Както и да е. Моята тераса е източна, на снимката може да се види как я пече - яката работа. Мушкатото оцелява.
Нашите пък да с южна остъклена. Сложиха щори. Майка ми гледа много растения там.

# 160
Малко ъпгрейд от мен Heart

# 161
Супер приятно се заформя кътчето! Heart Eyes Сандъците - кашпи от Jysk са много яки нали - казах ви! Simple Smile

# 162
Благодаря за отговора. Вътре са, да. Pensive
Май трябва да купим дървена масичка и столчета, да не ги намерим някой ден полу-стопени. Weary

# 163
Здравейте. Темата е прекрасна. Показвам и моята малка тераса.

Тук е преди шарените възглавници

Спирам,  че досадих. Имам и висяща саксия с каскадно мушкато, но още не е в целия си блясък. Ако не тръгне ще си сложа петунии в саксията.  Имам и туя, миналото лято никакъв проблем, зимата изкара,  сега пожълтя. Не мисля че ще оцелее.

# 164
И ние вече сме на тераската-кафе,обяд,вечеря,писане на домашни и игра на тел.и комп...

Общи условия

Активация на акаунт