От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни – 16

• 92 066
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Да, за Габиели знам че нямат такса.. Това 5£ за кашон ми се вижда някак... Dizzy Face

# 256
  • София
на ggbg дали им е пристигнал английския курс  Rolling Eyes
че мейл изпращат чак като обработят, пък ми трябва спешно да си взема нещата.

# 257
  • София
Имате ли представа някой от превозвачите дали връща пратки към Германия?

# 258
на ggbg дали им е пристигнал английския курс  Rolling Eyes
че мейл изпращат чак като обработят, пък ми трябва спешно да си взема нещата.
Пристигнал е, вчера бяха заринати с кашони, не знам дали са разоварили и подредили вече всичко. Вчера вечерта не можаха да намерят моите пратки.

# 259
  • София
Имате ли представа някой от превозвачите дали връща пратки към Германия?
Попитай GGBG на телефона им, но последно като питах (преди година) не връщаха.
Ще мина довечера през GGBG ако не забравя, сега покрай ЧП се очаква голямо натоварване и трябва да се заредим с търпение. Миналата година ми изровиха пратките в събота чак (курса пристига в сряда).

# 260
Момичета, габко в какъв срок обработват пратката в техния склад и пращат към България? Уведомяват ли по някакъв начин?
Поръчката ми от Дебенамс е при Габко от четвъртък, но нямам никакво известие от тях.

# 261
  • Sofia
Момичета, габко в какъв срок обработват пратката в техния склад и пращат към България? Уведомяват ли по някакъв начин?
Поръчката ми от Дебенамс е при Габко от четвъртък, но нямам никакво известие от тях.

Не винаги уведомяват, но можеш да следиш всичко в профила си.

# 262
Благодаря. За пръв път поръчвам чрез посредник и не съм много наясно. Открих от къдев сайта да проследя пратката.

# 263

Как да не уведомяват, сто мейла имам за една поръчка чрез техния адрес.

# 264
Габко не за всеки пристигнал при тях пакет уведомяват с имейл, но се отразява при тях, понякога със забавяне. Отговарят, че имат 24 часов срок за описване на пратката.

# 265
  • Sofia

Как да не уведомяват, сто мейла имам за една поръчка чрез техния адрес.

Може да имат по - специално отношение към теб Wink
Получавам по 10-15 пратки в почти всеки техен курс и не ме информират за всяко пакетче.

# 266
Ми и мен ме информират за всяка промяна в статуса,направо са ми затрупали пощата.И нямат специално отношение към мен ..... струва ми се Wink Един път беше да не ми пратят мейл че е натоварена пратката,писах им ,отговориха да изчакам.Вече и не ги следя ,пускам си поръчките  ,задължително ги описвам и като ми дойде смс от куриера си ги прибирам !

# 267
Аз не знаех, че трябва да се описва пратката в моя профил и затова нямам никакви имейли. Описах я де, ама се съмнявам това да повлияе в момента 😂 както и да е, за друг път ще знам как се процедира.

# 268
  • Sofia
Аз не знаех, че трябва да се описва пратката в моя профил и затова нямам никакви имейли.

Изобщо не е необходимо да се описва. Peace Ползвала съм GabCo в продължение на няколко години и съм получавала мейли за абсолютно всяка пратка, без да описвам нищо.

# 269
  • Пловдив
Това с описанието си е чисто налучкване, защото няма как да се знае в колко голяма опаковка и каква на вид ще е тя. Случвало ми се е да дам размери на стандартна кутия за обувки, защото точно това очаквам, а пристига кашон с размери за микровълнова, или още по-странното- кашон за пералня, а вътре чифт ботуши 🤣🤣 и 2 кг. пълнеж, за да утежни допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт