От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни – 16

• 92 045
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
# 301
  • София
GGBG дали вече раздават пратките от последния (вчерашния) курс от UK? Или да си чакам събота за най-сигурно? Crazy

# 302
Не са ги подредили още, така че е много вероятно пратката ти още да не е намерена.

# 303
  • Sofia
Дано до утре са готови.

# 304
Здравейте!

Радвам се че намерих такава тема.

Преди 2 седмици за Black Friday поръчах една пархосмукачка Dyson V8 която беше доста намалена и кафемашина от Delonghi също така на хубава цена. Поръчах ги на адрес на dostavka-anglia.com във Англия. Писах им няколко пъти на фейса и бързо отговаряха на въпросите ми. Поръчките пристигнаха при тях, видях на сайта им че са приети. Миналата сряда тръгнаха да пътуват към България. На фейса ми отговаряха ако не веднага поне за 24 часа.

Преди 2 дни обаче, питах ги какво става дали ще ми изпратят пратките по Еконт (понеже не съм от София) и не са ми отговорили. Също така писах им мейл, още нищо. Днеска се обадих и на двата им номера исписани на сайта им. Единия е исключен, на другия ми показва заето след 1 път звъннене.

Това вече започва да ме притиснява. Замислям се дали да се кача във колата и да отида до офиса им във София. Някои друг има ли поръчки при тях? Можете ли да ми кажете дали винаги е така със тях и просто трябва да ги изчакам?

Мерси предварително!

# 305
  • Sofia
Никога не съм ползвала услугите на тази фирма, но от старите теми си спомням, че имаше много недоволни от нея. Confused

# 306
Здравейте!

Преди 2 седмици за Black Friday поръчах една пархосмукачка Dyson V8 която беше доста намалена и кафемашина от Delonghi също така на хубава цена. Поръчах ги на адрес на dostavka-anglia.com във Англия. Писах им няколко пъти на фейса и бързо отговаряха на въпросите ми. Поръчките пристигнаха при тях, видях на сайта им че са приети. Миналата сряда тръгнаха да пътуват към България. На фейса ми отговаряха ако не веднага поне за 24 часа.

Преди 2 дни обаче, питах ги какво става дали ще ми изпратят пратките по Еконт (понеже не съм от София) и не са ми отговорили. Също така писах им мейл, още нищо. Днеска се обадих и на двата им номера исписани на сайта им. Единия е исключен, на другия ми показва заето след 1 път звъннене.

Това вече започва да ме притиснява. Замислям се дали да се кача във колата и да отида до офиса им във София. Някои друг има ли поръчки при тях? Можете ли да ми кажете дали винаги е така със тях и просто трябва да ги изчакам?

Мерси предварително!
Аз днес си взех поратка от тях, поръчана пак по време на Черния петък, но от офиса в София. Почти всяка седмица имам пратки през тях. Коректни са, но по време на раздаване на пратки(вторник/сряда) просто няма начин да се свържеш с тях. Пробвайте да им пишете мейл, и по телефона, упорито докато не Ви вдигнат.

# 307
  • София
Не съм използвала dostavka-anglia, но вчера се заговорих с приятелка и тя сподели, че е доволна от тях. В графика им е отбелязано, че курса 29.11.2017-   06.12.2017 от вчера се раздава. Обикновено при пристигане на камион, служителите имат доста работа по описване на пратки, сортиране, даване на клиенти, изпращане ... та по-скоро по изключение биха ти вдигнали телефон.
Мисля, че утре ще ти отговорят, та може и пратката да си получиш.

# 308
Здравейте!

Мерси предварително!
Аз днес си взех поратка от тях, поръчана пак по време на Черния петък, но от офиса в София. Почти всяка седмица имам пратки през тях. Коректни са, но по време на раздаване на пратки(вторник/сряда) просто няма начин да се свържеш с тях. Пробвайте да им пишете мейл, и по телефона, упорито докато не Ви вдигнат.

Много благодаря за бързия отговор! И мен ми се видяха доста коректни, даже ми изпратиха снимки от поръчките когато пристигнаха във Англия. Общо взето бяха много любезни. Трябваше ми пратката за уикенда, но май ще остане за другата седмица. Добре поне все пак е на сигурно. Simple Smile

# 309
  • София
Момичета, три пъти в пощата получавам писма за неуспешна доставка до адреса, който съм дала на Габко в Анлия. това ли е или аз нещо съм объркала:
 Access Self Storage (A.S.S.) 19 Moorfield Road UNIT 9010
Slyfield industrial Estate
Guildford, Surrey GU1 1RU
United Kingdom

# 310
  • Sofia
Възможно ли е сайтът, от който си поръчала, да не доставя до "Self Storage" обекти? Макар че не звучи логично да е това...

# 311
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Здравейте, ще си задам въпросът и тук и в другата подобна тема http://www.bg-mamma.com/?topic=993279.150
Някой запознат ли е как става с закупуване/изпращане на пратки от продавач, които е посочил ще изпраща само  Collection in Person / Pick Up, и най вече с "спечелването на търг куриер да вземе пратката" и да я достави на адрес (обикновено адрес на превозвач).

# 312
Здравейте, ще си задам въпросът и тук и в другата подобна тема http://www.bg-mamma.com/?topic=993279.150
Някой запознат ли е как става с закупуване/изпращане на пратки от продавач, които е посочил ще изпраща само  Collection in Person / Pick Up, и най вече с "спечелването на търг куриер да вземе пратката" и да я достави на адрес (обикновено адрес на превозвач).

тук има малко инфо по темата - http://www.ebay.co.uk/gds/Using-a-Courier-to-Handle-Deliver-Coll … 0004908202/g.html
Може би трябва първо да питаш продавача дали е съгласен куриер да вземе пратката, ако е по-обемиста едва ли е удобен такъв вариант.. Иначе ако продавачът е съгласен може да провериш кои куриери извършват подобни услуги и да сравниш цени тук - parcelmonkey.co.uk

# 313
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
martibb Благодаря!

тук има малко инфо по темата - http://www.ebay.co.uk/gds/Using-a-Courier-to-Handle-Deliver-Coll … 0004908202/g.html
Може би трябва първо да питаш продавача дали е съгласен куриер да вземе пратката, ако е по-обемиста едва ли е удобен такъв вариант.. Иначе ако продавачът е съгласен може да провериш кои куриери извършват подобни услуги и да сравниш цени тук - parcelmonkey.co.uk
Аз се свързах с продавачът и го попитах за изпращане на куриер, той малко "арогантно" ми отговори, че е Collection in Person и само съм му губила времето на него и други купувачи, които са готви да вземат пратката (Collection in Person). Пратката не е голяма, най-много 3кг.
Проверих в parcelmonkey.co.uk и още на едно място https://www.parcel2go.com/ , но с тази "отлична" комуникация с продавачът. Последно му писах съобщение ако иска да остави Ebay да реши за канселиране на поръчката. Нека те да решат, дори и аз да получа отрицателен рейтинг. Не намирам линк за помоля Ebay да се намеси, имам само за докладване на некоректен продавач. Накрая ще изчакам времето за изтече....Disappointed

# 314
  • Sofia
Мисля, че някой от превозвачите предлага такава услуга - ГГБГ, Габриели ... разрови се по сайтовете им.

Общи условия

Активация на акаунт