От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни – 16

• 92 624
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Взех ги още вчера. Не знам защо не ги бяха отразили в профила ми.

# 646
  • София
Цитат
http://www.dostavka-anglia.com/
Офиси: София- 3 склада , Пловдив, Варна, Бургас,Русе
Цена при поръчка: 5% върху себестойността на поръчката Ви (но минимум 5 паунда комисионна) + транспорт
Плащане: авансово 100%
Транспорт:
- от 0 кг до 10 кг – 1,80 лв/кг
- от 10 кг до 50 кг – 1,60 лв/кг
- над 50 кг – 1.30 лв/кг
Правят и Общи поръчки!
Някой знае ли дали са актуални тези цени?
От сайта им останах с впечатлението, че това са цени за закупуване на стока, а не за транспорт. Когато е само транспортна услуга - 2 лв такса на кг.
Разгледай и офисите им - имат и в центъра ..... това ме заинтригува. Ще очаквам някой да се включи да каже дали ги е ползвал - доволен ли е и т.н.

# 647
Аз ползвам Доставка Англия сравнително често (през седмица). Закупени стоки от мен до техния адрес в ЮК и лично предаване от роднина пак там, услугата пазаруване не съм ползвала. Не мога да кажа че съм изключително доволна имат си кусури, особено в таксуването, ест.в тяхна полза, но офиса им ми е удобен.

# 648
От сайта им останах с впечатлението, че това са цени за закупуване на стока, а не за транспорт. Когато е само транспортна услуга - 2 лв такса на кг.
Разгледай и офисите им - имат и в центъра ..... това ме заинтригува. Ще очаквам някой да се включи да каже дали ги е ползвал - доволен ли е и т.н.
И аз намирам само за 2лв/кг, но имат по-близък офис от Габиели и затова ги загледах.

MariyaS, ами те май всички така правят с таксуването. Последния път в Габиели платих повечко, ама бързах и не ги теглихме. Сега чакам 5-6 пратки там и ще искам да ги теглим, защото няколко са повечко кг. Иначе май само ГГБГ слагат "общо" поръчките на кантара, но пък са ми бая далече и затова скоро не съм ги ползвала.

# 649
.... Иначе май само ГГБГ слагат "общо" поръчките на кантара, но пък са ми бая далече и затова скоро не съм ги ползвала.
Това определено не е така. Всички пратки от 1 курс Габиели ги мерят и таксуват заедно. Ако обаче са от различни, всяка започва от 2лв, според теглото.

# 650
Искам да попитам за пратки с доставчик Габиели - ако поръчам 5 неща, които докарват с 3или4  курса, по-изгодно ли ще ми е да ги взема от техен склад в София или от еконт?  С оглед това, че примерно трябва да платя 3 пъти по 4 лв. Такса за еконт.
За първи път чакам стока с превозвач. Поръчах 4 стоки- 1 от Германия, 1 от САЩ,  2 от Англия и съответно пристигат на адреса по различно време. По тази причина поръчах всичките с доставка до еконт, но се зачудих може ли да си спестя поне техните такси .

# 651
Разбира се, че ще ти излезе по-евтино, ако си вземеш нещата от офиса на Габриели, защото спестяваш таксите за Еконт. Но ако са от различни курсове нещата, за всеки курс плащаш 2+ лв. Това е така при всички доставчици, при ГГБГ също.

# 652
Благодаря  ти! За следващите поръчки ще знам.
Значи не е проблем поръчките да преседят една - две седмици в техни сслад в София.

Само не разбрах : "за всеки курс плащаш 2+ лв". Това за теглото ли е или ?

# 653
  • Варна
Звравейте Simple Smile
Някой правил ли е поръчка от iherb и да е дал адреса на някой от фирмите превозвачи в щатите с цел да се избегне евентуално мито ?

# 654
  • Sofia
Е, как да се избегне ДДС-то, при положение че самите фирми-превозвачи го изискват от теб? Т.е. то влиза в комисионната, която им заплащаш. Peace

# 655
2лв е цената за всеки започнат килограм. Моите пратки понякога престояват по седмица, но аз ползвам ГГБГ, при другите превозвачи не знам колко време може да останат и дали не начисляват магазинаж.

# 656
  • Бургас
Габко също  може да се задържи пратка за два курса,а след това се дължи 5 лв магазинаж.

# 657
Звравейте Simple Smile
Някой правил ли е поръчка от iherb и да е дал адреса на някой от фирмите превозвачи в щатите с цел да се избегне евентуално мито ?
С ГГБГ цената е $10 на всеkи започнат килограм в рамките на един курс + 20% от фактурната стойност, като в тази цена е включено митническото освобождаване.

# 658
.... Иначе май само ГГБГ слагат "общо" поръчките на кантара, но пък са ми бая далече и затова скоро не съм ги ползвала.
Това определено не е така. Всички пратки от 1 курс Габиели ги мерят и таксуват заедно. Ако обаче са от различни, всяка започва от 2лв, според теглото.
Още по-добре, ако е така. Последно мисля, че си ги платих отделно, но ги ползвам от сравнително скоро, така че е възможно да се бъркам. Сега чакам пратки от 2 курса, та ще попитам.

А Габиели имат ли такса магазинаж и след кой ден?

# 659
  • Варна
Благодаря за разясненията относно пратките от сащ.
Определено не съм наясно все още кое как е Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт